0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kódolom akkor: Cartographia Túristatérképek 3 (Bakony déli része), Pont koordinátái: oszlop: 22,5 sor: 23,3. Tûzköves hegy.
Thumbs Up |
Na jó. Akkor most egy szûzi kérdés. Hogy ismerem fel? Vigyek acélt s pattintgassak, vagy van rá egyszerûbb módszer? Pest közelébe nincs lelõhely?
Thumbs Up |
Bizony. Nem szívatlak, fater.lajos. Az a hegy tele van kovával. Ha nem akartok kimozdulni Bp.-rõl, akkor lehet kovát venni szinte bármelyik ásványkõzettani börzén jó drágáért, jó sz@rt. Inkább ismerd meg és gyûjtsd magad.... "Vigyek acélt s pattintgassak"... Jó gondolat, én pont így szoktam.
THX! Igaz Pesttõl is vagy 300 km-re vagyok... Tetejébe errefelé hegyek sincsenek...
Ez a fûféle viszonylag könnyen begyújtható szikráztatóval. A felsõ része az amit be lehet, jó köteggel szedünk belõle hatékony gyújtós. Viszont ezzel ellentétben a sima száraz fû, meg ennek a szára sem gyújtható be szikráztatóval.
Fénykép0074.jpg Fénykép0075.jpg
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Step-by-step Instructions on How to Make an Uber Match
Ez valami speciális gyufa?
Thumbs Up |
Szerintem ez pazarlás, gyújtóst így is úgy is szerezned kell ha tüzet akarsz gyújtani, ezzel a megoldással csak megkönnyíted azt ami amúgy sem túl nehéz, a gyújtóst begyújtani(gyufával).
Több helyet foglal mint egy szál gyufa, így kevesebb gyufát tudsz magaddal vinni.
Selco is írta hogy a gyufa meg az öngyújtó hiánycikk volt SHTF alatt, nem érdemes ilyen módszerrel még rátenni egy lapáttal.
Thumbs Up |