Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 17 of 17

Topic: Ezt nézi valaki?

Super Moderator Don't Panic's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Érdekesnek -de bonyolultnak- tûnik.
    Pont az olyanokat szeretem. Utálom, amikor egy film felénél már tudom, mi a szitu!
    Elkezdtem egyébként nézni. Az elsõ két rész egyelõre megüti magas elvárásaimat.
    Ettõl függetlenül jó az erkölcsi kérdés, amit már most feszeget a sorozat, hogy meddig mehet el az állam paranoiájától vezérelve a megfigyelésben?
    Stay calm & never quit. - tulelniatermeszetben.blog.hu

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
    Pont az olyanokat szeretem. Utálom, amikor egy film felénél már tudom, mi a szitu!
    Elkezdtem egyébként nézni. Az elsõ két rész egyelõre megüti magas elvárásaimat.
    Ettõl függetlenül jó az erkölcsi kérdés, amit már most feszeget a sorozat, hogy meddig mehet el az állam paranoiájától vezérelve a megfigyelésben?
    A kerdes boncolgatasahoz: http://www.imdb.com/title/tt1839578/?ref_=sr_1 Ez is jo.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Homelandre visszakanyarodva. Elkezdtem nézni. Négy részen vagyok túl, de kimondottan bejött. Ami nekem viszont a negyedik rész végével lett gyanús:
    Nico bácsikánk rámozdult Carriere. Szerintem ez szándékosan van beépítve Abu Nazir tervébe: a barátaidat enged közel magadhoz, az ellenségeidet még közelebb.
    Mi lesz még ebbõl!? Ajvé (ha már a filmben mazel tovoztak)!
    Last edited by Don't Panic; 04-07-2013 at 09:25 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    A kerdes boncolgatasahoz: http://www.imdb.com/title/tt1839578/?ref_=sr_1 Ez is jo.
    Hallottam róla. Asszem abba is belenézek.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen jó kis sorozat, az eddigi 2 évadot lenyomtam és meg kell állapítanom hogy a 2. végén még mindig nem válik erõltetetté mint sok más sorozat. És az is jó hogy összetett személyiségek vannak, a terroristák motivációiba is enged bepillantást. (Aminek persze nem tudom van-e köze a valósághoz de a filmben nagyon jó a sztori.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
    Nico bácsikánk rámozdult Carriere.
    Mindössze két részt kellett várnom és máris kettyintettek a kocsiban...Lottóznom kéne...vagy az IQ-mból adni pár magyar politikusnak.

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Pár részt megnéztem, de nekem nem jött be. Van benne egy homályos, de nem túl érdekes titok a háttérben, amit idõnként benyomnak az ember képébe, hogy ne aludjon el a filmen. Valahogy nem igazán hiteles az egész. Nem arra gondolok, hogy egy gép kidobja, hogy ki van veszélyben, hanem konkrétan arra, hogy minden zûrös ügyet megold egy ember, némi béna rendõri segédlettel. Egyszerûen nem értem a sikere okát. Kb. az a kategória számomra, mint NCIS (Tengerészeti helyszínelõk vagy mi címen fut nálunk). Ott is komolytalan az egész, mégis kajálják a nézõk. Mondjuk én annak idején a Lost õrületet sem értettem. Másfél évad után nyilvánvaló lett, hogy a továbbiakban csupán reklám bevétel optimalizáló, értelem nélküli habosítás és rétestésztázás lesz, míg a stúdió le nem lövi a sorozatot, mikor a költség/bevétel arány már átbillen a nem kedvezõ szintre. Azt, hogy mi lesz a vége pedig már egy-két rész után - legalábbis opcionálisan - lehetett tudni, de bõven a vége elõtt már biztosan.
    Na, de ízlések és pofonok, ahogy mondani szokás...
    Last edited by Sgtmaj.Prepper; 04-08-2013 at 05:48 AM.