0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
ez egy a-menedék, aminek az egyik végét levitted a földre?
Nem a sima egyszínûre.
Thumbs Up |
ahoj, amit daniui képén látok, az nem ám ez a vékony(vinil, vagy mi a neve) vacak, amit mindenféle színben árulnak, hanem valami régi tán a 60-as70-es években rendszerben volt erõs, vitorlavászon szerû poncsó. ezt én eddig csak olívban láttam. vagy rosszul láttam? (elég sötét a kép)
Nem jól látod ez egy eredeti bw poncsó nagyon erõs anyagból, az ilyet már nem nagyon kapni, már csak az újat ami kinézetre megegyezik de sokkal vékonyabb anyagból van.
Thumbs Up |
ööööö én is ezt mondtam (vagy nem?)
ahoj, amit daniui képén látok, az NEM ám ez a vékony(vinil, vagy mi a neve) vacak, amit mindenféle színben árulnak, hanem valami régi tán a 60-as70-es években rendszerben volt erõs, vitorlavászon szerû poncsó. ezt én eddig csak olívban láttam. vagy rosszul láttam? (elég sötét a kép)
Nem, jól látod. Ez a pontos válasz csak a vesszõt lehagytam.
Egyébként szerintem tesó,Te nem tudod mirõl beszélt...én kint melózok 12 órákat éjjel ,nappal a csillagok alatt..tudom mi az a vihar,tudom mi a hideg az esõ,a szél .....mióta járni tudok túrázok és kint vagyok az utcán,a szántásba ,az erdõbe...Ne beszéjjé zöldeket,hogy Te 39 fokos lázzal átvészeled egy ponyva alatt...inkább Te próbáld ki..aztán majd megbeszéljük