Oldala 17 of 98 ElsõElsõ ... 715161718192767 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 161 to 170 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member szöged's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Hódmezõvásárhely
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 5

0 Not allowed!
    a mai fogyasztói társadalom mindent megvesz, ha ízlésesen van becsomagolva

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    fõleg ha fincsi mézes..hm?

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Õ úgy is szereti a mézeset:

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Őt sajnálom, nem tudom hogy miért bántják annyian.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    sajnálod ? miért ? egyszerû mint a faék .... de nem kell ilyennek lenni csak Ö nem is akar más lenni. az a legnagyobb baj hogy a társadalom nagyrésze kezd ilyen agyhalott lenni és hogy ezekben a dolgokban merül ki az életük hogy milyen telefont meg cipõt meg sminket vettem ( kaptam )

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egyszerű? Nézd mennyi nézője van, reklám van a videóin, összeszedett vagy 200.000 forintot azzal, hogy beszélt. Talán többet is.

Szeret dolgokat, megveszi, nem árt vele senkinek. Lehet hogy komoly dolgokat is vesz, de azt nem mutatja meg, mert minek. Ezzel több pénzt tud összeszedni, erről szól a "műsora".

Tegyük fel hogy tényleg egyszerű a lány. De aki egyszerű azt se kellene ennyire gyűlölni. Megértem ha valaki politikust gyűlöl, vagy bankot, vagy sztárügyvédet, de olyat aki nem árt senkinek? A többség megveszi a drága számítógépet, a játékkonzolt, a játékokat egyenként 60 dollárért (ami Magyarországon még annál is több az áfa miatt). A barátaim mindig mutatták, hogy megvették a legújabb mobiltelefont, és hogy milyen csúcsszuper. Férfiemberek meg sokat költenek kocsira és motorra, mert milyen tuti, milyen férfias dolog. Egy jóbarátomnak olyan Audija volt ami 22 litert fogyasztott százon. Minden nő szereti a szép ruhákat, a nők többsége sminkeli magát, a nők többsége szereti a kis táskákat és a cipőket. Csak ők nem készítenek videókat róla. De ha készítenének, akkor a nők többségét utálnánk érte? Én azt szeretem ha egy nő nem festi magát, nem festi a körmét, nem öltözködik divatos butikokból, de ha egy nő másképp gondolja, akkor azt is elfogadom.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    nos nem utálom vagy gyûlölöm csak nem értem mi az élvezet egy arckrémben meg egy szájfényben meg egy teában amirõl úgy kell beszélni mintha megtalálta volna a szent grált. az hogy nekem is volt audim és az is 25 liter fogyasztott az normális dolog volt de nem pótoltam vele semmit csak megtehettem és baromira élvezed az autó nyújtotta élményt amit ad. ( és volt még ilyen autóm pár ). mindezt mondod amerikából ahol nem ismerik a kis fogyasztású autó fogalmát.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Persze hogy nem értjük mi a jó az arckrémben meg a szájfényben. Nem ez az érdeklődési körünk! Ahogy azt se tudjuk hogy mi a jó a Pokemon-ban.

De gondolj arra hogy a nőknek ez azért (is) fontos, mert csinosak akarnak lenni - értünk férfiakért! Amelyik meg elhagyja magát, felszed magára néhány kilót, szalmakazal haja van, az meg azért kap a társasalomtól, hogy miért nem festi magát és miért nem vesz magának női dolgokat hogy jobban nézzen ki.

mindezt mondod amerikából ahol nem ismerik a kis fogyasztású autó fogalmát.
    Ez így nem igaz, itt is vehetsz olyan kocsit, ami 10 L alatt fogyaszt 100 km-en. Vehetsz olyan Ford-ot ami 8-at fogyaszt százon. Az autók igen nagy része keleti import, ugyanazok amik Magyarországon is vannak. A fél-elektromos autókat meg se említem. Hogy minden autó benzinzabáló szörnyeteg lenne, azt csak a média próbálja bemesélni, de ez nem igaz.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ennyi pénzbõl - amit ezekre a vackokra elpocsékoltak- vehetett volna túlélõ cuccokat, meg kaját, meg vizet.
    Mennyi lehet ebbõl neki otthon?
    Ha katyvasz lesz, megissza a parfümöt, megeszi az arckrémet?
    Jól írta astonferi! Ilyen agyhalott "példaképekkel" van tele a net és a fiatalok ízlésvilága! Manapság az a sztár, aki normális munkából nem tud megélni.
    Ezzel mesterségesen is butítják a mai fiatalságot, hogy mire oda eljutnak, hogy gyerekeiknek át kell adni valamit a világ dolgairól, akkor csak hümmögni tudnak csak.
    Szó szerint kiírtja magát így a "civilizált" homo sapiens...

De hogy ne csak off legyen. Vennék stirling motorral hajtott generátort.
    Pl. errõl is kevesen tudnak, pedig lazán megoldható lenne a nagy energia éhség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ordinis.Esse Hozzászólás megtekintése
    Ennyi pénzbõl - amit ezekre a vackokra elpocsékoltak- vehetett volna túlélõ cuccokat, meg kaját, meg vizet.
    Mennyi lehet ebbõl neki otthon?
    Ha katyvasz lesz, megissza a parfümöt, megeszi az arckrémet?
    Jól írta astonferi! Ilyen agyhalott "példaképekkel" van tele a net és a fiatalok ízlésvilága! Manapság az a sztár, aki normális munkából nem tud megélni.
    Ezzel mesterségesen is butítják a mai fiatalságot, hogy mire oda eljutnak, hogy gyerekeiknek át kell adni valamit a világ dolgairól, akkor csak hümmögni tudnak csak.
    Szó szerint kiírtja magát így a "civilizált" homo sapiens...

De hogy ne csak off legyen. Vennék stirling motorral hajtott generátort.
    Pl. errõl is kevesen tudnak, pedig lazán megoldható lenne a nagy energia éhség.
    Nem vehetett volna belőle, hiszen ha nem veszi meg ezeket és nem készít videókat, akkor pénze se lett volna. Viszont hogy megvette és visszakereste az árát. Tehát ingyen jutott hozzá!

A túlélőcuccok nem minden nőt vonzanak. Aztán ami lejött a lány videójából, hogy ő is valami holland butikban dolgozott, tehát a munkája része is lehetett az hogy ezzel foglalkozzon és hogy csinos legyen. Talán befektetés is volt neki - mindamellett hogy Youtubeon visszakereste minden árát.

Én ugyanúgy megkaptam itthon, hogy "minek veszel pisztolyt? normális vagy? gyűjtsél kocsira!". Aztán a 1911-es videóim visszahozták a pisztoly árát. Még többet is. Magyarul ingyen lett egy .45 ACP pisztolyom és még kerestem is vele.