Oldala 6 of 72 ElsõElsõ ... 456781656 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Feltűnt egy weboldal, lehet hogy nem csak valaki szórakozik, hanem tényleg a Fallout 4-ről van szó?

Van benne néhány szám, szöveg és audio fájlok is.

http://www.youtube.com/watch?v=0jSYIsL4qR8

Jó lenne ha a F4-ben rágyúrnának a játék kinézetére, mert a Tombrider olyan élethűre sikeredett, hogy a F4 is tehetne valamit. Mondhatják hogy RPG, de igazából nem RPG hanem FPS. Egy FPS meg nézzen ki jól. RPG a Fallout 1 és 2 volt, ha olyan stílusban jönne az új Fallout 4 akkor nem érdekelne hogy hogy nézne ki.
    Átverés volt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ja, kapja be aki kitalálta...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Átverés volt.
    Én annak idején az avatárral szívtam meg... youtubon néztem volna trailert (már nem emlékszem miért) látom rögtön megjelenik, hogy official trailer2. Mármint a második rész hivatalos elõzetese... Juhé, mondom ide vele, de aztán jött a hidegzuhany, valami puhapöcs idegbeteg otthoni tákolmánya volt, köszönõviszonyba se az igazival (na jó a lények olyanok voltak, de kb ennyi). Az ilyeneket kellene leküldeni paint ballra egy parittyával egy szál semmiben egy profi csapattal szemben, aztán meglátnánk, legközelebb eszükbe jut-e mások agyát csesztetni.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    A múltkor olvastam, hogy a paintballt vágómarhák megjelölésére találták ki...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb hírek futottak be, most néhány dokumentummal együtt, bizonyítékként. Persze így sem biztos, de esély van rá hogy ez most valódi hír. Az új Fallout Bostonban játszódna.

http://www.youtube.com/watch?v=Rfwd1P2yF9c

A GOG.COM -ról 48 órán át ingyen lehet letölteni a Fallout 1-et, 2-őt és a Tactics-ot.

http://www.gog.com/game/fallout

http://www.gog.com/game/fallout_2

http://www.gog.com/game/fallout_tactics

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor "falloutosat" álmodtam. Nem is ez az érdekes, hanem az hogy nem ember voltam, hanem szupermutáns.

Egy emberrel kint voltunk a pusztában és találtunk valami chip-et egy romos katonai épületben, de mikor visszavittük a bázisra, akkor ránk szólt a vezető, hogy az a chip veszélyes és el kell pusztítani. Én meg mondtam neki hogy letettem az egyik asztalra, keresse meg és törje össze.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Leszedtem a fallout 1-2 -t, nekem ezek anno jobban bejöttek, mint az fps nézetes 3. rész.
    Csak sajnos mai szemmel már nem hozza azt a feelinget mint akkor.
    Egyébként van magyaritás is hozzájuk.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én azért 1-2 éve végigjátszottam mind a kettőt és azért a feeling is megvolt. (Persze az nem tetszett mikor bebugosodott a vége felé és kezdhettem elölről az egészet.) De aztán végig tudtam játszani. Csak elég rossz volt hogy vagy 80 óra játék után beszorultam egy helyre és az ajtó nem akart többet kinyílni. Se zártörni, se megpiszkálni, se felrobbantani nem lehetett.

A Fallout 3 és New Vegas is jó, csak nem feltétlenül adják vissza az eredeti Fallout-ot. Az egész stílus más, nem RPG, hanem valóban FPS. A belassítást meg sose használtam bennük, mert minek. Ha első személyben látom a karaktert, akkor nem fogok leállni hogy a PIP BOY-t buzeráljam célzáshoz, hanem akkor már szaggatom az ellent az AK-val.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Miután végigjátszottam a Fallout 3-at és az összes kiegészítõ küldetéscsomagot, aztán a Fallout New Vegas-t és a kiegészítõ csomagokat azt kell mondjam, hogy az alapjátékok jók, de a kiegészítõk általában elég vérszegények.

Operation: Anchorage

Se halálkarmok, se más falloutos dolgot vagy élõlények. Ráadásul ez szimulátor, tehát hiába lövöd a kínai kommunistákat hiszen ez csak játék a játékban.

The Pitt

Ez talán egész tûrhetõ volt, megvolt a stílusa, ijesztõ is volt, igaz némelyik része nem volt túl izgalmas.

Broken Steel

Erre nem is emlékszem...

Point Lookout

Ez az "amerikaiparasztos" stílus szerintem nagyon kilógott a sorból. Sérülést is alig okozó cowboy fegyverek és élesztõgyûjtés piafõzéshez.

Mothership Zeta

Ez is teljesen kívül állt a Fallout világából. Ufók.

És a New Vegas DLC-k

Dead Money

Sierra Madre kaszinó. Idegesítõ lila köd ami mérgezõ. Lelõhetetlen hologramok. Robbanó nyakörv, a pittyegés. Alig vártam hogy kijussak onnan.

Honest Hearts

Utah-i indiánok. Ez is elég idegesítõ volt. Az elején gondoltam hogy majd a kis csapattal megyek, meg volt egy kedvelhetõ karakter is, erre mi történt? Az elsõ pillanatban szitává lõttek mindenkit. Aztán meg kolbászolhattam mindenfelé, valami szerencsétlennek kerestem rádió alkatrészeket meg hasonlókat. Néha vad indiánokat kellett móresre tanítani, de nem volt túl érdekes az egész.

Old World Blues

Tudományos kísérleti hely. A játék elején jutottam oda, és nem volt egyszerû dolgom. Erõszakos elmebetegeket kellett baltával agyoncsapdosni. Meg láthatatlan kutyaszörnyeket. A fegyvereket el is lehet felejteni, mert elégé használhatatlanok. Legalábbis amiket odavittem, az mind túl gyenge volt. Viszont van ilyen plazmabárd, az az egy amivel érdemes menni. Aztán meg egy antennával kell csapkodni a szörnyetegeket. Van benne néhány monitorfejû robot. Borzasztó unalmas velük beszélni, de muszáj.
    Még be se fejeztem azokat a küldetéseket, alig vártam hogy eltûnjek a DLC-bõl, úgyhogy mikor végeztem a fõ vonallal azonnal elhagytam a helyet.

Lonesome Road

Félõrült fickót kell benne megállítani, aki atomot akar küldeni New Vegas-ra. Ha a lassan beszélõ robotok idegesítettek akkor ezt utálni fogod. Annyira sokat beszél ez a szerencsétlen és olyan szörnyen lassan...

Ezzel a kutyával meg mi lett? Rex a cyberkutya.

Veronica és Cass oké, de mi a helyzet vele? http://fallout.wikia.com/wiki/Raul_Tejada
    Végig idegesített a nyavajgásával.

hát ilyen világban nem szeretnék élni

A topic keresõszavai: