Oldala 2 of 3 ElsõElsõ 123 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 26

Topic: Az ököl mindig kéznél van, de... (boxer, vipera, ütõkesztyû, tigriskarom)

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Igen, erre rá kell edzeni rendesen Találtam egy ilyet, békésebb verzió : https://www.tigerclaw.com/ninja-hand...s-pr-6216.html .
    Szerintem több hasznát veszed egy kukrinak (pl. Cold Steel ), azt több dologra tudod használni és nem kell hozzá erõ se. A testrészek fejlesztése ma már nem divat, annyi munka van benne, hogy nem érdemes ezekkel foglalkozni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Azt azért jelzem, ha ilyesmi okosságokkal állsz fel az utcán és vesztesz, csúnyán ki lesznek próbálva rajtad...csak hogy tudd, mert ezeket nem szeretik az alvilágiak sem. Hallottam olyan emberrõl, akinek az összes ujját szétzúzták a boxerével, nem volt épületes élmény neki szerintem.
    A vipera meg csak az ízületre üss és fuss eljárásra jó, mert elég jól bírják a testesebbek, viperát elhajlították, még a vascsõ sem állította meg a kanc****t. Szóval csak ésszel.
    Last edited by Traveller; 06-03-2013 at 08:49 AM.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Traveller Hozzászólás megtekintése
    Azt azért jelzem, ha ilyesmi okosságokkal állsz fel az utcán és vesztesz, csúnyán ki lesznek próbálva rajtad...csak hogy tudd, mert ezeket nem szeretik az alvilágiak sem. Hallottam olyan emberrõl, akinek az összes ujját szétzúzták a boxerével, nem volt épületes élmény neki szerintem.
    A vipera meg csak az ízületre üss és fuss eljárásra jó, mert elég jól bírják a testesebbek, viperát elhajlították, még a vascsõ sem állította meg a kanc****t. Szóval csak ésszel.
    Az mondjuk nekem alapvetõ, hogy ezekkel nem állok fel az utcán, míg nem tudom úgy használni, hogy megállítson bárkit, és kihozzam belõle a maximumot. Meg ezek mo-n utolsó utáni lehetõségek a törvényi környezet miatt sajna. Ha olyan a helyzet, hogy használni kell, mert sem a futás, sem semmi más nem segít, akkor ugye a szükség törvényt bont. Amikor pedig használni kell, akkor jó, ha kéznél van.
    Amúgy meg, ahol vascsõ nem állítja meg a zombit, ott más baj is van. Az olyan miért megy zombik közé...

Amúgy a viperába épített sokkolóról mi a véleményetek?

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Amúgy a viperába épített sokkolóról mi a véleményetek?
    Fölösleges, ha tudod használni a viperát. A sokkolót egyébként sem önvédelemre találták ki. A taser jó lenne, de azt meg nem lehet itthon kapni. Ha meg valami extrém kell, készíts lángszórót

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    Értem, egyébként maga a medvekarom egy önvédelemre kitalált kis kés ( ez a név terjedt el, nevezik még karomkésnek is). Találtam ilyet : http://www.swordsswords.com/x-claw-dagger.aspx . Esetleg ilyet lehetne csináltatni késkészítõvel : .

A mûanyag boxer sem legális, rá lehet húzni hogy KKVE mert a jogszabály nem egyértelmû.
    arra nem gondoltál hogy iszol 4-5 liter folyékony fémet?Csatolmány 927

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Matt! Azt hiszem új dolgot hoztál az életembe! Az elsõ olyan nyakkést/karomkést, aminek látom értelmét, ráadásul tetszik is!
    Sajnos az ára horror kategória, de legalább most már tudom, hogy ilyen is van. Utálom, amikor egy ilyen késnek pl recézett pengéje, fûrészfoga van. És a két gyûrû gondolom stabilabbá is teszi. Szóval ha vennék tutira ezt (vagy hasonlót olcsóbban).

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Használtan ki lehet fogni 5-6 ezer Ft körül néha. Nekem van, ritkán hordom mert nyakkésnek elég nagy. A két gyûrû boxerként is használható, meg stabilabb a fogás (sokkal nehezebb lefegyverezni). A recés pengét én sem szeretem, bár itt nem sokat számít, az jobban tépi az anyagot. Önvédelmi késnél van értelme a recés élnek.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Önvédelmi késnél van értelme a recés élnek.
    végre. egy csomó helyen olvasom, hogy a recézett él ilyen-olyan jó vágó tulajdonságokkal rendelkezik és én nem ezt tapasztaltam. kövezzetek meg, de a recézett él munkakésnél rosszabbul teljesített, mint a sima.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Sokat számít az él fajtája. Meg nagyobb erõt is kell használni legtöbbször. A Ka-Baromon a recézett élet lehet kõvel is élezni, nem kell hozzá spéci cucc. Én gyakorlatilag semmi hasznát nem látom, önvédelmi kés esetén (pl. karomkés) sem, de ott nem nagy hátrány mert úgyse lesz munkára használva. Egy rákhalászhajón el tudok képzelni egy fogazott pengés kést, esetleg övvágókést mentõskésen (pl. Victorinox), de sok fajta fogazott él használhatatlan.