Oldala 3 of 5 ElsõElsõ 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 45

Topic: Bolt lista

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 768
    Given: 827

0 Not allowed!
    Van náluk néhány felvarró amiket én is árulok. Csak ők PVC-ből készíttetik. (Nekem az valamiért nem tetszik.) De látszólag korrekt árban adják, csak alig drágábban mint én.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Dark tactical király hely, hozzáértõ emberek, profi kiszolgálás, csak ajánlani tudom õket!

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    A The Army Box nevû katonai bolt ajánlott, a tulajdonos srác nagyon korrekt (annyira, hogy a használtnak feltüntetett ballisztikai szemüveg annyira volt használt, hogy nem volt bezacskózva - persze jóval olcsóbb volt mint az új ). Mindenhol így kellene bánni a vevõvel.
    http://www.thearmybox.com/

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Erre csak annyit hogy szerettem volna egy egyedi terméket készíttetni velük, mire õk profin hozzáértõn leoltottak, hogy idõhiány miatt belátható idõn belül nem vállalják.. pedig fent van a honlapjukon.

Idézet Eredeti hozzászóló T72 Hozzászólás megtekintése
    Dark tactical király hely, hozzáértõ emberek, profi kiszolgálás, csak ajánlani tudom õket!

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Hátha érdekel valakit céltávcsõ javítás ára:
    "Off topic"-ban említettem, hogy vettem egy céltávcsövet, ami hibás volt. Nem mondanám nagy hibának, de nekem zavaró, fõleg hogy nem volt olcsó. Porszemek vannak a szálkereszt körül.
    Ha jól láttam a szemlencse belsõ felén. Gondoltam nem kínlódom a garanciával, hiszem itt van Szombathelyen egy neten mindenhol dicsért fegyver optikus.
    Rákérdeztem mennyi lenne a portalanítás, gondoltam 2-3.000-bõl talán meg lesz.
    "10-12.000 ha nem gázos, mert ha az akkor jóval több", azt a választ kaptam. Nekem meg gázos.
    Ezért kezdtem bele a garancia intézésébe.
    Ha egy portalanítás ennyi, akkor a többi javítás csak drágább lehet...
    Nos, a fejlemény az ügyben:
    Nagyon segítõkész volt az ügyintézõ (leszámítva hogy a visszaküldéshez a futárt nekem kellett intéznem), pár órán belül mindig válaszolt.
    Pénteken az UPS jelzett hogy fél 10kor átvették a csomagot, délben kaptam a levelet, hogy valóban problémás, még ma küldenek helyette újat és utalják vissza a futárköltségemet. Kedden a pénz jött meg ma pedig az új céltávcsõ.

Szóval ha valaki a deben.com-tól akar vásárolni, annak kicsit megnyugtató infó .
    Én mindig parázok a drágább külföldi rendeléseknél hogy ne legyen semmi gond a cuccal...

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Acélfullánk.hu. Már 4x rendeltem tõlük, és mindig nagyon kedvesek pontosak voltak, ha valami írtam a megjegyzés rovatba vásárláskor mindig válaszoltak rá, és általában én külõn idõpontokra kérem a csomagot kb 1-2 héttel elõtte volt hogy 1 honappal elõte megrendeltem és nem volt gond, meg, közben még kellet valami és azt is hozzá dobták.
    3. vásárlásomkor még egy Fehova jeggyel is megajándékoztak. És amit én szeretek,hogy rendeléskor felhivnak vagy emailon egyeztetnek velem.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Üdv!

Egy másik topikban felmerült a víztisztító kapcsán a kínai beszerzés lehetõsége. Tudom, hogy sokan idegenkednek tõlük,mert rengeteg gagyit árulnak. Két forrást azért belinkelnék ide, mindkettõ kipróbált hely, többször rendeltem tõlük, eddig minden termékük megállta a helyét. De figyelem! Itt is sok a gagyi, alaposan át kell nézni!
    Ha valakinek tudok segíteni a rendelésben, kérem jelezze! Paypal fizetés, általában 10 nap szállítási idõvel, az esetek kilencven százalékában "free shipping", garanciával (gyakorlatból tudom, hogy mûködik náluk, bár itthon mûködne így).

Outdoor kiegészítõk: http://www.focalprice.com/outdoor-su...-014008-3.html
    Outdoor telefonok (ha nincs a listán, beszerzik): http://www.dhgate.com/wholesale/sear...mesearch201403

És van még egy oldal, ez is összesítõ, mint a telefonos, figyelni kell az ár/darabszám összefüggést,mert van, ahol minimum 5-10 darab (vagy 5000 ) a legkisebb rendelhetõ mennyiség.

Ha bárkinek segíthetek (felár, rejtett kölstég nélkül), kérem szóljon!

Telefonokhoz egy megjegyzés: 50 dollár felett és az akkumulátor miatt a nagyar vámosok már szoktak hörögni, lehet venni outdoor-t 50 dolcsi alatt is, az simán bejön.

0 Not allowed!
    http://www.emag.hu/ oldalon vásárolt már valaki?

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló környész Hozzászólás megtekintése
    http://www.emag.hu/ oldalon vásárolt már valaki?
    Még nem, de épp nézegetek itt valamit, így lehet fogok vásárolni.
    Valami bizonytalan vele?

Ez hogyan mûködik?
    http://wellbid.com
    Fillérekért kelnek el cuccok (vagy nem valós liciteket tesznek ki, csak reklámot...), van benne valami trükk?
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"