0

A rossz a térded akkor többet kell mozogni(nem feltétlen edzeni csak mozogni) tudom ez sokszor elég nehezen kivitelezhetõ ha valakinek olyan a munkája és életvitele. Másik ha kevés az ideje mozogni akkor meg amúgy sem árt a láb izmait, szalagokat megedzeni mert ezek erõsödésével átveszik az izülettõl a terhelést. A láb izmainál ügyelni kell arra hogy az izmok egyenletesen erõsek legyenek mert általában a comb elsõ izmok bivaly erõsek ellenben a hátsó izmok iszonyat gyengék mert azt az ember a hétköznapjaiban igen ritkán használja. Akkor vannak különbözõ szalagerõsítõ gyakorlatok, ezek általában "kitartó" gyakorlatok.
Másik hogy a térd az egyfajta mozgást szereti nem szeret oldalra kilengeni, stb. Pl. ha rosszul csinálod a guggolást úgy hogy a térdeid nagyon kifele néznek azzal rosszat teszel nekik.
Ezek mellett az étkezés is segíthet, hal ételek jót tesznek, meg van egy csomó porcerõsítõ, stb.
Én most kitaláltam egy térderõsítõ gyakorlatot még tesztelés alatt van, és lesz egy ideig, de eddig a rövid távú hatásai pozitívak.