0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ha már lábbeli, akkor csak magas szárú legyen, egybe varrt nyelv résszel. A magas szár védi a bokát, véd a behulló törmelék ellen. Az egybe varrt nyelv rész kövid ideig még a vízbe-tócsába lépéskor is véd a víz ellen. Ez az építõ ipari tapasztalatom.
Hát azért ha seggbe rúgnák valakit,annak fájna.
Mégsem hordhatok az utcán surranót.
...én reggeltõl estig abba vagyok,meló alatt a cégesbe,utána a sajátomba...nyáron papucs a boltba...amúgy..mindig...amúgy meg ne érdekeljen ki mit szól...akinek nem tetszik tehet egy......Te érezd jól magad és kész...pl nyáron rövid gatyába ha kutyázok nincs befûzve a bakancs..nekem tetszik így....
Last edited by Doom; 01-02-2014 at 06:36 PM.
Thumbs Up |
Tudom hogy jók a munkavédelmik is,mert néha azokat hordok.
Köszönöm Doom!
Thumbs Up |
Én egész évben hordok bakancsot. Most az utcai egy Hanwag. Ebbe nem tudok belekötni.
Ezen kívül pusztítok mindenféle bakancsokat.
Rövidnagrághoz egy desert swatot bekötetlenül![]()
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Thumbs Up |
Én is bakancspárti vagyok, bár azért nyáron jobban kedvelem a sportcipõt. És egybenyelves, ahogy Bowman írta.
Thumbs Up |
Haix bakancs rövidtávú tapasztalás! Egy hónapot hordtam napi 8 órában felváltva a P-6, P-7 bakancsokat. P6 könnyeben betört,és valamelyest nagyobb a belsõ mérete a táli szigetelés hiánya miatt. Kicsit kemény a talpuk nap végére, még is én kényelmes lábbelinek tartom. Jól tart, könnyû, még melóban is kényelmes viselet volt számomra. P-7-et kicsit tovább tartott betörni, valamivel masszívabb az egész bakancs. Sérülésre érzékeny a lábbeli, letérdelésnél már le is jött a festék az orráról. Egy száraz ág simán felszánja a bakancs bõrét, bár ez gondolom minden modernebb bõr bakancsra igaz lehet.Talpa jól kapaszkodott sárba, és vizes csempén is tartja magát.Estére a bakancs belseje merõ egy víz, reggelre nem száradt meg a belseje.Ezért kellett felváltva használnom. Sarokvédõ anyag van a bakancsba bevarrva, na ez nem hiszem hogy nálam tartós lesz. Még egyben van,de látszik hogy a zokni már kikezdte. Fûzõkön látszik a használat, de nem tûnnek rossz minõségûnek.Akasztók számomra jó helyen vannak, jól rászorítható a lábra.Ha olcsóért be tudja valaki szerezni, szerintem jó választás lehet. Nem egy kategória az olcsóbb munkavédelmi bakancsokkal, attól számomra fényévekkel jobb.Tartóssága majd elválik!
Német cipõkrémmel kezeltem, amirõl nem voltam túl jó véleménnyel ezelõtt.Mára ez is megváltozott,eléggé víztaszító, és szobahómérsékleten jól kenhetõ. Lekopik ez is mint a többi krém, de amíg rajta van, addig távol tartja a vizet.Sokat nem szív be belõle a bõr, de így is használható.
Szerintem!
Last edited by apii; 01-17-2014 at 02:42 PM.