Oldala 38 of 221 ElsõElsõ ... 2836373839404888138 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 371 to 380 of 2204

Topic: Off topic

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Bögre!

Készülj fel, hogy szerzõdéses katonaként nem fogsz túl sokat keresni, ráadásul a plusz juttatások is kevesebbek, mint a hivatásosoknál. Ha jól tudom most már csak 5 évre írják a szerzõdést, utána hosszabbíthatsz... Annak idején a tûzszerészeknél nem kellett semmi plusz a felvételihez, ha jól emlékszem. Ugyanaz volt, mint a többi alakulatnál.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,078

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bögre Hozzászólás megtekintése
    Én most érkeztem el középiskolai éveim utolsó évéhez. Sajnos valami okos ember odafönt kitalált valamit ezért nem kapok szakmát a 4 év szaközép után csak egy éretségit...
    Ez még most is divat? Az én idõmben is azt csinálták, hogy iskolába jártam, megvolt az ígéret, hogy ilyen meg olyan végzettségünk lesz. Aztán mikor már két éve odajártam, akkor azt mondták hogy mégse lesz.

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Hát köszönöm a válaszokat.

Amugy nemtudoért csinálták ezt. 4. éve tanulok elektrotechnikát szaközépbe. Szeretem és jo szakma. Erre tavaly bejelentették hogy nem kapunk szakmát de elmehetünk 2 év technikumra aminek az elsö éve ugyan az mint amit a 4 év alatt tanultam. Tehát kb 4 évig fölöslegesen voltam kolégista mert othol is megcsinálhattam volna az éretségit... Dehát ez van legalább lessz szakmám de 2 évem ugrik....
    Na mindegy nem siránkozok majd lessz valahogy. Csak dûhitö tud lenni ha az ember minél elöbb szeretne független lenni szakmát kapni és dolgozni erre kitalálják a sok marhaságot az okosok...

Senior Member Fallout11's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem már te is sejted de ha ezt a suli befejezed idõvel jön majd egy újabb és újabb... mert az európai unióban mindenki egész életen át tanul, ha nem akar éhen halni...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mikor nekem bejelentették az iskolában, akkor otthagytam az egészet, elmentem felnõttképzésre és másfél év alatt több szakmám is lett. Nem bántam meg.

Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én tanulni is fogok egész életembe de nem az iskolàba! A netröl többet tanultam eddig mint az iskolában! Esztergálni jobban tudok mint az itteni végzös szakmunkások töbsége. Mindenki hozzám hordja a faluba az esztergálnivalot. És mindent a netröl tanultam plussz pár régi könyvböl. De sok mást is onnan tanultam...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezzel én is így vagyok. Az iskolában tanultaknak a 90%-ára nem emlékszem. Ami fontos, azt tudom, amit nem tudok, azt megtanulom Internet segítségével.

Sose értettem hogy mire jó a szinusz-koszinus-kétismeretlenes-y-négyzetreemelés, vagy a fizikai és kémiai dolgok számolása. Soha életemben nem vettem hasznát ilyesminek. Szerintem a fizikusokon, vegyészeken kívül senkinek nem válik elõnyére.

Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát én kémia fizika matek mindenap használt dolgok közé tartozik! A szögfügvényekkel együtt!
    Pl kémiai tudásonak veszel nagy hasznát. Aranyat meg nemesfémeket kivoni elektronikai hulladékbol jo üzlet.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Ez valami vicc vagy szerkesztett kép?

U.i.: Mivel a videón is ez van, nem szerkesztett...
    Last edited by raktaros; 01-05-2014 at 08:56 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Digitális rend-õrök lepték el Ömbölyt

http://www.szon.hu/digitalis-rend-orok-leptek-el-ombolyt/2446111

"– Amióta a településen 18 köztéri kamera figyeli a történéseket, radikálisan csökkent, szinte megszûnt a bûnelkövetés – újságolta büszkén a modern térfigyelõ hálózat ünnepélyes átadó ünnepségén Trefán Gábor polgármester."

A polgármester mondta. És mit mond a lakosság? A polgármesterek és politikusok sok mindent mesélnek. Jobban szeretem ha a lakosok mondják el hogy milyen a közbiztonság.

A kamera meg a dohányboltok kirablóit se szokta zavarni.

(A képrõl: elõfordulhat hogy valódi, mert a Google csak ennél a cikknél találta meg. Viszont poicom pont com az egy nem mûködõ weboldal. Vagy rosszul olvastam rajta a linket?)