Oldala 19 of 98 ElsõElsõ ... 917181920212969 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 181 to 190 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ha lenne penzem, Joe Pickett is gyakran hordja: http://www.amazon.co.uk/Carhartt-San...E2%80%8B%2CXXL

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jók a Haidu kövek szerintem is!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Stirling:
    Nemrég tettem be egy mécsesekkel hajtott rádióról videót, ezt a stirlinget is õ csinálta:
    http://www.youtube.com/watch?v=HWQTBR9vWzU
    http://www.youtube.com/watch?v=IQDa2k6yapQ

Stirling nem elvetendõ ötlet. Egy ideje több gyártó is készít olyan gázkazánokat amiben van 1KW-os stirling, ami már egész jó.
    Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=9UBbKWcWyVk , http://okemike.blogter.hu/465494/evi...s_gazkazan_chp
    Nem tudom miért nem terjed jobban el, igaz drága, de a stirling ennyire megdobja az árát vagy az újdonságon keresni akarnak?

Napelemekkel szemben házilag elkészíthetõ, de szerintem nem lehet annyi energiát kivenni belõle, hogy megérje kínlódni vele.
    Egyszer láttam stirling motort mûködés közben, sufnituning volt, de adta az erõt Mondjuk ott kompresszort töltött vele a srác, és a sürített levegõs szerszámokhoz használta.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem vagyok barátja se a mellényeknek, se a terepmintának, se a molle zsebeknek, de BOB oldalára elkel pár apróbb zseb. És az se baj, ha a zsákról lekerülve máshova is fel tudom szerelni. Így ennyiért elgondolkoztam ezen az összeállításon.

Molle rendszerû zsebeket használók véleményét kérném elsõsorban, hogy mennyire használható és miért ilyen olcsó (a zsebek számát tekintve)? Esetleg van valakinek személyes tapasztalata vele?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló SSG Cooper Hozzászólás megtekintése
    A cikkben említett 40-50 rongyot én nem adnám érte. Ha a Predatorodra keresel oldalzsebet (zsebeket), és nem ragaszkodsz az amúgy nehezen beszerezhetõ DDPM mintához, inkább választhatsz más megoldást. A nagy Bergen oldalzsebei pl. felcipzárolhatók a Predatorra, a színelütés egyáltalán nem zavaró (az általános zsebeknek is olyan mintája van, mint a medic zsebednek). Ha kisebb ûrtartalomban gondolkodsz, itthon is akad relatíve jó áron korrekt minõségû MOLLE rendszerû zseb, számos helyen beszerezhetõk. (DDPM színben itthon nem találni zsebet). Nekem is van Predator zsákom, tapasztalat, hogy pl. a coyote barna zseb egyáltalán nem üt el tõle, sõt még az AT digital mintás sem.
    A 40-50 az egy civil rendszer ára lett volna. Azt váltotta ki ezzel a mellénnyel. Ennek az ára: "Mellény, komplett zsebkészlettel, újonnan: 9900 Ft" 13 különbözõ méretû zseb 10 000 Ft-ért vonzó ár szerintem, de ugye a méreteket centiben olvasva nekem nem sokat mondanak. Aki már használ(t) ilyen zsebeket, azoknak többet mond, mibe mi fér bele és mi a használhatóság alsó és felsõ határa.

A DDPM nekem túl világos, de egy kisebb zseben kipróbálnám mennyire festhetõ az anyag. Valami zöldes vagy szürkés árnyalattal kevésbé feltûnõvé tenni. De a szín másodlagos, elõbb a méretekkel kellene tisztában lennem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló SSG Cooper Hozzászólás megtekintése
    Elnézést, a cikk bevezetõjét olvastam el, illetve a képeket futottam át gyorsan. 10 rongyért már barátibb. Ha mellényként használnád a zsebekkel együtt, úgy korrekt ár lehet. Ha csak a zsebek miatt vennéd meg, akkor az elõzõ hozzászólásban írtakat adnám tippként. Ahogy nézem eredeti funkciójukat tekintve lõszer (tár), kés, lámpatartó, illetve medic zsebek. Más nem nagyon férne bele szerintem, a blogger is fotós felszerelést pakolna (-t) bele. Kézre esõ apróságoknak (konkrétan késnek, lámpának, iránytõnek, stb. ) biztos jó. BOB oldalzsebnek én valamilyen utility zsebet vennék.
    Alapvetõen a zsebek miatt venném meg. Nagyjából tudnám is mivel megtölteni. De a tárzsebek és a gránátzsebek nekem nem sokat mondanak. Ránézésre igen kicsinek tûnnek. Egy tájolót, el tudok benne képzelni, de belefér egy rádió? (tudom rádióméret kérdése) Az ár hoz zavarba. Általában 2000 Ft-nál kezdõdnek a zsebek. Itt pedig ~1000Ft/zseb. Túl olcsónak tûnik, így gyanús.

Nem forgok airsoftos körökben, így nem tudom mennyire népszerû a DDPM. Gondolom azok a drágábbak, amikre nagyobb a kereslet. Na de ekkora lehet a különbség?

A következõ rendszerben gondolkodok (lehet, hogy hibásan). Egy zsák, oldalzsebekkel, amik leszerelhetõk és járõrzsákká állítható össze (joke is beszerezhetõ itthon 1000 Ft-ért) Ezt kiegészíteni pár molle zsebbel, ha már a zsák alkalmas a fogadására. Ha lekerülnek a zsákról akkor áttenném egy mellényre vagy övre. Túl nagy zsebre nincs szükségem (legalábbis most még nem tudok róla), mert azt a bergen oldalzsebekben tárolnám. Ha hibás az elgondolás, kérem javítsatok ki.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Nem vagyok barátja se a mellényeknek, se a terepmintának, se a molle zsebeknek, de BOB oldalára elkel pár apróbb zseb. És az se baj, ha a zsákról lekerülve máshova is fel tudom szerelni. Így ennyiért elgondolkoztam ezen az összeállításon.

Molle rendszerû zsebeket használók véleményét kérném elsõsorban, hogy mennyire használható és miért ilyen olcsó (a zsebek számát tekintve)? Esetleg van valakinek személyes tapasztalata vele?

• Mellény, komplett zsebkészlettel, újonnan: 9900 Ft

Ennyiért ajándék, feltéve ha nem a legócskább airsoft minõség. A színe viszont nagyon nem tetszik, ez városon belül nagyon feltûnõ, természetben meg szintén rikító. Ez a sárgás szín inkább sivatagba való, úgyhogy ha nem homokbánya környékén akarod használni, akkor nem a legjobb színválasztás. Feketében, zöldben, bármilyen zöldes terepszínben bevállalnám, 50 dollárt rögtön adnék érte -ha tényleg nem nagyon gyenge minõségû, mert csak a zsebek megérnek ennyit, nem hogy a molle mellénnyel.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    • Mellény, komplett zsebkészlettel, újonnan: 9900 Ft

Ennyiért ajándék, feltéve ha nem a legócskább airsoft minõség. A színe viszont nagyon nem tetszik, ez városon belül nagyon feltûnõ, természetben meg szintén rikító. Ez a sárgás szín inkább sivatagba való, úgyhogy ha nem homokbánya környékén akarod használni, akkor nem a legjobb színválasztás. Feketében, zöldben, bármilyen zöldes terepszínben bevállalnám, 50 dollárt rögtön adnék érte -ha tényleg nem nagyon gyenge minõségû, mert csak a zsebek megérnek ennyit, nem hogy a molle mellénnyel.
    Elvileg angol hadianyag. Sajnos a színével kompromisszumot kell kötni. Csak ebben gyártották. DPM színben nem volt molle rendszerû, csak málhamellény fix zsebekkel. Az újabb MTP terepszínben van hasonló, 30 000-34 000 Ft között. Annyit nem adnék érte. Annál olcsóbban össze lehetne válogatni a nekem szükséges zsebeket.

Member Xandar's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése

A színe tényleg nem túl baráti, de lenne egy elvetemült kérdésem
    Ruhafestékkel nem lehetne át festeni? Mondjuk olív zöldben, vagy feketében jó is lenne...