Oldala 16 of 177 ElsõElsõ ... 614151617182666116 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Á, inkább letiltanám. Van másik 340 millió potenciális vevõ, nem vagyok rászorulva erre az egyre. Majd vesz a többi, ha már õ ilyen. Ami fura, hogy a regisztrációját látva õ is sok mindent elad, akkor tudhatná a szállítási idõt. Emiatt is gyanús. Ha elad, akkor tudja, ha tudja, akkor miért viselkedik így? Az is lehet hogy odaért a felvarró, épp csak úgy gondolta hogy nem akar érte fizetni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Visszavonta a vádat. Aztán megírtam neki, hogy ne aggódjon, õ mindenképpen megkapja a felvarróját, nem veszíthet semmit. Meg hogy majd szóljon jövõ hét csütörtökön, ha addig nem érne oda és küldök neki egy másikat.

Mindig próbálok a lehetõ legbarátságosabban hozzáállni mindenkihez, ez általában mindig beválik. (Meg hát miért is ne lennék barátságos?) Szóval egy kis szerencsével majd odaér 1-2 napon belül. Ha meg nem, akkor veszítek néhány dollárt, de ez nagyjából bele is van számolva az eladásokba. Elkönyvelem veszteségnek hogy 70 borítékból 1 elveszik. Viszont hogy a pót küldemény vesszen el, annak az esélye 4.200 az 1-hez, ami kicsit jobb arány mint a 70:1.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most van egy nõi vásárló. Azt mondja hogy nem ért hozzá a küldemény és mondott valamit, hogy a posta néha elkeveri a leveleit, de ad másik címet, küldjem oda. Nem adott másik címet. Már háromszor kérdeztem meg, hogy mi az a másik cím, de még mindig nem mondta el. Az egyik üzenetben kérdezte, hogy elküldtem-e már. De HOVÁ küldjem?!

Meg az is jó, hogy vettem valamit, azt írták hogy a következõ munkanapon küldik, de nem jött róla értesítés, nem jött követõ kód. Írtam nekik másfél napja, hogy a címben az irányítószám el van írva és a helyes címre küldjék. De nem válaszolnak az emailre, nem írják hogy már elküldték, vagy jó, majd késõbb küldik a jó címre, vagy már a rossz címre küldték el. Miért nem lehet pár órán belül válaszolni egy emailre? Én válaszolok, más miért nem tud? Fõleg ha már elköltöttem náluk 255 dollárt.

gladius
    Guest

0 Not allowed!
    Volt amikor nekem sem válaszoltak jó pár emailre a GLS központosok,addig amig meg nem fenyegettem õket a Fogyasztóvédelemmel.

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Azért Túlélõ hsz-eit jeleníti meg mert be õk barátok, és ha bejelölsz valakit barátnak mutatja a hozzászólásait is.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fisligery Hozzászólás megtekintése
    Azért Túlélõ hsz-eit jeleníti meg mert be õk barátok, és ha bejelölsz valakit barátnak mutatja a hozzászólásait is.
    Persze hogy azért. Ahogy doom mellett londonercs és 4 másik fórumozó hozzászólasai is ott vannak az adatlapon, mivel õk jelöltek be barátoknak. Ahogy az övéken is ott az én hozzászólásom. Az "ALL"-ban és a "FRIENDS" részen.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Töröltem néhány hozzászólást. Nem kell hogy bárki engem, vagy bárki mást hülyének állítson be.

Inkább itt egy kis kezelési útmutató: http://magyarprepperforum.org/showth...inform%E1ci%F3

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Új videó.

Leapers UTG zseb, taktikai mellényre, hátizsákra

http://www.youtube.com/watch?v=g8zBEGrreE4

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vevõ szól, hogy nem kapta meg a küldeményt. Írtam neki hogy semmi gond, szóljon néhány nap múlva és küldök egy másikat. Az elsõ küldeményrõl pedig bizonyítani tudom hogy elküldtem tehát láthatja hogy igazat mondom. Erre mit csinál? Visszavonja a pénzt. Mégis hogy küldjek neki egy második csomagot, ha azt se tudom hogy ki akarja-e fizetni? Ha meg nem küldöm a másodikat akkor mi van? Az én boltom kap büntetést, mert a postahivatal elkeverte az elsõ csomagot?

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Az "Index fegyveres fórum" linked rossz helyre mutat, gondolom ez akar lenni: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9000799