0

Annyit még hozzátennék, hogyha valamit megütünk, ott sem szabad teljesen kinyújtani a kart mert könnyen megsérülhet a könyök. Nameg azért érdemes elmenni szakihoz, hogy adott mozgásformát megnézze és kijavítsa hogyha rossz (ezzel elkerülhetjük a sérüléseket).
Clay1-495x403.jpg
Próbáltam a boxot, de nem jött be hogy az edzés fele erõnléti volt, a másik felében meg az edzõknek nem volt túl sok ideje/kedve az újakkal foglalkozni. Szerencsére nekem jó mesterem van, illetve jó instruktorokkal edzhetek együtt így sokat tanulok. Jó lenne egy boxoló/kick boxoló edzõpartner kesztyûzni, de elég nehéz az ilyet összeegyeztetni.
Mostanában ütõpajzzsal gyakorlunk itthon, még KM edzésen szerettem meg ezt az eszközt. Jó lenne még pontkesztyûzni, de azt meg megint nincs kivel (meg nem ártana hozzá egy pár pontkesztyû).![]()
Reggel 10 fekvõtámasz,felülés és gugolás,utána fél óra kutyasétáltatás,meló után nagy séta kb 3km,este lefekvés elõtt ugyan úgy 10 mindenbõl..ennyi elég....nekem.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
A csuklóm nekem is szétment annó a zsákolástól, azóta is recseg-ropog, de szerencsére nem fáj már. Budapestieknek a Csepeli Box klubot ajánlom, színvonalas edzéseket tartanak, az ország keleti felén élõknek meg privátban tudok elérhetõséget adni, ha érdekli a küzdõsport.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Üdv én olyan helyen lakok ami messze van a várostol,így minden nap ,oda,visza 14km-ert gyaloglok ,ez is karban tart .
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
A csuklóm nekem is tropa, de nem a boxtól. Én tíz éven keresztül minden lefekvés elõtt lenyomtam száz fekvõtámaszt.
Érdekes a kungfu filmekben megerõsödnek a monoton izületgyilkos gyakorlatoktól.![]()
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!