0

Úgy néz ki el lehet lenni tisztálkodás nélkül is...
http://www.nepbetegsegek.hu/hatvan-e...pgaleria-.html
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Szart meg öt cigit szívva egyszerre.. Nem semmi a papa! Itt meg kezet kell mosni ha megsimogatsz egy kismacskát, mert jajmilesz.![]()
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Thumbs Up |
upsz
Last edited by Grafitos; 01-10-2014 at 12:41 PM.
Nem semmi immunrendszere lehet...szerintem 120-130 évet fog élni.....meg most már tudjuk legalább hogyan fogunk az összeomlás után pár évvel kinézni...mindenki egyforma lesz....
Thumbs Up |
Nem tudom hogy ide tartozik-e, de nem akartam külön topicot nyitni neki. Ha akarja, Túlélõ úgyis átteszi valahova máshova.
Tehát. Csaknem negyedszázad borotválkozás, és töméntelen kísérletezés után rájöttem hogy a ~2000+ forintos borotvagéleket meg habokat kenterbe veri a 300 Ft-os Barbon borotvakrém egy 500 Ft-os noname pamaccsal felkenve.
Csak azt tudom hozzátenni hogy BAZZEG
![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Nekemisvanotthonpár évig vagy évtizedig jó volt, csak aztán követni kellett a nyugati trendet...
Azért ez a bácsi szerintem egy különleges eset, ha nem tisztálkodsz egy rakat fertõzést betegséget el lehet kapni. Fõleg ha kint vagy terepen, megsérted a bõröd, megcsíp a szúnyog az így keletkezett sebek el tudnak fertõzõdni. Láttam már olyan hogy a szúnyogcsípés elfertõzõdött nem volt szép, és ha nem megy korházba tovább terjed.
Terepen még nagyobb jelentõsége van a higiéniának ha lehet minden nap legalább a kritikus helyeket(altest, arc, szem, száj, fül, hajlatok,) meg kell mosni, ha minden nap nem megy akkor is törekedni kell hogy minél többször.
"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."