Oldala 7 of 26 ElsõElsõ ... 5678917 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 252

Topic: Edzés otthon

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Annyit még hozzátennék, hogyha valamit megütünk, ott sem szabad teljesen kinyújtani a kart mert könnyen megsérülhet a könyök. Nameg azért érdemes elmenni szakihoz, hogy adott mozgásformát megnézze és kijavítsa hogyha rossz (ezzel elkerülhetjük a sérüléseket).
    Clay1-495x403.jpg

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    Annyit még hozzátennék, hogyha valamit megütünk, ott sem szabad teljesen kinyújtani a kart mert könnyen megsérülhet a könyök. Nameg azért érdemes elmenni szakihoz, hogy adott mozgásformát megnézze és kijavítsa hogyha rossz (ezzel elkerülhetjük a sérüléseket).
    Clay1-495x403.jpg
    Nekem szerencsére nagyon jó boxedzõm volt, kedvenc edzõm marad szerintem örökre. Zuglói box klubot ajánlom, bár hobbistákat nem tom hogy õ edzi e most.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Próbáltam a boxot, de nem jött be hogy az edzés fele erõnléti volt, a másik felében meg az edzõknek nem volt túl sok ideje/kedve az újakkal foglalkozni. Szerencsére nekem jó mesterem van, illetve jó instruktorokkal edzhetek együtt így sokat tanulok. Jó lenne egy boxoló/kick boxoló edzõpartner kesztyûzni, de elég nehéz az ilyet összeegyeztetni.
    Mostanában ütõpajzzsal gyakorlunk itthon, még KM edzésen szerettem meg ezt az eszközt. Jó lenne még pontkesztyûzni, de azt meg megint nincs kivel (meg nem ártana hozzá egy pár pontkesztyû).

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Reggel 10 fekvõtámasz,felülés és gugolás,utána fél óra kutyasétáltatás,meló után nagy séta kb 3km,este lefekvés elõtt ugyan úgy 10 mindenbõl..ennyi elég....nekem.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    Próbáltam a boxot, de nem jött be hogy az edzés fele erõnléti volt, a másik felében meg az edzõknek nem volt túl sok ideje/kedve az újakkal foglalkozni. Szerencsére nekem jó mesterem van, illetve jó instruktorokkal edzhetek együtt így sokat tanulok. Jó lenne egy boxoló/kick boxoló edzõpartner kesztyûzni, de elég nehéz az ilyet összeegyeztetni.
    Mostanában ütõpajzzsal gyakorlunk itthon, még KM edzésen szerettem meg ezt az eszközt. Jó lenne még pontkesztyûzni, de azt meg megint nincs kivel (meg nem ártana hozzá egy pár pontkesztyû).
    Ha buadpesti vagy összehozhatunk egy közös edzést.
    Amúgy igen sok box klubban az a baj hogy a hobbistákkal nem nagyon foglalkoznak, amikor átmentem hobbistába akkor velem se foglalkoztak annyit ezért is hagytam abba.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Ha buadpesti vagy összehozhatunk egy közös edzést.
    Amúgy igen sok box klubban az a baj hogy a hobbistákkal nem nagyon foglalkoznak, amikor átmentem hobbistába akkor velem se foglalkoztak annyit ezért is hagytam abba.
    Jó lenne de messze lakok Bp.-tõl sajnos. Majd ha lesz rá lehetõségem, veszek privát boxedzést.

Amúgy az ütésre visszatérve, elég veszélyes dolog ha figyelembe vesszük mik sérülhetnek meg a karban. Törhetnek a kézközépcsontok (boxoló törés), sérülhet a csukló és a könyök.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Reggel 10 fekvõtámasz,felülés és gugolás,utána fél óra kutyasétáltatás,meló után nagy séta kb 3km,este lefekvés elõtt ugyan úgy 10 mindenbõl..ennyi elég....nekem.
    Jó ez, elég karbantartani a testet. Ha fejleszteni szeretnéd az erõdet, javaslom a nehezebb verziókat (idõben kb. ugyanannyi pl. 2-2 egykezes fevkõ , 4-4 egylábas guggolás meg mondjuk 5 húzódzkodás / én hasra külön nem edzek).

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A csuklóm nekem is szétment annó a zsákolástól, azóta is recseg-ropog, de szerencsére nem fáj már. Budapestieknek a Csepeli Box klubot ajánlom, színvonalas edzéseket tartanak, az ország keleti felén élõknek meg privátban tudok elérhetõséget adni, ha érdekli a küzdõsport.
    A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.

tulelokatona
    Guest

0 Not allowed!
    Üdv én olyan helyen lakok ami messze van a várostol,így minden nap ,oda,visza 14km-ert gyaloglok ,ez is karban tart .

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A csuklóm nekem is tropa, de nem a boxtól. Én tíz éven keresztül minden lefekvés elõtt lenyomtam száz fekvõtámaszt.
    Érdekes a kungfu filmekben megerõsödnek a monoton izületgyilkos gyakorlatoktól.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!