Oldala 14 of 51 ElsõElsõ ... 4121314151624 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 131 to 140 of 501

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Nekem csak ez a régimódi hátizsákom van de ami kell az elfér benn , bár nem mondom amiket itt látok csorog a nyálam ...)
    Csatolmány 1263

Csatolmány 1264
    A baltát hová málházod? Nem kényelmetlen hosszútávon? Egyébként elrendezére jónak tûnik!.-)

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    A balta csak úgy be van szúrva a hátizsákba ,úgy ,hogy a feje kilóg a zsák szájánál , így mindig kéznél van .Kényelem szempontjából ez a zsák nem egy n1, mert egyrészt a bõrszíjak nem vehetik fel a versenyt a mostani zsákok párnázott hevederjeivel , másrészt amit belepakolok azt érzem a hátamba , szóval ha pl a vágódeszkát rosszul teszem el akkor végig nyomja a hátam , pár km-es erdei sétára tökéletes , de ha újra mennék a kinizsi100-ra oda tuti nem ezt vinném
    most ,hogy így mondod kell is egy új hátizsák

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    A balta csak úgy be van szúrva a hátizsákba ,úgy ,hogy a feje kilóg a zsák szájánál , így mindig kéznél van .Kényelem szempontjából ez a zsák nem egy n1, mert egyrészt a bõrszíjak nem vehetik fel a versenyt a mostani zsákok párnázott hevederjeivel , másrészt amit belepakolok azt érzem a hátamba , szóval ha pl a vágódeszkát rosszul teszem el akkor végig nyomja a hátam , pár km-es erdei sétára tökéletes , de ha újra mennék a kinizsi100-ra oda tuti nem ezt vinném
    most ,hogy így mondod kell is egy új hátizsák
    Lehet ezen is tuningolni, nekem is hasonló van. Az oldalára lehet hevedereket varni, oda rakhatod a baltát vagy gyalásót,bozótvágót stb. A hátadhoz megy tegyél be egy BW polifoamot,nagyban javítja a kényelmet.
    http://militaria-nagyaruhaz.hu/hu/te...-osszehajthato

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Látod ez még eszembe se jutott , eddig a polár pokrócomat próbáltam úgy rendezni,hogy a hátamnál legyen de azért ez nem mindig sikerül.Kicsit ami rossz ebben a hátizsákban az ,hogy egy nagy tér a belseje és így csak ömlesztve tudok bepakolni , persze ez nem nagyon zavart eddig , de azért egy szép rendezett hátitatyót jobban el tudnék képzelni , úgyis szeretném összeállítani a BOB packomat és azt egy külön zsákba fogom tenni . Már el is kezdtem majd felteszem a képeket róla . Van a BOB packnak topicja vagy jöhet ide ?

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Lehet ezen is tuningolni, nekem is hasonló van. Az oldalára lehet hevedereket varni, oda rakhatod a baltát vagy gyalásót,bozótvágót stb. A hátadhoz megy tegyél be egy BW polifoamot,nagyban javítja a kényelmet.
    http://militaria-nagyaruhaz.hu/hu/te...-osszehajthato
    Szerintem is érdemes tuningolni a zsákodat Vietnamiveteran, tök jól néz ki és valóban, néhány jól elhelyezett heveder csodákat tesz.
    BW polifoamot találni olcsóbban is, ha ez ugyan az egyáltalán... http://www.militari.hu/index.php?item=cikk&cikk_id=627

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Lakhely
    Hajdú bihar
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Új táskám 2004-5 körüli gyártmányú sposn edelweiss 4 ( ez egy orosz hadibeszállító ) Gyári oldal : http://sso-mil.ru/catalog/109/166

Hatalmas a zsák mind méretét mind tudását nézve. A brit bergenem ( gondolom ezt nem kell bemutatni ) kb belefér és elbújhat mögötte...
    Nagyon átgondolt, jól megtervezett zsák. Amit még sose láttam más ilyen zsákon és nagyon megfogott :
    az oldalsó zsebek mögé felülrõl lefele kb arasznyi széles kézfej szélességû tárgyat csusztathatunk le vagy akár rejthetjük is el, ez a zsebek alatt egy kis gumírozott zsebbe érkezik így nem tud tovább csúszni és egy hevederrel rögzíthetjük. Természetesen mindkét oldalt.
    Az is csak természetesen ,hogy alsó fele felõl is nyitható ( az alsó csatok vonalában zipzár fut végig ) ez az alsó rekesz egybenyitható a felsõ résszel akár vagy külön tér. Ebbe a külön térbe az us modular sleeping systemet zöld és fekete zsákja a gyári kompressziós zsákban befér !
    Nagyon robosztus gyárilag esõvédõvel sok kiegészítõ hevederrel mind rávarrva mind külön a zsákhoz adva. Látszik hogy hadi minõség a hevederek hosszúak lehet velük felkötözni nem csak a zsákot összehúzni. Az egész zsák az elpusztíthatatlanságot suggalja, de modern anyagokból így méretét tekintve egész jó súllyal ( 5-6 kg )
    Méret viszonyításnak egy kép a netrõl :

Vitek

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó zsák, jó leírás..külön köszönet a képekért
    a hátpárnák jónak tünek..mole tekintetében kissé talán eltúlzott, de nagyon tetszik..
    Volt már AK a kezemben néhányszor tehát tisztában vagyok a méreteivel. Hány napos zsáknak használod, mert ez nem kicsi ám..

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Lakhely
    Hajdú bihar
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elsõsorban arra használom hogy ha egy 2-3 napos játékra megyünk beleférjen minden cuccom. ( airsoft ). A sok molle nekem tetszik, kihasználom sok apró külsõ cézsebet teszek rá a apróságok gyors eléréséhez, illetve rögzítési felületnek is tökéletes !
    Ezt úgy kell érteni hogy ez kint alvással természetesen ehhez cucc (télen is ) kaja pia, málharendszer, attól függõen mit viszek vagy teljes hosszú ak-74 vagy 74S-m. Ezt mindet bele lehet szuszakolni és nyugodtan vonatozik az ember úgy hogy mindezt elnyeli a táska.
    készülni fog róla egy hosszabb beszámoló is ha minden igaz, de a combat gear szerkesztõinek küldöm majd inkább el, õk szakértõk a témában. Õk írtak már az eddig használt kisebb 60literes sposn zsákomról is, bár ez kisebb és sokkal gyengébb anyagú ehhez képest.
    http://combatgear.blog.hu/2013/06/21/sposn_ataka
    Hány napos ? Hm szerintem hetes komolyabb túrára a témában jártasabb simán belepakol.De ez függ nagyon sok mindentõl: idõjárás, terep, mennyi élelmiszert vizet kell vinnie. Ez a táska kifejezetten az ellenséges vonalak mögött tevékenykedõ egységeknek lett tervezve akik hosszú idõt töltenek el utánpótlás nélkül, illetve a hegyivadászoknak. Náluk van igény nem hétköznapi cuccoknak is helyre ( hadianyagok stb)
    Talán amivel egy ilyen zsákkal vigyázni kell a legjobban hogy attól hogy ekkora nem kell telerakni mindenképp mert azt bírni is kell vinni...

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Volt a BOB topikban egy kis vita, ami elgondolkodtatott (nem röhög! )
    Szóval javasolta valaki hogy ne feltûnõ, ne MOLLE stb, hanem esetleg szatyor..
    Nos az egy nagyon világvégei véglet (természetesen nem vet el semmit egy jó felkészülõ), de inkább szerintem a legvalószínûbb eshetõségekre készülgessünk elsõsorban és ha az megvan, akkor a totális túlélésre a zombik között. (fokozatosság elvtársak!)

Ennek szellemében linkelek ide egy elég jónak látott - 65 literes -, árában viszont alacsony hátizsákot.
    A lényeg, hogy arra jöttem rá, hogy bizony nem elég egy csomagot összekészíteni, hanem bizony legalább 3-t, 4-t kell.
    Arra viszont ez a zsák (zsákok) nem is feltûnõ és nem is drága. Annak hogy ott álldogáljanak ugrásra készen a sarokba, meg pláne nem rossz az ár/értéke.
    http://www.asmc.de/de/Transport/Ruck...schwarz-p.html