Oldala 5 of 27 ElsõElsõ ... 3456715 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41 to 50 of 270

Topic: Vadat,halat s mi jó falat.....

  1. #41
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Egyre jobban idegesít hogy nem tudok fõzni
    Jólvan tavasszal valami vadat bográcsba helyezünk , aztán hátha ellesel pár fortélyt Túlélõnek meg légipostán küldünk kóstolót

  2. #42
    Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Hozzászólások
    1,194
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Jólvan tavasszal valami vadat bográcsba helyezünk , aztán hátha ellesel pár fortélyt Túlélõnek meg légipostán küldünk kóstolót
    Hát nem is tudom, szerintem az ottani vámosok tuti lenyúlnák... Van egyáltalán szabály arra, hogy mi kell a döglött állat bejuttatásához? ÁNTSZ ottani megfelelõje, vagy ilyesmi?
    Veteran: jók a képek és a receptek, látszik hogy otthonosan mozogsz a témában!

  3. #43
    Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Hozzászólások
    700
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Egyszer mentünk ki Amerikába és a lökött haveromat lekapcsolták az atlantai repülõtéren. Másfél órán át pihentették egyedül egy szobában aztán se szó se beszéd elengedték.
    Amikor jöttünk ki a reptérrõl akkor nagyon szitkozódott mert észre vette, hogy elvették a fele májkrém konzerveit, a fele szalámiát, a fele kolbászát, az egész szalonnáját, és a sportszelet készletének a felét.
    Kérdeztem mi a lófüttynek csomagolta ezeket egyáltalán be? Hát mert ezeknél az amerikaiaknál csak koleszterinmentes szarokat lehet enni!
    Mindenesetre valaki a vámosok közül megörült a kis hazainak!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

  4. #44
    MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Hozzászólások
    2,685
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Egyre jobban idegesít hogy nem tudok fõzni
    Allj neki! Mi is elkezdtuk valamikor...

  5. #45
    Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Hozzászólások
    21
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Köszi, kipróbálom majd. Eredeti kérdésem akkor valahogy úgy fogalmazom újra, hogy vajon a vastag és nehéz öntöttvas edény elõnyei (kevésbé ég le) ellensúlyozzák e a hátrányait (nehéz, rozsdásodik, nehezebb karbantartani)? Bár ha jól értem, szerintetek nem a válasz.
    Egyéb kérdések: Ahogy net szerte nézem, jól látom-e, hogy bográcsnál fedõt azt nem igazán szoktak használni? Ennek mi az oka? Ugye a fedõvel egyértelmûen jobban meg tud fõni az étel, ezért csodálkozom, hogy sehol nem látni.

  6. #46
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Fedõt akkor szoktam használni ha csak magunknak fõzök és gyorsan szeretném elkészíteni a kaját , fedõ alatt kb. fele annyi a fõzési idõ , viszont amikor jó idõ van, társaság akkor nem cél ,hogy 1 óra alatt elkészüljön az étel . a másik ,a látvány a vendégeknek általában tetszik,hogy közbe közbe belenézzenek a kondérba

  7. #47
    MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Hozzászólások
    2,685
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Ma kacsaztam. Maj kisutve reggelinek, nyakabol leves, maga a kacsa a sutobe. Sajna a kepen mar hianyzik a melle, meg a ropogos bore. Mire eszbekaptam, hogy fotozni kene, mar tul keso volt. Ize fenomenalis. Nem mindig sikerul igy. Masik kepen pottom tolja befele. Ha nem lenne jo, hozza sem nyulna.image.jpgimage.jpg
    Last edited by mossberg-operator; 01-21-2014 at 04:12 PM.

  8. #48
    M-torolt_forumozo
    Guest

    0 Not allowed!
    Õzhús pácolásához van valakinek valami bevált receptje (olajos pác)?

  9. #49

  10. #50
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de nekem már nagyon hiányzik a nyár és a jó idõ addig is a nyári képekkel vigasztalódjunk .... Halászlé utána palacsinta nyam nyam....

    DSCF0509.jpg

    DSCF0522.jpg

    DSCF0525.jpg

    DSCF0535.jpg

A topic keresõszavai:

Posting Permissions

  • Te nem nyithatsz új topicot
  • Te nem szólhatsz hozzá
  • Te nem csatolhatsz fájlokat
  • Te nem szerkesztheted a hozzászólásaid
  •