Oldala 7 of 27 ElsõElsõ ... 5678917 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 267

Topic: Bug-Out-Location

0 Not allowed!
    Nem tudom pontosan hol van ez, de valóban nagyon szép az a hegy, gyönyörû túrahelyek lehetnek errefelé.

Junior Member BZ69's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerintem a vadban gazdag erdõkkel az a baj, hogy a helyi vadásztársaság elég hamar kitelepülne családostól és természetesen védené a "territóriumát", vadállományát. Úgy lövöldöznék le a vadászni próbáló városi menekülteket, mint jelenleg a kóbor kutyákat. Nem sok esély lenne velük szemben. A vadászterületükön ismernek minden bokrot, ráadásul sörétessel, távcsöves golyóssal elég jól el vannak látva.....

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát nem hiszem ha civilekre lõnek "ok" nélkül akkor nekik se lesz hosszú életük az biztos, lehet hogy ismerik a terepet de ha nem egy erõdben élnek 30-an akkor elõbb utóbb lesz egy okos kis csapat akik megleckéztetik. SHTF körülmények közt meg nem lehet kisajátítani semmit, vagyis lehet de akkor készüljön a háborúra.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BZ69 Hozzászólás megtekintése
    Szerintem a vadban gazdag erdõkkel az a baj, hogy a helyi vadásztársaság elég hamar kitelepülne családostól és természetesen védené a "territóriumát", vadállományát. Úgy lövöldöznék le a vadászni próbáló városi menekülteket, mint jelenleg a kóbor kutyákat. Nem sok esély lenne velük szemben. A vadászterületükön ismernek minden bokrot, ráadásul sörétessel, távcsöves golyóssal elég jól el vannak látva.....
    ....ez megint csak egyén függõ,lesz olyan aki bele lõ az emberekbe,de lesz olyan is aki eléd jön ki veszi a gyereket a kezedbõl,lesegíti a hátizsákot és teával kínál a tûznél...hasznos embereket akik be tudnak illeszkedni egy már meg lévõ közösségbe ,ha az elején bizalmatlanul is de általában befogadnak...már ha értelmes a közösség...ha megszagolod,hogy ez nem egy békés túlélõ közösség akkor inkább udvariasan távozni kell,valami átlátszó indokkal...és nézni egy darabig a hátad mögé....

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    És többnyire van is vadászház a területen, még építéssel sem kell bajlódni, csak nem nagyon férne be mindenki .
    Helyi vadásztársaság családostól nem kis csapat lehet, hamar kiürülne a terület.
    Ráadásul sok vadász nem tag sehol, õk is csak elindulhatnak az erdõkbe...
    Egymásra lövöldöznek, közben meg a vad világgá megy?
    Last edited by raktaros; 01-22-2014 at 07:32 PM.

Junior Member BZ69's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hogyha a városokban eljutnak az emberek addig a fokig, hogy bandákba verõdve fosztogatnak, ölik egymást az élelemért,
    nem hiszem, hogy ha egy ilyen csapatból vadászaton kapnak a területükön lesegítik a zsákot megfáradt válladról és teával kínálnak.
    Fõleg, ha te vagy az x-edik konkurens vadász és fogy a vadállomány is.
    Egyszóval, ha a városokban farkastörvények uralkodnak, nem lesz ez másképp az erdõkben sem.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Hogyha a városokban eljutnak az emberek addig a fokig, hogy bandákba verõdve fosztogatnak, ölik egymást az élelemért,
    nem hiszem, hogy ha egy ilyen csapatból vadászaton kapnak a területükön lesegítik a zsákot megfáradt válladról és teával kínálnak.
    Fõleg, ha te vagy az x-edik konkurens vadász és fogy a vadállomány is.
    Egyszóval, ha a városokban farkastörvények uralkodnak, nem lesz ez másképp az erdõkben sem.
    Bizonyára lesznek bandák...ahogy most is....de az emberek többsége a bajban inkább összefog "az iszonyat nemesíti meg a lelketeket" Gábriell..... A démonvadász címû film...nézd meg vész esetén milyenek az emberek..ezrével homokzsákoznak,szendvicset csinálnak a hóban rekedteknek...nem mondom van pár elmebeteg bûnözõ,de az emberek alapvetõen jók....De ez már nagyon-nagyon sci.fi..nem mondom,hogy nem lehetséges,de egy ilyen világ szintû összeomlás totális háború,kisbolygó becsapódás után elképzelhetõ...
    Last edited by Doom; 01-22-2014 at 05:06 PM.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Az emberek egy része biztos hogy összefog, de van olyan érzésem hogy nem a nagyobb része.
    Esetleg idõvel, mikor rájön hogy úgy mindenkinek jobb.
    Én nem annyira hiszek benne hogy az emberek alapvetõen jók .
    Régen így voltam vele, de sajnos Õk már lassan itt hagynak minket, a mai látszat világban meg már mások az emberek, ill. a többség.

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    raktáros: szerintem ha kicsi is a társaság de összetartó az elõnyt jelent

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Az emberek egy része biztos hogy összefog, de van olyan érzésem hogy nem a nagyobb része.
    Én nem annyira hiszek benne hogy az emberek alapvetõen jók .
    Régen így voltam vele, de sajnos Õk már lassan itt hagynak minket, a mai látszat világban meg már mások az emberek, ill. a többség.
    ...háát igen....döbbenet...tagadás...kétségbeesés...d üh...aztán a megnyugvás...gondolkodás...cselekvés...nagyjáb ól ez a sorrend az embereknél a baj bekövetkeztekor......az 1-4 idõszakot valahogy túl kell élni(raktározás,lapulás)...aztán mikor az emberek többsége észhez tér már el lehet kezdeni gondolkodni hogyan tovább.....ekkor jön el amit mondtál..