Oldala 16 of 51 ElsõElsõ ... 6141516171826 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fixy007 Hozzászólás megtekintése
    Vékony testalkatú vagyok, de nem széles még nekem sem. Kb. méretek szélesség(a két külsõ zsebet nem mérve):kb. 30cm, a külsõ zsebbel:kb. 40-42cm. Ez most csak gyors megközelítõ mérés, mert nincs megpakolva. Belseje egyterû, igaz az alsó részen leválasztható egy kb. 5l-es rész, ami az elsõ zseb alatt lévõ cipzárral nyitható kipakolás nélkül(pl. szennyes ruhának) de nekem ez össze van nyitva a belsõ résszel. Rejtett csõvázas ami nekem pont jó, a fejszémet oda csúsztatom be, természetesen élvédõvel.
    A derékpánton 2db USA kulacs van evõcsészével, így menet közben is tudok inni.
    Végre megtaláltam, itt vettem:
    http://militarycelpont.hu/termekeink...tikai-hatizsak
    Képek(nagyítható):
    Csatolmány 1516Csatolmány 1517
    A kulacsok nem eresztenek még? Nekem az amcsi kulacs egy két év után ereszteni szokott a kupaknál, ma már csak sima flakont használok, de egy camelbackre gyûjtök még.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Megmakkan a gumitömítés, csak azt kell cserélni...amúgy ez a konstrukció az ivócsészével, meg a borítással nagyon ki van találva.
    Pl nemrég tudtam meg, hogy a kupakban a tömítõgumi azért lóg be a palackba, hogy télen ne fagyjon be a szája..mik vannak

Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    A kulacsok nem eresztenek még? Nekem az amcsi kulacs egy két év után ereszteni szokott a kupaknál, ma már csak sima flakont használok, de egy camelbackre gyûjtök még.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Bowman Hozzászólás megtekintése
    Egyszer használatos hátizsák? Az mikor hagy cserben? A legnagyobb terhelésnél? Legnagyobb rohanásban? Legnagyobb terhelésnél? Mikor telik le az egyszeri használat? A BOL elérése elõtt öt perccel?
    Nem tudom miért kérdezel ilyet tõlem?!?
    Sosem állítottam ilyet, vagy nem preferáltam. Szépen, lassan el kellene olvasni a hozzászólásokat!
    Szerintem kezd el innen: http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post21859

Senior Member fixy007's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    J-N-SZ megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Nem ereszt, sõt ez a kettõ annyira jó hogy a tömítést nem is használom hozzá, a tokon lévõ kis zsebben van elrakva. Volt nekem is annó eresztõs még tömítéssel is.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Norway
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    no ugyahogy atfutottam a topikot, tobbfele "ocska" zsakom van, a kimozdulas parametereitol (ido, tav, homerseklet) teszem fuggove a kivalasztast.
    Van egy tippem azoknak akik atmeneti megoldast keresnek a camelbakk es a kulcshordas kozott, nemetben jutottam hozza egy eve, sok elony kozul az egyik h kompatibilis a PET palackkal valszeg otthon is kaphato mar.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ....nem tudom eldönteni mindennapos viseletre,vásárolni,elszaladni ide-oda vagy csak egy rövid túrára melyik színt válasszam?????
    Csatolmány 1533Csatolmány 1534Csatolmány 1535

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 992
    Given: 1,008

0 Not allowed!
    Vagy a feketét, vagy az OD zöldet választanám. Attól függõen hogy városba kell, vagy terepre.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Zõdet .

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Esetleg feketét, és hozzá egy világosabb zöld gumis álcahálót, vadonban felrak és kész

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Ok,kösz ,fekete...városba kell nagyrészt......amúgy itt van ha valakit érdekelne.....http://www.airsoftdepo.hu/katonai-fe...ak-fekete.html