0
Az ideális ez volna, de ez egy kisebb vagyon...
![]()
Ez már tetszene
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ezek a tartályok folyadékok tárolására készültek. A fém váz arra hivatott, hogy a folyadék nyomása ellenére a mûanyag tartályfalakat ne engedje kihajolni, illetve a felette levõ raklapsúlyát viselje. Ha a tartályt betemetik, szerintem a bordák között a földnyomás, illetve a felette levõ föld súlya a tartályokat összeroppantja. Ha lenne valami külsõ teherhordó szerkezet, azon belül zárt tároló doboznak ki lehet alakítani ezeket a tartályokat.
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Ne aprózd el
http://www.tartalydepo.hu/esovizgyujtotartaly7esfel
De láttam régebben modulokból összerakhatót is...
| Thumbs Up |
Csatlakozom Bowmanhoz! Azok a tartályok nem teherhordó szerkezetek.Ha esetleg az oldalfalak bírnák is a föld nyomását, de a tetejére nehezedõ nyomást (4 m2, alátámasztás nélkül) nem. Vagy belsõ alátámasztás, vagy tartófödém kellene. Szerintem!
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Akkor össze kell fogatni a külsõ rácsot is, arra pedig kerülne pár zártszelvény rúd és kívülrõl pár szétszakadt ponyva.
De az ideális akkor is egy ilyen mûanyag falú bunker volna. Bárhogy, akár zártszelvény váz, és lemezekbõl összerakva. Nem tudom hol lehet ilyen lemezeket kapni, ebbõl az anyagból, max 3 ezer forintos négyzetméteráron. Vagy kevesebbért.