0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Elvileg akusavval szèpen tudod kezelni a felületet. A kénsav amint megtámadja a vasat elvileg egy passziválo rétegnek kéne kialakulnia. Sosavnál nemhinnèm hogy a vasklorid passziválná a fémet és a felûletén védötéteg képzödhetne. Szerintem probáld ki akusavval. 34 %os 250ft literje.
Majd utànnanézek ennek a savazásnak mert valamit már hallotam rola.
| Thumbs Up |
Szerintem az acél ötvözõ anyagai is befolyásolják melyik savval milyen eredményt érsz el.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Jaja..kénsavra már én is gondoltam..köszi a tippet
Bovitettem TEOTWAWKI konyvtaram: image.jpg
| Thumbs Up |
Vettem egy laminálógépet a Lidl-ben 3999-ért.
Ezzel fognak készíteni gyors info kártyákat: rádiófrekvenciák, mérgezõ-, ehetõ-, éghetõ- anyagok, periódusos rendszer, navigációs alapszabályok, morze jelek, stb...
Aztán megy fel karikára, és bele a BOB-ba
2db ragasztószalag tacskóban![]()
| Thumbs Up |
Hazafelé jövet az iskolából, a lányom bedobta, hogy menjünk ki ma délután az erdõbe egyet sétálni.
Az erdõ nálunk a Duna-Tisza csatorna partján lévõ liget erdõket jelenti. Gyors összepakolás
(víz, összekészített teafõzõ készlet, szikravetõ, fokla)
Sötét lett mire kiértünk, így némi éleszték + fagyûjtés után gyorsan megélesztettem a tüzet, egy még régebben a közelben gyûjtött foklával, szikravetõvel.
fotó 4.JPGfotó 3.JPG
teafõzés, tûznézegetés, melegedés, hazabandukolás ( fél nyolcra értünk haza)
Jó volt, egy próbának is, mert letettem a BOB összeállításáról, és inkább egy "BOB szekrényt" hoztam létre amibõl mindig azt pakolom össze gyorsan ami kell.......
Last edited by Salmo; 01-29-2014 at 09:40 PM.
elkészítettem ezt
http://www.youtube.com/watch?v=bmAP4kv5O8c![]()
...jó dolog a bob-szekrény,de vészhelyzetben nem...már írtam,szoktuk próbálgatni,hogy összepakolt zsákkal,ki készített ruhákkal milyen gyorsan lehet elkészülni,három perc alá nem megy sehogyan sem,vészhelyzetben még ott van a stressz,esetleg fojtogató füst,zaj.sötét...nem élet szagú,hogy akkor pakolásszon az ember mikor az életéért fut...ha meg nincs nagy baj...akkor meg kár a bob-ot elõvenni,csomagolni...
http://videa.hu/videok/hirek-politik...ZmqZtpPCqZoLKI érdemes a bal felsõ sarokban az órát figyelni....
Last edited by Doom; 01-30-2014 at 04:10 PM.