Oldala 53 of 221 ElsõElsõ ... 343515253545563103153 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 521 to 530 of 2204

Topic: Off topic

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tulelo!
    Mennyi az idö most nalatok? Lusta vagyok kiszamolni.
    Itt most nemreg kezdtük a munkaidot..
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,078

0 Not allowed!
    Itt még nem is hajnalodik, de éjjel dolgozom úgyhogy nálam a munkaidõ akkor kezdõdik amikor felébredek. (Ezért jó a kötetlen munkaidõ és az itthon dolgozás.)

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    http://pozitivnap.hu/napi-pozitiv/sz...mantraja-video

Szeretet határok nélkül – A Rocknagyi egyetemes békemantrája (+videó)

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Ott találtam ezt a bigyót, bringatáskát
    Bigo Bag Five: öt az egyben

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Én terepszínût nem vennék se kabátból sem nadrágból , békeidõben pláne , a keki színû vagy oliv katonai zöld kabát a jó választás . Én is vettem anno egy sivatagi terep kabátot , azóta is a szekrényben van mert egyszerûen nem tudom hogy, hová vegyem fel
    Hm, az én módszerem az, hogy bármilyen munkához felveszem, ahová nem elõírás az ing meg a nyakkendõ. Ha meg éppen frissen mosott, nem pedig amolyan munkás-retkes, akkor néha még utcára is. És laktam olyan helyen, ahol nem volt ciki traktorral elmenni a boltba egy kiló kenyérért. Bár a parkolás macera volt

Member Hyster's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Hm, az én módszerem az, hogy bármilyen munkához felveszem, ahová nem elõírás az ing meg a nyakkendõ. Ha meg éppen frissen mosott, nem pedig amolyan munkás-retkes, akkor néha még utcára is. És laktam olyan helyen, ahol nem volt ciki traktorral elmenni a boltba egy kiló kenyérért. Bár a parkolás macera volt
    ismerõs, pláne ha a 3-as eke is fent volt
    Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, mirõl van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegõbe, Pelikán.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, hogy hova írjam, de ki kívánkozik belõlem. Tegnap hallottam, hogy idõsebb embertársaink milyen leleményesek. Elmennek a meleg gyógyvizes fürdõbe, úgy hogy elõtte nap otthon megfõzik az ebédet. Azt csavaros üvegbe rakják, és az üveggel együtt beülnek a vízbe és így melegítik meg az ebédet.
    Hát nem tudom sírjak vagy nevesek…

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Na, most én sem tudtam melyik topicba írjam... de ért esetleg valaki a nyuszikhoz? Ma reggel sajnos meghalt a törpe nyuszim , most nagyon szomorú vagyok, és olyan hirtelen történt... Olyan volt, mintha ugrana egyet a ketrecben, aztán sikított egyet és mire kiszaladtam hozzá már nem élt. Ti hallotattok esetleg ilyesmirõl a nyulaknál? Elõtte való este csak annyit vettem észre rajta, hogy olyan kis kedvetlen volt, nem volt kedve kijönni a ketrecbõl játszani, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy a baj.

Member Hyster's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Henrietta Hozzászólás megtekintése
    Na, most én sem tudtam melyik topicba írjam... de ért esetleg valaki a nyuszikhoz? Ma reggel sajnos meghalt a törpe nyuszim , most nagyon szomorú vagyok, és olyan hirtelen történt... Olyan volt, mintha ugrana egyet a ketrecben, aztán sikított egyet és mire kiszaladtam hozzá már nem élt. Ti hallotattok esetleg ilyesmirõl a nyulaknál? Elõtte való este csak annyit vettem észre rajta, hogy olyan kis kedvetlen volt, nem volt kedve kijönni a ketrecbõl játszani, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy a baj.
    Kérdés mennyi idõs volt?
    Bár törpenyulak esetén- hasonlóan mint az agyontenyésztett kutyáknál - fenn áll sajnos az esélye a hírtelen szívmegállásnak, esetleges belsõ kórós elváltozásoknak.
    Ez mutat arra is, hogy valamitõl megijedt, és szivrohamot kapott. A kedvetlenség sok minden lehet, de teljesen pontosan így megmondani nem lehet, hogy összefügg e vagy nem.
    Teljesen biztosat csak boncolással lehetne mondani.
    Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, mirõl van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegõbe, Pelikán.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Köszönöm a választ. Áprilisban lett volna még csak 3 éves. Már eltemettük szegénykét, úgyhogy nem boncolják fel.