Oldala 21 of 64 ElsõElsõ ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 631

Topic: The Walking Dead

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,229
    Given: 1,208

0 Not allowed!
    Én is most néztem meg.

Másik kérdés: Miért nem jeleznek egymásnak? A zsírkrétát csak nem ették meg a zombik, felírhatnák a falra, hogy "itt jártunk, erre felé megyünk". Vagy a buszra felírhatták volna a neveiket és hogy élnek.

De a legnagyobb baj csak az amit mondtam, hogy nem volt menekülési terv. Annyi lett volna az egész, hogy "ha jön egy SHTF" () akkor itt találkozunk. És ráböktek volna egy pontra egy térképen. Lehetett volna az a Kormányzó volt faluja, a fegyvergyûjtõ csapdás fickó háza, egy vasútállomás, egy tanya, vagy bármilyen hely, a lényeg hogy megtalálható legyen, és a találka ne egy odvas fánál legyen az erdõ közepén.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Na, megneztem a szunet utani masodik reszt, mikor szejjelszakadva az erdoben bolyonganak. Itt jut eszembe, kommunikacio, miert nem szereztek, s osztottak szet walkie-talkie-kat, mint standard felszerelest a bortonlakok kozott, pont hasonlo esetekre gondolva?
    Én ugyanezt mondtam öcsémnek, meg a másik hogy ha zombi apokalipszis van akkor fel kell lenni készülve olyan dolgokra hogy szétszéled a csapat adott esetben, ezért meg kéne beszélni legalább két találkozási pontot, ilyen helyzetekben ez kötelezõ lenne szerintem.

Meg amikor a buszból akarták egyesével leölni a zombikat a csaj az M16-ost konkrétan a busz hátsó ajtaja elé tette le, magyarul a kijövõ zombik rálépnek és ha a szitu eldurvulna ahogy történt is mert nem tudták kontroll alatt tartani és kiengedte mindet akkor tudta volna használni ha mondjuk a hátára teszi vagy messzebb a busztól teszi le, de így ha igazán szükség lett volna rá pont akkor nem tudta volna használni.

Van sajnos sok unreális helyzet a sorozatban, kevesebb a jó ötlet mint a hiba. Ettõl függetlenül kedvenc sorozatom csak szeretem a reális kivitelezést.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, de a hiba azért hiba, mert ebbõl van a történet. Mikor nem volt hiba, az a második évad volt, de nem tetszett senkinek ahogy túl sokáig voltak a farmon. Minden túl nyugodt volt, vitákkal színezték a részeket és ezt sokan unalmasnak találták. (Én nem, de mások panaszkodtak rá minden fórumon.)

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Igen, de a hiba azért hiba, mert ebbõl van a történet. Mikor nem volt hiba, az a második évad volt, de nem tetszett senkinek ahogy túl sokáig voltak a farmon. Minden túl nyugodt volt, vitákkal színezték a részeket és ezt sokan unalmasnak találták. (Én nem, de mások panaszkodtak rá minden fórumon.)
    Hát nem tom én egy módszeres zombi írtásnak is örülnék el lennék hiba nélkül is. Sztem nem feltétlenül kell hiba ahhoz hogy érdekes legyen, persze ezzel lehet néha húzni az ember idegeit, de egy profi is kerülhet olyan szituációba hogy a nézõ körmötrágva nézze ahogy kivágja magát a szarból.
    Amúgy a börötnös évadra én is panaszkodtam, unalmas volt, nagyon egyhangú volt, de azért azt nem állítanám hogy ott nem hibáztak. Sokat hibáznak persze szabad csak néha orbitális hibákat követnek el, mint amikor a terület biztosítása nélkül pihennek le. Egy túlélõ még ha hülye is ezt gyorsan megtanulja.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Kiraly video, jol lo. S ezert lehetsz ott SZABAD, mert ezt megteheted! Nalunk nem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én is most néztem meg.

Másik kérdés: Miért nem jeleznek egymásnak? A zsírkrétát csak nem ették meg a zombik, felírhatnák a falra, hogy "itt jártunk, erre felé megyünk". Vagy a buszra felírhatták volna a neveiket és hogy élnek.

De a legnagyobb baj csak az amit mondtam, hogy nem volt menekülési terv. Annyi lett volna az egész, hogy "ha jön egy SHTF" () akkor itt találkozunk. És ráböktek volna egy pontra egy térképen. Lehetett volna az a Kormányzó volt faluja, a fegyvergyûjtõ csapdás fickó háza, egy vasútállomás, egy tanya, vagy bármilyen hely, a lényeg hogy megtalálható legyen, és a találka ne egy odvas fánál legyen az erdõ közepén.
    Par cache sem artott volna.... Itt jut eszembe, amcsi prepper baratommal beszelgettunk cache temaban, merthogy o tervez ilyesmit, mondom neki, hogy en meg veszek femdetektort, de azert elmagyaraztam neki, ha jo melyre teszi, s tesz foleje valami femtargyat (kerek, ekedarab, stb) csalinak, akkor lehet hogy nem asok tovabb! Csak nezett, hogy ez neki eszebe se jutott!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A zombik nem is követték õket, a csata már lezajlott, akkor maradhattak volna a börtön közelében. 1 kilométeres távolságnál jelezhettek volna egymásnak. Gyújthattak volna tüzet, a füstöt nappal észrevették volna a többiek. A csata után már úgyis csak a zombik jelentettek veszélyt, a másik csapat az nem. A teljes szétszóródásnak nem sok értelme volt.

Esetleg azt is megbeszélhették volna, hogy ha csak zombikról van szó, akkor 1-2 nappal késõbb késõbb a találkozóhely az maga a börtön. A börtönben hagyták a készleteiket, a lõszert, a fegyvereket, nem beszélve a kormányzó csapatának a fegyvereirõl és lõszereirõl. Amellett a kormányzó volt bázisát is megkereshették volna. Arról már nem is beszélve hogy ott az a nõ, aki életben maradt, õ megmondhatta volna nekik hogy hol volt a régi bázisuk és onnan is vihették volna az élelmet és az egész felhalmozott készletet.

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem van fémkeresöm és tapasztalatbol mondom hogy bármit találsz a lyukat nézd meg megint!
    Amugy nrkem vannak elásott készleteim. Bár rajtam kivûl nemtudok fémkeresösröl errefelè.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bögre Hozzászólás megtekintése
    Nekem van fémkeresöm és tapasztalatbol mondom hogy bármit találsz a lyukat nézd meg megint!
    Amugy nrkem vannak elásott készleteim. Bár rajtam kivûl nemtudok fémkeresösröl errefelè.
    Errol irhatnal bovebben, ha nem baj. Modszer, mi, hogyan, mit, kepek. Mennyi ideje? Hogyan valasztasz helyszint? Volt mar amit kiastal, leellenorizni? Kihagytam valamit? A GPS kordinatak nem erdekelnek