Oldala 3 of 14 ElsõElsõ 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 135

Topic: Függõágy

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Függõágyaknál szerintem amúgy nagyon számít a függõágy mérete, nekem ez a tapasztalatom. Kicsi (mondjuk 2 méternél rövidebb) függõágyban képtelen vagyok aludni, csak döglésre jó, viszont többször nagyon jól aludtam nagy (2 személyes és elég hosszú) függõágyban, igaz az ilyenek már elég nehezek is.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

0 Not allowed!
    Kicsit kisarkítva kell érteni amit leírtam és nem konkrétan a cikk íróit akartam bírálni csak egy általános jelenségre hívtam fel a figyelmet .

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Minden esetre elég fura, hogy arrafelé ilyen frissenkivágottnak tûnõ, serdülõ fák fekszenek a földön. Ha mégis, akkor Frédinek és Béninek nagy szerencséje volt. Ilyen ágyat építeni akkor is vicc részükrõl...gumitúlélõk forsure

0 Not allowed!
    Hogy mi a pontos típusa azt nem tudom, de konkrétan körbetapiztam ott a boltban néhány hónappal ezelõtt és azt kell mondjam, hogy tényleg jó cucc. Legalábbis nekem tetszett!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Még árban sem olyan vészes..mondjuk még pár ezrest ledobhatna magáról

0 Not allowed!
    Amikor néztem, pár hónapja akkor 15500 volt! Gondolom az elszabadult Euro ár miatt most drágább a beszerzés. Egyébként ennyiért sem sok.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Erdõjáró Hozzászólás megtekintése
    Hogy mi a pontos típusa azt nem tudom, de konkrétan körbetapiztam ott a boltban néhány hónappal ezelõtt és azt kell mondjam, hogy tényleg jó cucc. Legalábbis nekem tetszett!
    össze volt csomagolva? mekkora csomagméret és milyen súlyúra saccolod?

0 Not allowed!
    Fel volt függesztve a bolt plafonjára, így a csomagméretet sem tudom, de ha szombaton lesz idõm beszaladok a boltba és jobban megsasolom a kedvedért! Meg persze engem is érdekel!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó lenne ..mostanában nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy az idei szezont függõággyal nyomnám le..
    A ticket to the moon ágyak jók könnyûek, és kényelmesek..sok tesztet látok róluk..11.800ért hozzá lehet jutni. de nem hittem el, mikor megláttam, hogy az esõvédõjéért 14 ezret kérnekmiii.jpg

Egybõl gyanús, mikor a leves olcsóbb mint a hús..

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Jó lenne ..mostanában nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy az idei szezont függõággyal nyomnám le..
    A ticket to the moon ágyak jók könnyûek, és kényelmesek..sok tesztet látok róluk..11.800ért hozzá lehet jutni. de nem hittem el, mikor megláttam, hogy az esõvédõjéért 14 ezret kérnekmiii.jpg

Egybõl gyanús, mikor a leves olcsóbb mint a hús..
    Ezzel is tudnád helyettesíteni! Nekem van és nagyon jó ponyva! 9 nm. Ha több "fület varrsz rá akkor rengetegféle menedék is készíthetõ belõle. A csövek és cövekek nélkül a ponyva csak 800 gramm! Ennél praktikusabb menedéknek valót én még nem találtam. Kicsire hajtható, könnyû, vízálló és oliv zöld. Csak ajánlani tudom! Ja! Van a csomagban 7*4 méter igen jó minõségû zsinór aminek az ára ha külön venni akarsz 80-100 Ft/m!

http://www.decathlon.co.hu/napvedo-s...rp-keki-1.html
    Last edited by Erdõjáró; 02-28-2014 at 10:56 AM.

A topic keresõszavai: