Oldala 11 of 23 ElsõElsõ ... 91011121321 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 222

Topic: EDC bags

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló YoungPrepper Hozzászólás megtekintése
    ..lehet elsõre soknak tûnik,de szakavatott szemmel nézve nem gagyi cuccokkal van megtömve...oda van az rakva rendesen,,,mi vagyunk csórók....

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..lehet elsõre soknak tûnik,de szakavatott szemmel nézve nem gagyi cuccokkal van megtömve...oda van az rakva rendesen,,,mi vagyunk csórók....
    Meg pofátlanul drága is ez a csomag! Egyébként ennyi pénzért kicsit több felszerelést rakhatnának bele pl. menedéket ennyibõl hogy hozol össze?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Meg pofátlanul drága is ez a csomag! Egyébként ennyi pénzért kicsit több felszerelést rakhatnának bele pl. menedéket ennyibõl hogy hozol össze?
    ...ennyi az ára azoknak a dolgoknak amik benne vannak....nem keresem ki minden terméknek az árát,de biztos nem verik át a vásárlókat..biztos,hogy olcsóbban is ki lehet hozni hasonlót,de pl a túlélõ késnek ennyi az ára,a víztisztító is drága...szóval ott van az...de van a csomagnak egy pozitívuma...nem kötelezõ a megvásárlása...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Én az ilyen csomagokat azért szeretem nézegetni, mert jó ötletadók, mi az amit esetleg kifelejtettem, mi az ami kellhet még. Például a múltkor volt egy autós egységcsomag hátizsákban ponyvával, kesztyûvel, sísapkával... Sok ember nem is gondol rá autóban, hogy sapka kéne, pedig de.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése

összeadtam,fillérre a megadott lista áraik szerint egyezik...ennyi pénzért ez és ennyi jár bele...nincs átverés...mondtam ...mi vagyunk csórók..én biztos...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,101
    Given: 1,117

0 Not allowed!
    Itt szerintem jóval olcsóbban kijönne. Magyarországon szerintem rámegy egy magas vám, a 27%-os forgalmi adóról már nem is beszélve.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    És(sel nem kezdünk mondatot) ha Amerikából rendelt terméket, pl Németország, vagy Angliába küldeni és onnan személyesen hazahozni vagy hozatni?

Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egyébkent az acelfullank nem a legolcsóbb hely. Olyan 6 eve rendeltem tõlük utoljára, mar akkor is megkérték a cucok árát.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,101
    Given: 1,117

0 Not allowed!
    Szerintem biztosan megér egy próbát. Ha nem vámolják meg, akkor jól lehet vele járni, még a postaköltség kifizetése után is. Esetleg többen összeállni és akkor talán még a vám után is olcsóbb. Érdemes a boltokat megkérdezni hogy nem adnak-e engedményt.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    értem,köszi