Oldala 9 of 14 ElsõElsõ ... 7891011 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 81 to 90 of 136

Topic: Tárolás

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Akkor inkább elektromosat vegyek mint kezit? Mert ha jól értelmezem akkor azt mondod hígy mind2 Ben kell követ cserélni de az elektromosban olcsóbb?

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És szerinted a régi mák daráló nem jó erre a célra?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló nikosz Hozzászólás megtekintése
    És szerinted a régi mák daráló nem jó erre a célra?
    De , nekem mûködik .

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csak hogy tisztázzuk arra gondolsz mint amiben úgymond az a forgó spirális daráló van és ha igen akkor az teljesenegorli nem maradnak nagyobb darabok??

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Akkor inkább elektromosat vegyek mint kezit? Mert ha jól értelmezem akkor azt mondod hígy mind2 Ben kell követ cserélni de az elektromosban olcsóbb?
    Mindegyiknek megvan az elõnye meg a hátránya. Neked kell eldönteni, hogy melyiket szeretnéd.
    Az elektromos nagyjából akkora, mint egy turmixgép, van benne egy (kettõ) erõs túlzással tenyérnyinek nevezhetõ kõ. Persze mivel elektromotor hajtja, a sebessége kiegyenlíti a méretbeli hátrányt. Viszont áram kell hozzá, ami pénzbe kerül. Ja, és k.rva hangos amúgy
    A kézi nagyobb, nehézkesebb a kezelése, lassabb is, viszont méreténél fogva tartósabb, és a mûködtetése csak annyi pénzbe kerül, amennyi kaját megeszel a szükséges plusz kalóriához
    Nézd meg mindkettõt, aztán el tudod dönteni, hogy te melyiket szeretnéd. A kõcsere ne legyen elsõdleges szempont, mert mint mondtam, 5+ évben simán lehet gondolkodni ezekkel.

A mákdarálót még nem próbáltam ilyesmire, de egyrészt a nevében is benne van, hogy daráló, azaz valószínûleg nem képes túl finom lisztet adni, másrészt a mák viszonylag puha olajos mag, a darálását szerintem nem szabad egy lapon említeni a kemény gabonaszemek õrlésével. De mint mondtam, még nem próbáltam, szóval lehet, hogy mûködik.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én is így gondolom ezért kérdeztem hogy szerinte nem daralja e durva szemcsékre. Kiprobalnam csak kéne így hirtelen egy marék búza

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Volt egy cikk valahol a fórumon , egy autó csomagtér átalakításról , sokrekeszes tárolóssá ? Törölve lett ?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,189
    Given: 1,178

0 Not allowed!
    Szerintem az nem cikk, hanem blog volt. Ez volt az? http://magyarprepperforum.org/blog.php?85-A-L-Ias

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szerintem az nem cikk, hanem blog volt. Ez volt az? http://magyarprepperforum.org/blog.php?85-A-L-Ias
    Igen . Köszönöm !

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Én is így gondolom ezért kérdeztem hogy szerinte nem daralja e durva szemcsékre. Kiprobalnam csak kéne így hirtelen egy marék búza
    Ha falun laksz, akkor irány az a ház az utcában, ahol van baromfiudvar. Ha városban, és közel s távol nincs hobbiállat-tartó, akkor meg bemész egy kisállatkereskedésbe/gazdaboltba, és megkérdezed, hogy a kimérõs búzából kaphatsz-e egy maréknyit