0

Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Thumbs Up |
Received: 65 Given: 8 |
Most találtam az ebay-en. Amerikai kolléga árulja. Én is valami hasonlót szeretnék csinálni. Én mindeképp a teherautóra szavazok a hasmagassága miatt. Én idén télen simán elmentem a 40 centi mély friss hóban.
Thumbs Up |
Received: 65 Given: 8 |
Bocs a link lemaradt. http://www.ebay.com/itm/1990-BMY-M92...itary_Vehicles
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Hát nem tudom... Én inkább emelt hasú és komolyabb felfüggesztésû mikrobuszban gondolkodom. Lehet hogy kevesebb cucc fér bele, meg nem annyira szuper terepjáró, de rövidebb a tengelytávja, így kisebb helyen tud fordulni, ami sok esetben jól jöhet. Elfér szûkebb utcákon, ösvényeken, és alacsonyabb is. Meg lehet bõvíteni ha pihen az ember, csak ponyva meg pár rúd vagy léc kell hozzá.
Ezt és ilyeneket én is nézegettem. Tetszik, tetszik..... De egyrészt városra való, másrészt nem igazán értem, hogy minek vannak az elején a tüskék. (hazaviszi vacsizni a zombikat) Nincs sok értelme, mert összeszedi a vackokat és beleakad mindenbe. Amúgy pofás jószág és a matt szürke is nagyon bejövõs
![]()
Wayet: szerintem felnyársaló,legalábbis én annak néztem![]()
Úgy értettem, hogy ez egy zombi túlélõ gép. Azokat pedig (elméletileg) úgy lehet levadászni, hogy megfelelõ agyi traumát okozunk nekik. Ez pedig csak felnyársalja és viszi magával az asztmás hullát, oda ahova nem kellene. Csak a hókotró kell elé ( az legalább csinál egy utat a zombik között)![]()