Oldala 40 of 162 ElsõElsõ ... 3038394041425090140 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 391 to 400 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Értem...én is mediterrán növényekben utazom..fõként banán, meg colocasia..nagyon nézem, hogy mikor lehet már kipakolni de még nem merem. Nagyon eldobálták a leveleiket télen, aztán ha ezt kibírták már ne egy kis fagy tegye õket padlóra

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma reggel találkoztam ZOB-bal...Nagyon jó arc, vagy fél órát dumáltunk tokokról, késekrõl..volt is nála egy minitracker replika, és egy spéci különlegességet is mutatott. A hónap végére elkészül az F1 kydexem.
    Azt hiszem látva a kései minõségét elkezdek gyüjteni 1 ZOB késre..már meg is van az elképzelés.
    Beszélt még egy minden hónap végén megrendezett mini késbörzérõl, ami helyileg a belvárosban(tõlem 2 utcányira )van egy gimiben. Késportálos regelés és 400ft a beugró. Lehet nézelõdni és adni venni egyaránt...
    Jó kis lehetõség körülnézni a magyar késpiacon..

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Ma reggel találkoztam ZOB-bal...Nagyon jó arc, vagy fél órát dumáltunk tokokról, késekrõl..volt is nála egy minitracker replika, és egy spéci különlegességet is mutatott. A hónap végére elkészül az F1 kydexem.
    Azt hiszem látva a kései minõségét elkezdek gyüjteni 1 ZOB késre..már meg is van az elképzelés.
    Beszélt még egy minden hónap végén megrendezett mini késbörzérõl, ami helyileg a belvárosban(tõlem 2 utcányira )van egy gimiben. Késportálos regelés és 400ft a beugró. Lehet nézelõdni és adni venni egyaránt...
    Jó kis lehetõség körülnézni a magyar késpiacon..
    Szia egy F1 kydex engem is érdekelne, megadnád ZOB elérhetõségét, mennyiben áll meg a tok ? Akár priviben.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    csakis ott..

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Félig ide tartozik, félig az egészségbe, de ma elhatároztam, hogy nem dohányzok többé.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tisztellek a döntésedért...én másfél éve szabadultam, nem bántam meg 1 pillanatra sem

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Összepakoltam a világítós/tûzgyújtós cuccokat egy dobozba:
    (Gáz-utántöltõk, öngyújtók, gyufák, minden érdes felületen gyulladó gyufák, gyertyák, mécsesek)
    IMG_6288_resize.jpg

És a jelenlegi elsõsegélyt/tisztálkodós/higéniát is:
    (Nem látszik, de van két teljes Lidl-s autós elsõsegélycsomag is jobbra fent. Gyógyszerek nem nagyon vannak, az még kitapasztalás/utánajárás alatt...)
    IMG_6289_resize.JPG

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Engem pl. nagy örömmel tölt el, ha látom, hallom, hogy valakinek már ilyen szintû egy-egy fontosabb "témájú" felkészültsége van! Ez biztatás/ösztönzõ a többi felkészülõnek is egyben.
    Nagy gratula és további kitartást!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm! Azért hozzátartozik, hogy nem egy hétvége alatt vettem, ez kb egy év gyüjtögetése, apránként a normális élet mellett. Mindig egy kicsit, ami belefért a kasszába.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És pont ez lenne a lényeg! A napok, hetek, hónapok telnek szépen és ha csak minden héten vesz valaki valamit kis apróságot, akkor már fél év-év múlva azt látja, hogy van egy szép gyûjteménye, ami megelégedéssel, büszkeséggel és (ami a legfontosabb) valamennyire megnyugvással tölti el.

Abba a hibába nem szabad beleesni (aki pl. idetéved erre a fórumra, vagy olvas a prepperkedésrõl), hogy eszelõs módon nekiáll beszerezni mindent, kapkodva megfontoltság nélkül.
    Ha családos, akkor a család is veszélybe kerülhet e miatt, ha még nem családos, akkor meg az a veszélye, hogy nem is lesz!
    Nem tudatosan de már 3. évtizede gyûjtögetek és bizony-bizony még a mai napig is van olyan, hogy beleugrok dolgokba. Az emberi természet gyarló tud lenni..
    Ezért jó, vagyis a legjobb, ha szépen apránként bõvítgetünk !
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/