Oldala 10 of 25 ElsõElsõ ... 8910111220 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 249

Topic: Fõzõk,edények,fõzõeszközök

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    keresnék használható, de olcsó edénykészletet.

találtam ilyet

ez egész pofás és az ára is teljesen oké, de nem tudom milyen anyagól kellene lennie ezeknek a cuccoknak, az alumínium pl. mennyire használható sütésre-fõzésre, nem káros-e vagy ilyesmi.

a legjobban egy ilyennek örülnék, de hát ez nekem már aranyárban van

vélemények?

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pet Hozzászólás megtekintése
    keresnék használható, de olcsó edénykészletet.

találtam ilyet

ez egész pofás és az ára is teljesen oké, de nem tudom milyen anyagól kellene lennie ezeknek a cuccoknak, az alumínium pl. mennyire használható sütésre-fõzésre, nem káros-e vagy ilyesmi.

vélemények?
    En pont ilyet rendeltem az alirol. Kisebb, mint, ahogy a kepekröl lejön, de egyben ez elöny is, mert keves helyet foglal es tenyleg sokoldalu.
    A kis müanyag edenykeket akkor celszerü vinni, ha a csalad, vagy többen fogtok etkezni a kajabol. Az a szivacs az asszony szerint szaritott tengeri uborka, jopofa, sajnaltam eddig hasznalni. A bambusz kanal pont befer a belsö edenybe, sulya semmi. Összessegeben az edenyeknek is alig van sulya. aluminium lehet teflon bevonattal. Eleg bizalom gerjesztö közelröl, nem tünik gagyinak.
    A müanyag edenykek helyett telepakoltam tüzgyujto eszközökkel, pamutpamaccsal, stb.
    Nekünk összessegeben nagyon teccik, bar az asszony szerint ennyi mennyiseg egyedül nekem eleg, ami ezekben megfö. Nooo van különbseg a magyar es a kinai mennyisegek között valjuk be!
    Szepen helyet kapott egy BOB zsakban.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    A hétvégén teszteltem a gázfõzõmet..
    az ami csajkával is jól mûködött, de egy kerek edénnyel minimalizálni lehetne a hõveszteséget. További tapasztalat, hogy a kínai fõzõfej remekül szuperál..Az LMF spork nem feltétlenül hõálló..
    Szóval ételfõzésre, melegítésre tökéletes megoldás.DSC03861.jpgDSC03862.jpgDSC03863.jpg

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    En pont ilyet rendeltem az alirol. Kisebb, mint, ahogy a kepekröl lejön, de egyben ez elöny is, mert keves helyet foglal es tenyleg sokoldalu.
    A kis müanyag edenykeket akkor celszerü vinni, ha a csalad, vagy többen fogtok etkezni a kajabol. Az a szivacs az asszony szerint szaritott tengeri uborka, jopofa, sajnaltam eddig hasznalni. A bambusz kanal pont befer a belsö edenybe, sulya semmi. Összessegeben az edenyeknek is alig van sulya. aluminium lehet teflon bevonattal. Eleg bizalom gerjesztö közelröl, nem tünik gagyinak.
    A müanyag edenykek helyett telepakoltam tüzgyujto eszközökkel, pamutpamaccsal, stb.
    Nekünk összessegeben nagyon teccik, bar az asszony szerint ennyi mennyiseg egyedül nekem eleg, ami ezekben megfö. Nooo van különbseg a magyar es a kinai mennyisegek között valjuk be!
    Szepen helyet kapott egy BOB zsakban.
    jaja, elsõre én is nagyot néztem mikor megláttam a méreteit: 15 cm átmérõ... de ennyiért meg szerintem nagyon megéri, már csak használati tapasztalatokra lesz szükség!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Teszteljétek szabad tûzön, meg magas hõjû gázlángon...ha nem hajlik a lemeze, nem pattogzik a teflon akkor lehet én is beruházok..ugyanez Tatonkából szerintem 6000.

Idézet Eredeti hozzászóló pet Hozzászólás megtekintése
    jaja, elsõre én is nagyot néztem mikor megláttam a méreteit: 15 cm átmérõ... de ennyiért meg szerintem nagyon megéri, már csak használati tapasztalatokra lesz szükség!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Teszteljétek szabad tûzön, meg magas hõjû gázlángon...ha nem hajlik a lemeze, nem pattogzik a teflon akkor lehet én is beruházok..ugyanez Tatonkából szerintem 6000.
    tesztelje az akinek már van! én még csak nézegetem a cuccokat, várom a tanácsokat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    dettó
    nekem egy egymásbarakós aluedényszettem van..néha használom, de nem merem túl gyakran az oxidok miatt...egy tapasztalatom van..ha túrázni megyek, mindig csak a nagyobbat viszem, mert általában 1 fogást készítek, bögrém meg van, szóval cipekedjen a fene

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    dettó
    nekem egy egymásbarakós aluedényszettem van..néha használom, de nem merem túl gyakran az oxidok miatt...egy tapasztalatom van..ha túrázni megyek, mindig csak a nagyobbat viszem, mert általában 1 fogást készítek, bögrém meg van, szóval cipekedjen a fene
    na, de már megint elõjött ez az alu téma, ami vízhordásnál ugye nem elõnyös (hátrányos), fõzésnél meg nem gond? kezdem nem érteni. akkor most aluban nyugodtan lehet szakácskodni?

melegíteni még csak-csak mernék benne, de rádobni a tûzre, hogy összerottyanjon a krumpli a husival... ez mindig elbizonytalanít!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezt én sem tudom pontosan...régen biztos szartak rá, mert mondom..edénykészletem van, ami szerintem katonai.
    Fémipari alapképzésen azt tanultuk, hogy az alu oxidja nagyon kemény és védi a fémet a további korrodációtól. Ezért is nehéz alut hegeszteni
    De valaki tényleg tisztába rakhatna minket petkolegával aluügyben

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    csatlakozom. mindenki mond mindent, az alu alzheimert okoz, meg minden. most akkor mi az igazság?