0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
keresnék használható, de olcsó edénykészletet.
találtam ilyet
ez egész pofás és az ára is teljesen oké, de nem tudom milyen anyagól kellene lennie ezeknek a cuccoknak, az alumínium pl. mennyire használható sütésre-fõzésre, nem káros-e vagy ilyesmi.
a legjobban egy ilyennek örülnék, de hát ez nekem már aranyárban van
vélemények?
En pont ilyet rendeltem az alirol. Kisebb, mint, ahogy a kepekröl lejön, de egyben ez elöny is, mert keves helyet foglal es tenyleg sokoldalu.
A kis müanyag edenykeket akkor celszerü vinni, ha a csalad, vagy többen fogtok etkezni a kajabol. Az a szivacs az asszony szerint szaritott tengeri uborka, jopofa, sajnaltam eddig hasznalni. A bambusz kanal pont befer a belsö edenybe, sulya semmi. Összessegeben az edenyeknek is alig van sulya. aluminium lehet teflon bevonattal. Eleg bizalom gerjesztö közelröl, nem tünik gagyinak.
A müanyag edenykek helyett telepakoltam tüzgyujto eszközökkel, pamutpamaccsal, stb.
Nekünk összessegeben nagyon teccik, bar az asszony szerint ennyi mennyiseg egyedül nekem eleg, ami ezekben megfö. Nooo van különbseg a magyar es a kinai mennyisegek között valjuk be!
Szepen helyet kapott egy BOB zsakban.
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
A hétvégén teszteltem a gázfõzõmet..
az ami csajkával is jól mûködött, de egy kerek edénnyel minimalizálni lehetne a hõveszteséget. További tapasztalat, hogy a kínai fõzõfej remekül szuperál..Az LMF spork nem feltétlenül hõálló..
Szóval ételfõzésre, melegítésre tökéletes megoldás.DSC03861.jpgDSC03862.jpgDSC03863.jpg
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
dettó
nekem egy egymásbarakós aluedényszettem van..néha használom, de nem merem túl gyakran az oxidok miatt...egy tapasztalatom van..ha túrázni megyek, mindig csak a nagyobbat viszem, mert általában 1 fogást készítek, bögrém meg van, szóval cipekedjen a fene
| Thumbs Up |
na, de már megint elõjött ez az alu téma, ami vízhordásnál ugye nem elõnyös (hátrányos), fõzésnél meg nem gond? kezdem nem érteni. akkor most aluban nyugodtan lehet szakácskodni?
melegíteni még csak-csak mernék benne, de rádobni a tûzre, hogy összerottyanjon a krumpli a husival... ez mindig elbizonytalanít!
| Thumbs Up |
Ezt én sem tudom pontosan...régen biztos szartak rá, mert mondom..edénykészletem van, ami szerintem katonai.
Fémipari alapképzésen azt tanultuk, hogy az alu oxidja nagyon kemény és védi a fémet a további korrodációtól. Ezért is nehéz alut hegeszteni
De valaki tényleg tisztába rakhatna minket petkolegával aluügyben
| Thumbs Up |
csatlakozom. mindenki mond mindent, az alu alzheimert okoz, meg minden. most akkor mi az igazság?