Oldala 5 of 51 ElsõElsõ ... 3456715 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41 to 50 of 506

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A többi téma...

arab és egyéb országok nõi viszonyai... török, arab vagy ázsiai területre. Volt alkalmam betekinteni török családba, beszélgetni feleséggel...Egy fél napig nem bírnám ami ott folyik. És volt hogy meg kellett védenem magam mert a férfiak annyira felsõbbrendûnek érezték magukat hogy még egy külföldi nõvel szemben is megengedtek olyasmit amit megszoktak az ottani nõktõl. Aztán amikor megütöttem volt a nagy ledöbbenés hogy wtf... De volt ismerõsöm aki kintrõl szökött haza a két gyerekkel mert szülõgépnek tartották.Nem akart 3. gyereket. férj színesre verte.Mert ez a dolga.most odáig fajult a helyzet hogy a pasi fegyverrel jött utána és a rendõröktõl kért segítséget(a nõ)...Araboknál még sokkal SOKKAL durvább a helyzet...Ha nem vagy az a bólogatós kiskutya típus amiket az autókra szerelnek nem ajánlom.. De mehetsz simán kínai, koreai, japán területre. Onnan is tudnék mesélni mi folyik...
    Ilyen szempontból összetehetjük a kezünket, hogy a magyar férfiak "CSAK" mit várnak el egy nõtõl...a miért is cserébe? Ez is szép téma lenne...

India témához szintén hozzászólnék. Hogy miért nem a legdepressziósabb ország? Mert a kislányokba belenevelik mit szabad és mit kell csinálni.Értsd ugyanúgy agymossák õket mint Ázsiában és nem tudnak máshogy gondolkodni mert ezt látják mindenhol. Családban felmenõiknél ismerõseiknél.
    ellenben a hozzáállásuk nagyon érdekes. Ha szerelembõl házasodnak mázli. De ha nem akkor mind a két fél ezerrel dolgozik azon hogy meg tudják szeretni egymást és a lehetõ legjobban tudják kihozni a házasságból(ha a nõnek mázlija van és nem túl kretén férjet kapott). Sokat beszélgettem errõl. persze ez is emberfüggõ. De volt olyan ismerõsöm aki azt mondta igenis szerencsésebbek, mert nulláról indulnak és csak rajtuk múlik mennyire lesznek boldogok. Szemben a nyugatiakkal akik akkor házasodnak amikor legnagyobb a lila köd és utána már ha nem ügyesek csak lefelé megy a dolog a lejtõn...Értelemszerûen ha normális a férfi és a nõ és a hozzáállás akkor mindegy a világ melyik pontján élnek boldogok lesznek...
    Ma már mondjuk mondhatnak nemet is de nem túl nyerõ...

Mrevolution:
    A kényelem nagy úr és a férfiak igenis szeretik az alárendelt nõket. Mert a legtöbb férfi nem férfi és ettõl érzi annak magát...
    Az intelligens férfi FÉRFI lassan olyan mint a síelõ indián meg az igazmondó politikus.
    elméletben létezik gyakorlatban meg senki sem látta vagy rohadt ritka...

Shadow 177
    NAGYON sztereotíp rányomni a nõkre hogy õk csinálják a gyereknevelést mert õk úgyis jobban tudják... A férfiak is elég jól tudnának lenni, ha meg akarnák tanulni és gyakorolnák. A férfi is tudna több dologra figyelni, ha gyakorolná és lehet ugyanolyan jó benne. De egyszerûbb azt mondani hogy a férfiaknak ez nem megy gond letudva...Itt is mennyi mindenre kell figyelni a készülõdésnél, nektek is megy a többfelé szakadás...az összes többi férfinak is menne az élet többi területén is...Ha nem is olyan jól mint a nõknek, de ettõl még nem kéne teljesen kivonódniuk...

Ezek a szerepkörök folyamatosan változnak szerintem nem kéne ilyen statikusan nézni a dolgokat....
    sem a férfi sem a nõi szereprõl. Amúgy meg párkapcsolatban minden megegyezés kérdése és mindenkinek az a legideálisabb ahol mind a két fél boldog a megkötött kompromisszumokkal. Felesleges és hülyeség eldönteni, hogy ez a te dolgod, ez meg az enyém mert ezt láttuk mert ezt hoztuk .
    Ha nem tudunk máshogy mûködni az egy dolog, de ha nem is akarunk az meg egy másik.
    Egyszerûen a régi modellek ma már nem mûködnek, ezért rugalmasnak kell lenni. Vagy a nõk boldogtalanok lesznek vagy egyedül maradnak.A férfiak meg ellustulnak a végtelenségig és mindent elvárnak ... Ez is emberfüggõ. Pro és kontra van minden...

Kheopsz: a világ azért veszélyes mert a férfiak ilyenné tették...

Henrietta: szerintem az hogy egy pár boldog nem attól az, mert nem cserélõdtek fel a szerepek. hanem mert mind a két fél keményen beleteszi a munkát hogy mûködjön, és egymással együtt dolgoznak, nem egymás ellen sztereotipizálva hogy ez a te dolgod ez meg az enyém. Ha pedig sztereotipizálni akarnak akkor olyan társat kell választani hozzá...Ha valaki papucs attól a nõ elveszi a fizetését.Ha a férfi hagyja akkor neki is jó a helyzet!Ha nem jó kilép belõle!az hogy otthonon kívül ki mit mond és hogyan sajnáltatja magát már az õ privát nyomora...Ilyeneken felesleges vitázni...

A legtöbb ember szeret ücsörögni a langyos kakiban mert kényelmes.Panaszkodni egyszerûbb. De annyira mégsem rossz nekik, hogy tegyenek ellene...Ez az õ hibájuk...és ma már mindenkinek a saját felelõssége... Szerencsére ma már jobb helyzetben vannak a nõk is ilyen szempontból.Nem kell eltûrniük semmit. Az más kérdés hogy a jogszabály rohadtul nem védi õket. Saját példát is tudok mondani amikor a volt párom zaklatott és a rendõrség közölte amíg nem folyik vér nem tudnak semmit sem csinálni. Szóval a nõknek még mindig vacakabb a helyzetük...Házasságban meg.. ami a verést illeti...õszintén? Aki veri otthon a feleségét legtöbbször olyan helyen üti ahol nem látszódik. És a nõ el sem meri mondani mert még nagyobb verést kap. Ha közös a lakás és nem lehet elmenni akkor még neccesebb. Ha gyerek van akkor meg fõleg...És biztos hogy több férfi veri a nõt és a gyereket otthon mint a nõ a férfit...
    És ez siralmas így is úgy is...

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ilyen nekem is volt XDD Az volt a válasz hogy semmi aludj tovább. Én meg kimentem zseblámpával majd összepisiltem magam ijedtemben és kisült hogy a szomszéd ketrecében doboltak a nyulak.Másik ugyanilyen meg az volt mikor a sünök szexeltek. Persze nehezményezték hogy a zseblámpával tönkretettem a kissüngyártást...Hjam így jár az ember lánya ha nem jár természetben és nem ismeri az állathangokat...

Az értelmes férfiember most is megoldja a kiképzését, mert tudja hogy fontos...Persze ez relatív,,,Volt olyan párom aki sokévnyi harcmûvészet után késes éles helyzetben csak annyit bírt kinyögni hogy fussunk...Szerencsére nem mi voltunk a célalany és így elfutottunk...
    Azóta ez mindig eszembe jut, hogy az hogy valaki edzõteremben májer nem jelenti azt hogy életben is meg tudna védeni...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,123
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Katonaság, nagy hiba, hogy beszüntették. Bár azért ott is volt különbség laktanya és laktanya között, az elsõ lépcsõsökben azért szívtak és zokogtak keményen a gumik (újoncok). Néha már embertelenül, szóval ha azt nem is, de egy jó közepes kis kiképzés nem válna a kárukra a mai fiúkáknak.
    Ezzel nem értek egyet, az iskolai zaklatás és a honvédség topicban leírtam hogy miért. Majd olvasd el, ott megtalálod amit írtam ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Õszintén? Én így csinálom mégsincs "kapás" XDmind elvérzik a "vallatás" alatt XD

Rossz helyen keresünk )

Mondjuk azért sok mindenre kell figyelni mert a legtöbben nem õszinték. És itt meg megbukott az egész.

Úgyhogy én már nem kifejezetten erõltetem ezt a randi dolgot...

Amugy ez is mekkorát fordult, hogy nekünk kell teperni épkézláb pasik után. Lassan nekem kell udvarolni is....És akkor még maradj nõ...meg játszd el hogy õ a férfi bah...

Ha ez így megy tovább az életképes nõk egymással fognak randizni...

Én a kerten szoktam tesztelni, de a "panelpatkányok" nem bírják...Pedig egyáltalán nincs nagy kert...De ha valaki a nyomógombokon edzõdött...Az már egy óra kertezéstõl is KO-

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Teperés-->Én keresek normális férfit magamnak és nem várom a sült galambot. És szelektálok ki jöhet szóba ki nem.
    optimális esetben már ez is felrúgja a férfi nõi szerepeket(haha).
    Ah imádom az 1800as évek ruhaviseletét.. a 3 részes öltöny milyen szexi. Ma meg a férfiakról leesik a gatya...és szerintük ez menõ...

Nem tudom mennyi idõs vagy. Nekem alapvetõen az a tapasztalatom hogy a 30x feletti már a gyereknek keres pótanyát.Vagy meghalt az anyja és nincs aki fõzzõn rá és unja a mekis kaját. És vagy a keze már unalmas. És vagy már pocakos és kopaszodik és nem tudja az egyetemrõl felhajtani a tinilányokat.

Mivel én elméletileg szeretnék pocaklakót nekem nem lenne gond ha fiatalabb .) Fõleg mert én is simán kinézek 20nak.(Még a személyimet is elkérik -.-) Így nem lenne gond 15öt letagadni XDD Persze nem szoktam mert nem fer. De a 34re meg már úgy reagálnak a férfiak mintha 80 és halál között lennék...Agyrém...

25 alatt meg nem is érdemes kezdeni a férfiakkal(tisztelet a kivételnek) mert még vagy a kangörcsös idõszakukat élik vagy gyerekek...Bár sok férfi 30 után is gyerek csak nem tud róla...

Én egyedül is boldog vagyok nem arról van szó... De azért magaddal a csók nem megoldható.. a gyerek sem(joh meg lehetne de minek). A szex sem az igazi...Meg azért az ember mégiscsak társas lény és az az optimális ha ketten vannak és segítenek egymásnak mindenen átvergõdni.

De igen...én is inkább egyedül mint egy hülye szerencsétlennel...

Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szeretõ, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet, vagy olvass könyvet

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Erre a sok mindenre tudnék mit írni.

Nálam itt a határ, nem teperek egy férfi után sem, s szerintem egy nõnek sem szabad(na). S az, hogy a csaj udvaroljon, azért már nekem is sok.
    Az udvarlás tényleg sok lenne, de a férfiak egy idõ után megunják a kikosarazást és átállnak más üzemmódra. (Ha kellek a nõnek, akkor szóljon.) Saját példámból és a baráti körbõl is kitûnt, hogy a legrendesebbeket valamiért csak barátnak akarják a nõk, meg barátnak és mindig visszautasítják õket. Helyettük mindig azt választották amelyik nyomulós volt, kocsija volt, pénze volt. Én is jártam úgy néhányszor. A nõnek nem az úriember kell, hanem a hazudós pénzes alak. Nem általánosítok, de a környezetembõl régen ez jött le.

Vittem a lányoknak az ajándékot, a virágot, mondtam nekik szépeket, aztán meguntam az egészet. Passzív módszerrel lett sikerem.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Túlélõ ez is emberfüggõ ahogy minden más...

Meg életkorfüggõ... huszonévesen a sötét paraszt kell a többségnek. 30 évesen ha családot akar akkor meg reménykedik hogy a parasztnak legalább tudása van ha mása nincs...

Az anyagiak fontosak ha akar gyereket a pár. De ha van tudás szorgalom és kitartás elõ lehet teremteni.Így Nekem ez többet ér mint akármilyen vagyon...
    Plusz aki gazdag az sokszor azt hiszi neki minden jár és mindent megengedhet magának és legtöbbször erkölcsileg érzelmileg hullák.

szerintem az sem helyes, hogy a hülye pénzéhes 3,14csák miatt a többi nõt büntesd. Ha nem tudsz elvonatkoztatni a rossz tapasztalataidtól az a te sarad. A következõ nõknek semmi köze az elõzõek hülyeségéhez ezért felesleges büntetni...

És igen ezt már sok férfitõl hallottam, de akkor meg senki ne csodálkozzon ha a normális nõk meg töketlennek gondolják a férfiakat mert lépni sem mernek...

Plusz az a nõ önbecsülésének sem tesz jót ha úgy kell ajánlgatnia magát hogy helló pasi állj már velem szóba mert nekem bejössz...Persze lehet finomkodni de a nõk nem erre vágynak, hanem a fordítottjára...

Meg ez is milyen kényelmes már "nektek" majd a nõ jelzi ha akar valamit...Meg rátok is másszon és gyújtsa meg utána a cigit a szátokban?.
    Kinek nem inge...
    Last edited by Riana; 03-19-2014 at 01:13 AM.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Túlélõ!
    Hidd el a nõk nem mindig a nyomulós, pénzes, jó kocsival rendelkezõ férfit választják! Sok nõnek ez nem is tetszik! Szép dolog, hogy ajándékokkal kedveskedsz a hölgyeknek, de sajnos úgy vettem észre, hogy sok nõ már teljesen elszokott ettõl.
    Én, ha férfi társaságban vagyok (és ez elég sokszor elõfordul), a férfiak többsége automatikusan le-és felsegíti a kabátomat, sosem felejtik el kisebb-nagyobb alkalmakkor a virággal való kedveskedést, az asztalnál, ha leülök betolják a széket alám stb... Igaz, sosem felejtem ezt kedvesen megkösszönni nekik, még akkor sem, ha az "illem" ezt kívánja meg tõlük. És sokszor volt, hogy ezen meg is lepõdtek, hogy ja, hát ez természetes, nem kell azt mondanom, hogy: "köszönöm, nagyon kedves és figyelmes vagy"... De jól esik nekik, hogy ezt értékelem, és nem egyszer megjegyzik, hogy milyen jó, amiért velem "nõként" lehet bánni. Az is igaz, hogy ha valamelyik nyomulós vagy esetleg úgy veszem észre, hogy a pénze miatt sokat engedne meg magának, akkor azt megkérem, hogy ne tanúsítson ilyen viselkedést, mert nem tetszik.
    Szóval értékelik a rendes pasikat a nõk, ne aggódj!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én már nem vagyok egyedül, de szerintem ha tovább futottam volna a nagy szerelmek után, akkor valószínûleg a mai napig egyedül lennék. A saját tapasztalatom, hogy vagy 8 lányba voltam beleesve, mindnek nagyon udvaroltam, volt amelyik kicsit hülyített, meg összeállt mással, volt amelyik a sötét paraszttal állt össze aki megalázta és elhagyta (de a mai napig meg van gyõzõdve róla, hogy az a hazug fickó egy szõke herceg, fehér lóval), de a többivel is hasonlóképp történt.
    Aztán váltás, nem kerestem, nem csináltam semmit, nem érdekelt semmi. Mûködött. Érdekes hogy az egyiknél nem is gondoltam komolyan, és szinte azonnal már a "járunk" szakaszban voltunk. Az igazat megvallva akkor valahogy bunkónak éreztem magam aznap, de ez is azt bizonyítja, hogy sok nõnek ez kell (nem mindegyiknek, csak soknak). Sose fogom ezt megérteni, azt se hogy miért mondott igent. Nem érdekelt az egész, látszott is rajtam, úgy is beszéltem, azonnali igent mondott. Ez valamiféle világrekord lehetett, mert egy lassú szám felénél rákérdeztem és rögtön mondta, hogy oké akkor járjunk. 2 perc volt az egész.
    Ha meg virágok, bókok, bonbon, megbízhatóság, tisztelet, tenyéren hordozás, versek, irodalom, lelki dolgok? Annak mindig csúnya bukás lett a vége. Ezt magyarázza meg nekem valaki.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igazándiból a normális nõk EMBERT akarnak nem pénzt, autót, szövegelést stb...

biztonságot, érzelmeket és harmóniát. Slussz.Meg persze legyen egy fokkal szebb az ördögnél...Lehessen vele beszélgetni hosszan sok mindenrõl és a fõbb pontok mint értékrend stb egyezzenek-

Túlélõ: sok az eszement liba ahogy sok a töketlen pasas is...Normális nõt is nehéz találni ezek szerint..Bár szerintem még mindig többen vagyunk mint ellenkezõ nemben...