Oldala 6 of 51 ElsõElsõ ... 4567816 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Hidd el a nõk nem mindig a nyomulós, pénzes, jó kocsival rendelkezõ férfit választják!
    Tudom, csak régen ezt tapasztaltam. Az ajtónyitós, kabátlesegítõs dolgot nálam nem értékelték, se a verselést meg a többi hasonló dolgot. Illetve barátzónába löktek és ott is maradtam.

Baráti körben is ez volt, a rendes barátok egyedül voltak, a bunkó haveroknak meg mindig volt barátnõjük, meg sûrûn cserélték is õket.

Szóval értékelik a rendes pasikat a nõk, ne aggódj!
    Nem aggódom, de nekem már mindegy is, én nem vagyok egyedül.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Túlélõ: sok az eszement liba ahogy sok a töketlen pasas is...Normális nõt is nehéz találni ezek szerint..Bár szerintem még mindig többen vagyunk mint ellenkezõ nemben...
    Én azért örülök hogy már nem kell keresgélnem. Semmi kedvem nem lenne sem a kikosarazásokhoz, se a barátzónához.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Örülök, hogy megtaláltad a társad, és sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Á, gondolom hogy mindenkinek vannak hasonló tapasztalatai. Vagy legalábbis a nagy többségnek.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Persze, nyilván vannak, de azért valljuk be ezeknek a tapasztalatoknak a többségét szívesen kihagynánk!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MREVOLUTION Hozzászólás megtekintése
    Ismerõs a helyzet, a fiúka szól a csajnak éjjel, figyelj már, zörög valami, menj ki nézd meg mi az!
    Nálunk a múltkor pont az ellenkezõje volt. Megszólalt a riasztó, erre mondtam hogy "megyek megnézem mi van". Mondja a párom, hogy "nehogy menj, lehet hogy egy betörõ". Erre én: "Tudom, azért akarok kimenni". Õ erre: "De lehet hogy veszélyes lenne".

Mondja ezt úgy, hogy 5 fegyver volt a szobában.

Szóval ahelyett, hogy kimenjek az egyikkel, inkább maradjak bent és hagyjam hogy esetleg valaki kirámolja a házat? Engem nem olyan fából faragtak.

A riasztó meg csak úgy megszólalt, minden ok nélkül, úgyhogy igazából nem is volt semmiféle veszély.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Nálam folyamatosan voltak és sajnos még most is vannak (pedig már nem vagyok 20 éves) jelentkezõk, hát néha elég kellemetlen velük... Ráadásul nem tudom mi történhetett, de egyre többször tapasztalom, hogy tõlem jóval, 10-15 évvel fiatalabb fiúk is próbálnak nekem udvarolni, ami elõtt teljesen döbbenten állok, mert bár elég jól "kezelem" a férfiakat és mindig kedvesen, szépen, de határozottan visszautasítom õket ilyenkor és sokszor bizony elég nehezen értik meg és tovább próbálkoznak, ahelyett, hogy a korosztályukban keresgélnének!

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    )))

Én simán megteszem az elsõ lépést, néha a másodikat is, de többre én sem vagyok már hajlandó. A világ fejlõdik, a kapcsolatok romlanak...Néha itt is a nõknek kell a kezükbe venni az irányítást ...

Az hogy valaki érett-e, és felnõtt, és nem csak korilag az nagyon emberfüggõ. Ismertem huszonéves férfiakat is akik nagyon koraérettek voltak, nekik nem kell tanulási folyamat. Elõzõ életben már megvolt
    A legtöbbnek meg a 30 év is kevés pont azért mert anyucira meg barátnõre vannak szorulva. Meg olyan a munkájuk, közegük, barátaik. Most komolyan milyen pofonokra gondolsz? Elmegy a diszkóba és 10 csajjal megy haza..Nem hiszem hogy a szerelmi csalódás sokat fejleszt rajtuk max megcsömörlenek ahogy Túlélõ írta. Vagy nem mernek odamenni a lányhoz mert a normális elõtt már ezer liba elhajtotta õket...Az hogy legyen az életben tapasztalata szintén nem korfüggõ..Van aki már fiatalon is több tapasztalatra tesz szert, mint más egész életében...A jó értékrend, hozzáállás sem a tapasztalatokból jön...Az tény, hogy a legtöbb férfi nem akar felelõsséget vállalni, nem vágyik tartós elkötelezõdésre. Többnyire akar menekülõutat pl együtt él de elvenni már nem akarja akkor sem ha már van gyerek. ez szerintem nagyon rossz. De ez is emberfüggõ... sok nõ pont erre megy rá hogy csináltat 1-2 gyereket és lelép a vagyonnal, házzal , autóval... sokan már egyetemi évek alatt is önellátóak albérletben, teljesen egyénfüggõ... De fõzni és önellátni bármikor megtanulhat (HA AKAR) nem ez a legfontosabb...hanem hogy hogy áll hozzá a dolgokhoz...(Persze aki akar az már anyukától megtanulja..)
    A két lábbal állás hasznos, fõleg ha a mellette lévõ nõ elveszti a fejét, legalább a férfinak legyen esze...sokszor mondjuk ez átmegy a ló túloldalára, hogy annyira szabályoz hogy az érzelmek rovására megy. Egy droid meg szintén nem jó. A férfiak többsége labilis, éretlen, és nem foglalkozik sem önismerettel sem önfejlesztéssel.. Dupla tisztelet annak aki igen. Az ilyen helyeken tömkelegével vannak nõk, meg odacipelt férfiak, de én egyedülálló férfiakat néha csak idõseket láttam, fiatalokat nagyon ritkán.
    A sok tapasztalat amúgy megfizethetetlen egy férfinál. többet ér bármennyi pénznél, vagy egzisztenciánál vagy bárminél. És most nem szakmailag értem(bár picit ott is). De aki sok mindenen átment az már tudja, hogy mit akar mire hajlandó, meddig megy el. Persze pont ebbõl kifolyólag, ha olyan nagyon be tudja szívatni a nõket...

Ez jó...Nyilván az ember nem a szex miatt keres társat...Ilyen téren nincsenek gondjaim de nem életre szóló optimális állapot .) Csak energia kérdése. ha feljebb viszed már nincs gond. De ilyen szempontból ehetsz fényt is az sem kielégítõ. egyszerûen nem erre lett kitalálva az ember.

A vízcseppnek nem az a dolga hogy kiszedjék a közegébõl. Ellenben az ember társas lény. Persze el lehet menni szerzetesnek is de az nem az optimális állapot. Hacsak nem a megvilágosodásra gyúrsz vagy a következõ életedre. De párban ott is elõnyben lennél. Persze a tantrikus gyakorlatokhoz már olyan tudatszint kell amit nyugaton rohadtul nem lehet elérni mert nem olyanok a körülmények...(sem)

De igen vettem a háttérüzit

u.i.: Ha a mai körülmények között várod hogy a tökéletes rád nyissa az ajtót, akkor ezzel az elvárással fognak eltemetni egyedül Nem lehet ezt sem statikusan kezelni .) középút itt is beválik. néha nem csak várni kell hanem lépni is.
    Last edited by Riana; 03-19-2014 at 03:17 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megunjátok a kikosarazást? Tudod úgy vagyok vele, ha valakinek nem érek annyit, hogy felemelje a seggét és megszólítson, hogy odajöjjön hozzám, már megette a fene az egészet, halálra van ítélve a dolog.

Meg egyébként is, mi van azzal, ha kidobnak az ajtón, menj vissza az ablakon? Ha már az elején nem akarja a férfi annyira nõt, hogy akár csak egyszer is próbálkozzon, akkor mit lehet várni a továbbiakban?
    Én minden nagy szerelemre éveket szántam, visszanézve ezt most mind idõpocsékolásnak gondolom. Éveket tölteni a virágokkal és próbálkozással, hogy aztán örökre a barátzónába maradjon egy férfi, annak semmi értelme.

A passzivitásra egy példa: Ültem egy bárban, sör a kezemben, arcomról sugárzott hogy éppen semmi nem érdekelt, és jött oda hozzám egy nõ, hogy "szervusz, mi újság, fiatalabbnak nézel ki mint ahány éves vagy" és mosolygott. Itthon meg mondtam a páromnak, hogy egy nõ ilyeneket mondott, õ meg mondta, hogy "az a nõ bizony flörtölt veled".

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    az a nõ bizony ingyen piát akart és vagy mást
    Túlélõ szerintem nem elpazarolt, mert nyertél vele tapasztalatot. De ezek azért elég extrém példák. Én sokat beszélgettem ismerõsökkel õk pár randit sem pazarolnak nõkre mert minek...Nemhogy éveket...az már tényleg sok talán annyi idõ alatt házasodni is lehet