Oldala 42 of 162 ElsõElsõ ... 3240414243445292142 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 411 to 420 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Én gondolkodtam rajta, hogy szükség esetére teszek a BOB-ba! Egy egyszerû közép kategóriás megfelelne szerintem. De tényleg csak azért, mert nem foglal sok helyet, súlya sincs szinte és hátha lesz olyan alkalom, amikor jól jön.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Valamelyik topicban volt már volt téma a függõágy.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    londonercsecse
    viharlámpát mindenképpen ( én is bûszkélkedtehet egyel )
    Milyen? Kep? Tapasztalat?

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    azon agyalok hogy vegyek-e Coleman kemping fozot, viharlampat, hasonlokat.
    a viharlámpát nem tudom, a kempingfõzõ viszont mindenképpen jól jöhet és általában nem túl drágák. Ha csak a túrázást nézed, egy esõs napon minden tiszta lucsok, de mégis tudsz csinálni egy meleg levest ami jóllakat és rendbehozza a morált is.

Ha olyat veszel ami menettel csatlakozik a palackra, akkor szétszedheted a palackot meg a fõzõt, azt nem tudom, hogy a lukasztóssal mit tudsz csinálni, ha mennél tovább és még van gázod. Amire érdemes figyelni, ne olyat vegyél aminek széthajós rudacskák alkotják a teherhordó részét:

Mindig szopás van vele, a bögre túl kicsi rá, a többi cucc meg túl nagy. Pakolni kisebb helyre lehet, de van ára a kompaktságnak. INkább valami ilyesmit nézzél:

Ahol az edény mérete mindegy, mert keresztben van alátámasztva amiben fõzöl. Ha nagyon komolyat akarsz akkor érdemes lehet olyat venni amelyik nem a palackon áll, hanem az égõ a földre támaszkodik három lábbal, a palack meg odébb van, ezzel szinte minden felületen tudsz fõzni, nem kell varázsolni, mint idõnként a palackossal. Plusz ilyennél a palackot tudod külön védeni a hidegtõl.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pappito Hozzászólás megtekintése
    Ha olyat veszel ami menettel csatlakozik a palackra, akkor szétszedheted a palackot meg a fõzõt, azt nem tudom, hogy a lukasztóssal mit tudsz csinálni, ha mennél tovább és még van gázod.
    Nekem kiszúrós fõzõm van. Igazi budget a helyi hiperbõl. A palack egy zárt mûanyag tokba kerül, amin fixen van rajta a fõzõfej. A hátránya, hogy magas és egyben nagy darab. Lassan 5 hónapja van benne a palack, de nem érezni, hogy eresztené a gázt. Nekem hirtelen kellett valami autós túrához, azért vettem meg. De egyenlõre bevált. Ha elég nagy a hátizsák, szépen el lehet pakolni.

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    abban egészen biztos voltam, hogy nem ereszt gázt, hogy aztán az egyszeri turista magára robbantsa a zsákját. De ezek szerint egyben kell tartani amíg ki nem használod a gázt, szóval csak a pakolás a hátránya, semmi más.

Minden alkalommal amikor a helyi teszkóféleségben járunk, veszek egy kis palackot (230g-os bután) mert ott a legolcsóbb, úgyhogy már hetekig kibírnánk áram nélkül a házban Szerintem a nejem már hülyének néz emiatt, de majd ha beüt a káosz...

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    DSCN1022.jpg

nekem bevált londonercsecse
    bát tartalék kanócot szerintem érdemes beszerezni

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Izé, ilyet vettem én is jó pénzért (viharlámpa), annyi baja van, hogy itt-ott lepattogott a festék. Még nem próbáltam ki, de belülrõl minden jónak tûnik. Hogy takarítsam/fessem le hogy ne legyen belõle baj? Mármint le gyulladjon ki a festék, ne menjen bele a szellõzõnyílásokba, ilyesmi...

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    Izé, ilyet vettem én is jó pénzért (viharlámpa), annyi baja van, hogy itt-ott lepattogott a festék. Még nem próbáltam ki, de belülrõl minden jónak tûnik. Hogy takarítsam/fessem le hogy ne legyen belõle baj? Mármint le gyulladjon ki a festék, ne menjen bele a szellõzõnyílásokba, ilyesmi...
    szerintem ne fesd le házilag hacsak nincsen olyan spec-festéked-én ebben nem vagyok szakértõ a festésben de hátha a többiek közul valaki

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Tényleg van külön függõágyas topik
    http://magyarprepperforum.org/showth...f%FCgg%F5%E1gy
    Szerintem mostanában én gondolkodtam a leginkább függõágyban..konkrétan elhatároztam, hogy abban fogom lenyomni a szezont..legalábbis a tervek szerint..amúgy sosem aludtam még teljes éjszakát függõágyban.
    Már rendeltem is egy ticket to the moon kategóriájút...hamarosan ki is próbálom.
    Amúgy az MTP-nek van egy nagyon jókis cikksorozata a "függõágy mint menedék" címmel..érdemes elolvasni..még márkákat is ajánlanak..sajna ezek mind 30-40 tõl kezdõdnek..
    Jó informálódást
    http://mtp.info.hu/index.php?option=...d=39&Itemid=76

Idézet Eredeti hozzászóló Wayet Hozzászólás megtekintése
    Amúgy függõágyon gondolkozik valaki?
    Nekem valahogy "nemgyerebe" a földön alvás, annak ellenére, hogy az az ésszerû, ha szeretnék a tûznél melegedni