0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Füstölés és grillezés egyben Thai módra
sütő.jpg
Ma ismét dolgozgattunk kicsit a leendõ állatfarmon , elégettünk rengeteg gazt volt némi terep rendezés , és egy kis bográcsgulyás marhalábszárból a nap végére...egyre jobban csípem ezt a nyugis életmódot...
IMG_2445.jpg
IMG_2455.jpg
IMG_2458.jpg
IMG_2462.jpg
IMG_2465.jpg
IMG_2466.jpg
IMG_2468.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
<OFF>
Sehol egy kés, sehol egy kalap, sehol egy revolver? Mi ez a lazaság???? :P
</OFF>
Pisztrang egyszeruen: image.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Vietnamiveteran fõleg hozzád szólna a kérdésem, te vagy itt a konyhafõnökDe más is válaszolhat aki képben van.
Tehát olyan 15 maximum 20 emberre kéne valamilyen õzpörkölt szerûség, ehhez kb hány kiló alapanyag kéne, és valami jó receptet tudnátok mondani? Valami egyszerûre gondoltam, aminek az elkészítésével meg tudunk birkózni.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Nyulragu, kisse sokaig kell fozni a vadnyulat. image.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Mondjuk kezdetnek elég kb 8-9 kg vegyes, csontos, õz hús, 1,5 kg hagyma, egy üveg vörösbor (mert a felét megiszod!) , házi pirospaprika, bors meg só.
Ezekbõl már önmagában is jó ízû pörkölt lesz, De egyéni ízlés szerint fokozható az összetevõk listája. Nem rontja el ha egy kis füstölt szalonnán kezded el, és fõzés közben bele kerül 8-10 gerezd fokhagyma. Segít a kolloid pörkölt állagon
egy két csöves paprika, és 1-2 paradicsom is. Ha perverz vagy ( miért ne lennél?) mehet bele borókabogyó, babérlevél, csombor, kakukkfû.