Oldala 8 of 20 ElsõElsõ ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 194

Topic: Biztonságos internetezés és anonimitás

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    Nem lehet hogy be voltál jelentkezve a googleba (gmail)?
    De, be voltam jelentkezve youtube/google fiókba.
    Az a komoly, hogy így követi a google bot a böngészést...

Végül is nem nagy cucc, mert letiltom, csak mint érdekesség írtam le.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,247
    Given: 1,217

0 Not allowed!
    Ha arról az oldalról jön a reklám, akkor nem a Google bot hibája, hanem az oldalon lehetett valami spy-bot féle. Ha a Google küld reklámokat, akkor igazad van, bár a Google nem szokott a beszélgetős fiókba küldeni. Van egy olyan, hogy "Promotions" vagy micsoda, mostanában odateszi a Google által küldött reklámokat.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Aztán majd csak akkor forgalmazhatják ha hozzáférést biztosítanak a szükséges szervezeteknek.

Az egyetlen hozzászólón is látszik, mûködik az agymosás:
    "gratulálok! Nagy ötlet! Ezentúl a terroristák gond nélkül megbeszélhetik, mikor, hol....
    ...
    Engem nyugodtan lehallgatnak, legfeljebb kiderül nagy titkom, hogy mi lesz az ebédem, stb.."

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    he-he, ebbe pont elõre van telepítve minden kém program...

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 144

0 Not allowed!
    Sziasztok,

Talan ide illik, hogy arulnak learnyekolt utlevel/ipad/notebook tartot:
    foto1, 2, 3, 4, 5.

Bel

Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    5 to Stay Alive: Digital Security

http://www.surviveanything.com/2014/...ital-security/

Senior Member kheopsz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Szépen vizuálisan rendezve megmutatja, melyik szerver/tartomány/cég kémkedik a tevékenységedrõl az épp látogatott oldalon. És szelektíven letiltható, amelyik nem tetszik.
    https://www.mozilla.org/en-US/lightbeam/

3 érdekes megoldás a privát dolgaid védelmében, ebbõl a második, a MaskMe, ami érdekesebb (és jól kiegészíti az elõzõt), elfedi a valós adataidat minden weboldal elöl.
    https://www.abine.com/products/

A lightbeamet most kipróbáltam, túlzás, ha azt mondjuk, hogy ki kémkedik éppen. Ez inkább arról szól, hogy mely domaineket bolygatod meg, ha valami oldalt megnézed.
    Pl: A facebooknak is van néhány mellékoldala a reklámokhoz, képekhez appokhoz, az vagy a blog.hu-n is vannak belépéssel, reklámokkal kapcsolatos oldalak, vagy itt van a prepperforum, az imageshack-kal van kapcsolata, ha jól sejtem a kis képekkel kapcsolatban, meg talán a reklámokkal kapcsolatban.

Töredelmesen bevallom, nekem reklámblokkolóm van, így a mások által ismert könyvet/wcpapírt/utazást/kaját/bankot/stbt reklámozó csillivilli színes-szagos internet nekem kicsit spártaibb
    Most csak próbaképpen kipróbáltam az egyik origo.hu-s cikket reklámokkal és anélkül: 15 reklámot számoltam össze blokkoló nélkül. És ez mind-mind különbözõ külsõ oldalakra mutat/onnan veszi képet/videót. Az origo.hu oldalra mutató linkek a lightbeamen megduplázódtak...
    Mivel itt nem tudom hány reklám van, nem "reklámozom" a blokkolót, nehogy az adminok kidobjanak.

A maskme-t majd megnézem, ha nem felejtem el.
    A függõség gyengeség. A gyengeség halál.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Töredelmesen bevallom, nekem reklámblokkolóm van
    Sokaknak van, viszont ezzel pl. a fórum is rosszul jár. Meg mikor cikkeket írok, meg videókat feliratozok, a reklámblokkolás miatt abból se látok egy fillért sem, pedig van hogy több órán át dolgozom 1-1 videón. Én ezért sosem fogok reklámblokkolót használni, a kedvenc videósaim keressenek a munkáikkal, ez nálam elvi kérdés is.

Senior Member kheopsz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Sokaknak van, viszont ezzel pl. a fórum is rosszul jár. Meg mikor cikkeket írok, meg videókat feliratozok, a reklámblokkolás miatt abból se látok egy fillért sem, pedig van hogy több órán át dolgozom 1-1 videón. Én ezért sosem fogok reklámblokkolót használni, a kedvenc videósaim keressenek a munkáikkal, ez nálam elvi kérdés is.
    Ha gondolod, megfontolom, hogy a fórum alatt kikapcsoljam, remélem nincs teleszórva reklámmal.

A blokkolót azért használom, mert már elegem lett, hogy a weboldalak felületének közel 50% reklám...
    Itt egy példa:
    Olvasnék egy cikket, felül reklám, aztán a felénél is van egy, sõt, valami flash alapú izé is töltõdik, felvillanyoz, hátha a cikkhez egy szemléltetõ videó. Hát nem, egy akármilyen bank hitelreklámja, továbbgördítek közben kétoldalt reklám (mint a régi diafilmek két oldalán a lyukasztott sávok) és aztán az oldal alján még vagy fél képernyõnyi ajánlat/reklám.

Itt most UK-ban megjelent a vonatokon az a reklám, hogy saját magad nézz a reklám után...
    Tele van pacázva néha egy-egy kocsi, hogy tedd ide a telefonod, ha NFC-s, meg szkenneld be ezt a qr-kódot, vagy küldd erre meg erre a számra az query szót és akkor ajánlatok között böngészhetsz...
    Tanultam marketinget és mellette nagyon nem vagyok oda ezért a fogyasztói társadalomért.
    Csoda, hogy utálom a reklámokat?
    A függõség gyengeség. A gyengeség halál.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Annyira nincs. Nincsenek felugró reklámok, nincs flash reklám, csak néhol egy-egy kép banner, csak hogy a fórum az árát visszahozza.

Engem a reklámok 1 helyen szoktak idegesíteni, mikor felmegyek egy hírportálra és felugró reklámok vannak. (Például az Origo-n, Index-en, de a thatguywiththeglasses-en is vannak olyan reklámok.) Azokat nehezen viselem. De egy-egy banner, meg a videók elõtti rövid reklámok engem nem zavarnak.