0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ha laptop, akkor ne nagyon szedd szét (lehet, hogy nem is tudnád ahány gyártó annyiféle összerakási módszer), vagy vidd el egy szervizbe (amirõl elõtte körbenéztél, hogy miket írnak róla) vagy pedig próbálkozz a kifújással, kikapcsolt állapotban.
Lehet kapni elméletileg sûrített levegõs palackokat ilyen célra, ha szájjal próbálkozol, nem elég erõs és még bele is köpködsz
Sajnos az, hogy ha törölgeted az csak kozmetikai dolog, hiszen a billentyûk alatt nem tudod ronggyal kitakarítani.
Pláne, ha a rongyról még szakadoznak le kisebb szálak, akkor még több dolgot nyomsz be a billentyûk alá ..
A függõség gyengeség. A gyengeség halál.
Igen, elképzelhetõ, hogy ártottam is a törölgetéssel...![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Az igazi alfahímnek nem magyaráznak, mert félnek tõleDe néha az alfahímeknek leáldozik és a béta-hím veszi át a helyét.
A szerencsés hím meg nem alfahím, mert a "falkában" egy hím van és több nõstény
Ez már tiszta természettudomány...
A felelõsséget szerintem meg kellene osztani. Együtt döntenek a gyerekrõl (legyen, ne legyen), költözésrõl, stb.
A felelõsség jót és rosszat is hozhat (lásd rossz döntés jó döntés), ha jól emlékszem egy házasságban kitartanak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt.
A felelõsség az esküvõnél is két félé volt. Mert te tehetsz róla, hogy elvetted és õ tehet róla, hogy hozzád ment.
Csak gondold végig, egy rossz házasságnál milyen kijelentések születnek:
"Hogy lehetek ilyen hülye, hogy elvettem?"
"Hogy minek mentem én hozzá??"
Ezzel nem azt kívánom neked, hogy legyen rossz a házasságod, hanem csak egy példa volt, hogy mindketten látják a saját felelõsségüket.
Hozhatunk jó példát is:
"Micsoda szerencsém van, hogy téged elvettelek!"
"Milyen jó, hogy hozzád mentem feleségül"
Mindenhol benne van, hogy a nõ vagy férfi döntött arról, hogy megtörténhet a házasság, s a felelõsség is az övé.
A függõség gyengeség. A gyengeség halál.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nehéz helyzetben leszel az igazi nagyfrankó túlélõ helyzetben. Hol találsz ilyet? Talán sanyargatod majd a túlélõ öregasszonyokat holmi pitéért, vagy esetleg szimbiózisba lépsz velük gombáért ? Igaz, gombával, vagy egyéb néminemi természetbeni juttatással egy darabig fizethetsz a pitéért. Végülis kiváló táplálék, fõleg ha mogyorókrém is van benne. Sõt, így elgondolkodva talán a legjobbak közé tartozik...néhány hónapos túlélésre legalábbis.