Oldala 13 of 51 ElsõElsõ ... 3111213141523 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 121 to 130 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Senior Member kheopsz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Henrietta Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm! Pedig törölgetem rendesen (mármint a billentyûzetet ... de lehet, hogy tényleg alá szorult valami... . Nem PC, hanem laptop és szerintem, ha szétszedném, utána ezt senki nem rakná össze...
    Ha laptop, akkor ne nagyon szedd szét (lehet, hogy nem is tudnád ahány gyártó annyiféle összerakási módszer), vagy vidd el egy szervizbe (amirõl elõtte körbenéztél, hogy miket írnak róla) vagy pedig próbálkozz a kifújással, kikapcsolt állapotban.
    Lehet kapni elméletileg sûrített levegõs palackokat ilyen célra, ha szájjal próbálkozol, nem elég erõs és még bele is köpködsz
    Sajnos az, hogy ha törölgeted az csak kozmetikai dolog, hiszen a billentyûk alatt nem tudod ronggyal kitakarítani.
    Pláne, ha a rongyról még szakadoznak le kisebb szálak, akkor még több dolgot nyomsz be a billentyûk alá ..
    A függõség gyengeség. A gyengeség halál.

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Igen, elképzelhetõ, hogy ártottam is a törölgetéssel...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Vagy pedig az alfahím bárkinek "nyomatékosan elmagyarázza", hogy mitõl alfahím ha szóvá meri tenni, mi egy dolga az alfahímnek és mi nem.

Szerintem nem. Õ dönt, ezzel övé a felelõsség is. A döntése lehet konszenzusos (egyet akarnak), lehet kompromisszumos (különbözõt akarnak, de sikerül megegyezniük) és lehet diktatórikus (a döntés nem egyezik meg a másik akaratával). Egy házasságon belül mindhárom eset elõfordul. És ha nincs vezetõ személy, akkor a harmadik eseteknél nincs döntés. És egy házasságban nem csak a döntés joga a férfié, hanem a felelõssége is. Ha valami nem jön össze, azért õ a felelõs. Ezt a terhet nem tenném a partneremre.

Itt két döntés volt. Az egyik, az elsõ az enyém, a második pedig a menyasszonyomé. A másodikra sor sem kerülhetett volna, ha az elsõ nem születik meg. Én ajánlottam egy lehetõséget amivel élhetett vagy nem élhetett. Megint úgy érzem, hogy a "férfi-diktatúrára" célzol. De itt sincs szó róla. Nem volt elrángatva, megfenyegetve, megverve, stb... De én ajánlottam a lehetõséget (a szabályokat), õ pedig elfogadta.

Nézheted csak "nyelvészkedésnek", de én a döntés jogára és felelõsségére céloztam vele.

Az igazi alfahímnek nem magyaráznak, mert félnek tõle De néha az alfahímeknek leáldozik és a béta-hím veszi át a helyét.
    A szerencsés hím meg nem alfahím, mert a "falkában" egy hím van és több nõstény
    Ez már tiszta természettudomány...

A felelõsséget szerintem meg kellene osztani. Együtt döntenek a gyerekrõl (legyen, ne legyen), költözésrõl, stb.
    A felelõsség jót és rosszat is hozhat (lásd rossz döntés jó döntés), ha jól emlékszem egy házasságban kitartanak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt.

A felelõsség az esküvõnél is két félé volt. Mert te tehetsz róla, hogy elvetted és õ tehet róla, hogy hozzád ment.
    Csak gondold végig, egy rossz házasságnál milyen kijelentések születnek:
    "Hogy lehetek ilyen hülye, hogy elvettem?"
    "Hogy minek mentem én hozzá??"

Ezzel nem azt kívánom neked, hogy legyen rossz a házasságod, hanem csak egy példa volt, hogy mindketten látják a saját felelõsségüket.
    Hozhatunk jó példát is:
    "Micsoda szerencsém van, hogy téged elvettelek!"
    "Milyen jó, hogy hozzád mentem feleségül"

Mindenhol benne van, hogy a nõ vagy férfi döntött arról, hogy megtörténhet a házasság, s a felelõsség is az övé.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kheopsz Hozzászólás megtekintése
    Egy igazi férfi nem eszik gombát! Az se nem állat, se nem növény.
    Dehogynem! Az ötvözi a táplálékban a növényi és állati eredetû takarmányok jótékony hatásait. Sõt a rászorulók adott esetben még a narkót is megtalálhatják benne. Egyébként a narkótól mentesnek is jó íze van, legalábbis többnyire.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Dehogynem! Az ötvözi a táplálékban a növényi és állati eredetû takarmányok jótékony hatásait. Sõt a rászorulók adott esetben még a narkót is megtalálhatják benne. Egyébként a narkótól mentesnek is jó íze van, legalábbis többnyire.
    "Az ötvözi a táplálékban a növényi és állati eredetû takarmányok jótékony hatásait."
    Ezt elmondhatjuk a paprikás krumpliról is vagy egy jó lecsóról

A narkó meg nem hiányzik.

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy igazi férfi nem eszik gombát! Az se nem állat, se nem növény.
    És mégegy dolog. A gomba a legférfiasabb étel. Láttál te már punci formájú gombát? De olyat, mit egy f@sz ezrével találhatsz

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És mégegy dolog. A gomba a legférfiasabb étel. Láttál te már punci formájú gombát? De olyat, mit egy f@sz ezrével találhatsz
    Ez az, ami végképp megölte a gomba-ehetõséget bennem.
    Hívhatsz homofóbnak, nácinak, ki vagy berekesztõnek de engem nem lelkesít, hogy ezrével találhatok f*szt az erdõben

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez az, ami végképp megölte a gomba-ehetõséget bennem.
    Hívhatsz homofóbnak, nácinak, ki vagy berekesztõnek de engem nem lelkesít, hogy ezrével találhatok f*szt az erdõben
    Jól van, elismerem, hogy vannak pozitív tulajdonságaid.Mindenesetre én a demokrácia híve vagyok és baromira megértek mindenkit, akik nem akarnak gombát enni az én lelõhelyeimen.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Southern UK
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jól van, elismerem, hogy vannak pozitív tulajdonságaid.Mindenesetre én a demokrácia híve vagyok és baromira megértek mindenkit, akik nem akarnak gombát enni az én lelõhelyeimen.
    Köszi
    Hogy továbbmenjünk ezen a férfiasan nemiszerves témán, én inkább a pitét szeretem

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi
    Hogy továbbmenjünk ezen a férfiasan nemiszerves témán, én inkább a pitét szeretem
    Nehéz helyzetben leszel az igazi nagyfrankó túlélõ helyzetben. Hol találsz ilyet? Talán sanyargatod majd a túlélõ öregasszonyokat holmi pitéért, vagy esetleg szimbiózisba lépsz velük gombáért ? Igaz, gombával, vagy egyéb néminemi természetbeni juttatással egy darabig fizethetsz a pitéért. Végülis kiváló táplálék, fõleg ha mogyorókrém is van benne. Sõt, így elgondolkodva talán a legjobbak közé tartozik...néhány hónapos túlélésre legalábbis.