0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nem mondok nevet, egy magyar kick box legenda fia, közeli ismerõsöm. Az a kettlebell ha emlékezetem nem csal 24 vagy 28kg lehet. A srác 50-60 kiló közt van, és 16 éves
kép
Last edited by MaRee; 02-05-2014 at 08:13 AM.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Helli! Ezt a fegyencedzes cimu konyvet hol lehet megszerezni? Az angol verzio az amazonon tobb mint 50 GBP...
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
amúgy már van magyar könyvesboltban is, mindkét rész, asszem olyan 3k huf körüli áron
én megvettem, mert a pdf nekem is megvan, de szörnyû szkennelt minõségû :S
Thumbs Up |
Fegyencedzés magyarul: http://data.hu/get/4987631/Fegyencedzes.pdf
Egy masik forumon irta SHTF edzesnek a srac, hogy rendelsz par tonna zuzott kavicsot, s talicskaval athordod a kupacot a kert masik vegebe, majd vissza, majd megint es megint... Megerosodsz kozben.
Nyilvánvaló, hogy nem kell konditerem, hogy megerõsödjön az ember
Nagyapám kétajtós szekrény méretû ember volt, pedig soha életében nem kondizott... Miért? Mert betongyárba dolgozott.
Thumbs Up |
Nem kell ahhoz sóder meg talicska, ásványvizes 6-os fóliát is hurcolászhatsz.
Akkor nem néznek bolondnak a szomszédok és lehet lakásban. :-)
Thumbs Up |
Nem szándékom reklámot csinálni a Thera-Bandnek, de én ezt javasolnám az otthoni erõnlét megszerzés/fenntartásra, ha az ár-érték-hely-idõ arányokat nézzük:
http://www.thera-team.hu/termekek.ph...15m-eshosszban
Én elõször az ezüst, most pedig az arany szalagot használom és nincs okom panaszra. Az ezüst szalag már több, mint 1 éve használva van és semmit nem veszített a minõségébõl, azért kellett váltanom, mert már nem elég nehéz nekem. Az arany viszont még pont jó; ha már ezt is "kinõttem", akkor összefogom a kettõ és úgy fogok edzeni vele.
Ezzel az eszközzel mindent át tudsz mozgatni, saját testsúlyos edzéssel (fegyencedzés) kombinálva igen jó erõszintre lehet szert tenni.
A karbantartása egyszerû, használat után beszoktam hintõporozni, hogy ne tapadjon össze a szalag és arra kell ügyelni, hogy hosszan ne érje napfény.