Oldala 75 of 220 ElsõElsõ ... 2565737475767785125175 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 741 to 750 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Junior Member koper's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    egy ilyet..sku_31971_1.jpg

nem volt draga, 2,7 dolcsi, reg akartam mar venni. kicsi es hasznos...

Member Wayet's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Voltak már, akik ezt a fórumot rongyrázós (menõ-cuccal-dicsekedni-kell) fórumnak hitték, Doom biztos ennek az ellentéte.
    Na szép. Én meg azt hittem, hogy ötlet börzézünk

Member Wayet's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló koper Hozzászólás megtekintése
    egy ilyet..sku_31971_1.jpg

nem volt draga, 2,7 dolcsi, reg akartam mar venni. kicsi es hasznos...
    Hmmm na hát izé..... Nekem is ilyen vékonyabb ment az EDC-mbe. Én féltem tõle, hogy gyorsan eltörhet a zsebemben, ezért olyat vettem, ami fém keretes (nekem az külsõleg is jobban tetszik) Még nem volt alkalmam komolyabban használni, mert van nálam 3 öngyújtó is ( 1 benzines, 2 gázos)

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Ezt csinálta a mit prepperkedtél rovatba is Csepegtet egy kis infót, majd visszatartja a lényeget...
    Ne csigázz már minket..
    Az információcsepegtetés még ezelõtt történhetett:
    http://magyarprepperforum.org/showth...8755#post28755

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Szappanopera. Ha SHTF-re készülünk, akkor szociológiailag is fel kell készülni, mert ha nincs törvény és egy kis csapat csak egymásra számíthat, ott nem lehet fél szavak miatt ellenségeskedni. Vagy rosszul látom?
    Mindenkinek törekednie kell a lehetõ legbarátságosabb hangnemre, mert ha az most nem megy egy fórumon, mi lesz akkor ha nem lesz se fórum, se áram, se törvények, se mai társadalmi normák?

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vettem egy ilyet a daypack helyett:

Nem tudom mennyire lesz használható (30 dolcsi volt, szóval nem gyászolok, ha nem válik be, max eladom) de elvileg elégnek kell lennie egy egynapos kalandhoz, és akkor nincs a vállon semmi csak a puska és szabad a kéz és ha esik, akkor az egész elvan az esõkabát alatt. Ez a terv, aztán majd meglátom, ha kézben lesz, szombaton.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szappanopera. Ha SHTF-re készülünk, akkor szociológiailag is fel kell készülni, mert ha nincs törvény és egy kis csapat csak egymásra számíthat, ott nem lehet fél szavak miatt ellenségeskedni. Vagy rosszul látom?
    Mindenkinek törekednie kell a lehetõ legbarátságosabb hangnemre, mert ha az most nem megy egy fórumon, mi lesz akkor ha nem lesz se fórum, se áram, se törvények, se mai társadalmi normák?
    ...nem "szappanopera".....csak le kell vakarnom magamról a piócát.....bármit hozzászóltam,megosztottam mostanában nagyképû,kioktató stílusban érkezett a hozzászólás, úgy ,hogy egyébként az eredeti témához semmi köze nem volt..kevés szabadidõmet nem rosszindulatú emberekkel való foglalkozással szeretném tölteni...nagyon szeretem ezt a fórumot,mert érdekel ez a téma és ezzel kapcsolatosak a hobbijaim is.....egész egyszerûen nem szólok és nem osztom meg a tapasztalataimat..ha nem lesz célpont...talán elõbb-utóbb ..............

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én segítõ szférába tanulok, emberek problémáit kell megoldanom. Nálunk van egy olyan technika pont az ehhez hasonló konfliktushelyzetek kezelésére, az úgynevezett én üzenetek azaz hogy ha valaki megsértett, megbántott, csorbította az önérzeted, stb., stb. akkor nem visszavágsz neki hanem elmondod neki hogy mit is érzel ezzel kapcsolatban. Például: ezzel a hozzászólással úgy érzem hogy ledegradáltál. Erre a válasz jobb esetben mondjuk az lehet hogy bocs nem ez volt a célom, vagy bocs máskor odafigyelek rá.
    Nem akarok senkit kioktatni csak mondom van egy ilyen technika, lényeg hogy mindig mond el amivel megbántottak, és ne rögtön visszavágjon az ember.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Még egy amit tenni lehet vitás esetekben: klikk a másik fórumozó adatlapjára, aztán klikkelés az "Add to Ignore List"-re. Ha nem látod hogy a másik mit ír, akkor nem is zavarhat.

Én az Index fórumon letiltottam néhány embert, konfliktuskerülésre a második legcélravezetõbb megoldás.

De szerintem ez a mostani, csak hangyából elefánt eset. Anyázást nem láttam, hogy valaki nem ért egyet, az meg nem nagy szám. Az egyik ember így gondolkodik, a másik meg úgy, az egyik szerint ez a jó, a másik szerint meg az. Személyes vélemények, mindenki szerint más dolog a jó.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Még egy megoldás: klikk a másik fórumozó adatlapjára, aztán klikkelés az "Add to Ignore List"-re. Ha nem látod hogy a másik mit ír, akkor nem is zavarhat.

Én az Index fórumon letiltottam néhány embert, konfliktuskerülésre a második legcélravezetõbb megoldás.
    Ja csak tudod ezzel az a baj élõben nincs ilyen gomb ott érdemes megoldani a problémát és nem vérre menni.