Oldala 30 of 64 ElsõElsõ ... 20282930313240 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 291 to 300 of 631

Topic: The Walking Dead

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,119
    Given: 1,132

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló imi79 Hozzászólás megtekintése
    Nekem kicsit csalódás volt ez a rész.
    Hiányzott a végérõl a "WTF" érzés, hogy várjam a következõ évadot.
    Ez egy olyan semmilyen évadzárás volt, úgyis mindenki tudja, hogy a következõ évad elején kiszabadulnak stb.
    Na de hogyan? És mindegyikük, vagy néhányan nem élik majd túl a szabadulást? Mi lesz Carollal és Tyreese-al? És persze a babával? Õk is bemennek oda? Vagy idõben észreveszik a csapdát? Hol van Beth? Találgatásokat látok a többi fórumon, hogy õt megették, de hol van erre a bizonyíték? Kocsival vitték el, de sose láttuk hogy ki rabolta el. Nem biztos hogy ez a csapat volt. Talán majd õ is elõkerül? Vagy õ már örökre eltûnt? Mi a története az egész helynek és kolóniának?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A Terminusban megeszik az embereket. S ott mas is be volt zarva, mikor a hordoknal futottak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt tudom, de Beth nem biztos hogy halott. Lehetséges lehet-e az, hogy Beth is ott van bezárva egy másik épületrészben? Igazából bármi lehetséges és sok a kérdés, úgyhogy én már várom a következõt.

Mikor is jön az 5. évad? Októberben? Az fél év!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Beth szerintem egy magányos perverz balzsamozónál van

Ha kiszabaduláskor lesz veszteség, az szerintem az új tagok valamelyike lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet. Õk az Expendables.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    4. évad 15. részét láttam,van új rész valahol már?...magyarul persze......

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 84

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    4. évad 15. részét láttam,van új rész valahol már?...magyarul persze......
    Én innen töltöm (4. Évad 16.részig van meg): http://walking-deadhq.atw.hu/

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem rég kezdtem el nézni a második évad 10 résznél járok a többit meg nem láttam de ezekbõl a részekbõl nekem ne hogy valaki azt mondja hogy ez a Rick alkalmas vezetõnek! Szerintem Shane a legalkalmasabb a pozícióra jó döntéseket hoz és az hogy be kattan hát én is be kattanek ennyi nyomi között! Elõször is ki szavazta meg hogy Rick lesz a fõnök. Másodszor egy ilyen katasztrófa után nincs ember aki rá venne hígy fegyver nélkül rohangaljak mert valakinek nem tetszik! Aztán be mennek az öreg után a kocsmáb jön 2 csávó azt lelovi Rick erre megjelenik a csapata ordibalnak mert keresik a spanjukat erre ez az idióta Rick kiszol hogy itt vagyunk és én lõttem le hát ki ez a nyominger? Én már 2 résszel elõtte lelõdtem volna mert veszejezteti az egész csapatot utána az egyik támadójat persze vigyük haza adjunk neki élelmet gyógyszert aztán engedjük el hogy ide hozzá a haverjait! Megint csak azt tudom mondani normális ez? És még egy dolog ami így hirtelen eszembe jut ott vannak a farmon egy téli feszer zombival erre Rick majd én meg gyõzöm így úgy amúgy aztán elmennek és a mocsarbol zombikat hoznak és õ beszélni akár velük mirõl? Hogyan ok is majd segítenek zombikat gyûjteni? Shane teljesen jól mondta vagy elhuznak vagy le rendezik a pajtat! Azon felül a kommunikációs képessége értsd a tárgyaló képessége elege jó Ricknek feszült helyzetben is viszont szerintem nagyon rossz döntéseket hoz amit egy ilyen világban a dolgok véget jelentheti! És ha már az elején Shane re hallgattak volna nem kellett volna 1 hétig a kiscsajt keresni aki már biztos zombi volt!

Törölt_fórumtag1
    Guest

0 Not allowed!
    Pont ezeken gondolkodtam én is, amikor ott tartottam a sorozatban! Szerintem is Shane alkalmasabb lenne vezetõnek, mint Rick! Én sem értem, hogy lett belõle fõnök.

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Am engem is zavart hogy megjött a semmiböl és hirtelen ölett a nagy megválto emberies vezetö...
    Olyan rossz döntéseket hozott folyamatosan.