0

Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Ajjjaj, mirõl maradtam le.
Tegnap este feldobtam egy bogrács "böjti" halászlevet , pontyból és egy kis szürkeharcsából ,a vendégek csak az üres bográcsot hagyták itt nekema mai menü pedig egy bográcsgulyás , barátnõm diós csigájával .Kicsit elnagyoltam a nokedliket de már fáradt voltam így a 2. vendéglátó napon
![]()
Halászlé :
IMG_2521.jpg IMG_2527.jpg
Gulyás :
IMG_2531.jpg IMG_2536.jpg
Last edited by Vietnamiveteran; 04-19-2014 at 01:28 PM.
Thumbs Up |
Még esõ elõtt elfogyott a gulyás is?![]()
Igen szerencsénk volt , az idõ bár kezdetben szeles volt de az esõ csak 5 körül kezdett esni . Gulyásból maradt bõven azt 1l tejfölös kannákban lefagyasztjuk és amikor nincs kedv fõzni akkor elõ lehet venni és egy palacsintával megvan egy ebéd . És az az igazság ,hogy minél nagyobb adagot fõzõk annál olcsóbbra jön ki és nagy adagban az étel is sokkal finomabb mint amikor kis edényben készül a tûzhelyen .
Thumbs Up |
Valóban érdekes, nekem is jobban ízlik ami kint készül szabad tûzön mint ami a lakásban gázon.
Lehet egy kis hamu száll bele?![]()
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Tegnap vaddisznópörkölt, ma szarvaspörkölt. Asszem nekem bejött az élet!![]()
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Sajnos nem, de isteni lett!
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Hogyan éljünk túl egy fárasztó hétvégét .....
Egy kis vasárnap esti grillezés az éhenhalás ellen jó hideg sörrel ....![]()
IMG_2568.jpg
a maradék téglából készült tûzrakómat beborítottam terméskõvel így olyan kõkorszaki formája lett , viszont továbbra is megõrizte a mobilitását ha akarom bármikor odébb tudom telepíteni mert csak össze van rakva .Hátránya ,hogy nem olyan szép viszont egy fillérbe sem került ..
IMG_2561.jpg
Thumbs Up |
A terméskõ miatt is szerencsés helyen vagy![]()