Oldala 27 of 51 ElsõElsõ ... 17252627282937 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 261 to 270 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nekem is van egy ilyenem, nagyon szeretem ,eddig még nem égett ki és még nem is ázott át.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fisligery Hozzászólás megtekintése
    Nekem is van egy ilyenem, nagyon szeretem ,eddig még nem égett ki és még nem is ázott át.
    Nem egett ki????

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Leginkább túrázni használom és a tûzbõl kipattanó parazsak ,forró hamu már pár táskámba égetett kis lyukat de ebbe nem

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Májusban beruházok egy nagyobb hátizsákra 5.11 tactical r72
    5.11r72 (7).jpg 47 literes, szerintem minden elfog férni benne,nézegettem rola videokat/képeket és észrevettem,hogy Joel Lambert
    Screen shot 2014-03-29 at 3.31.45 AM.jpgAz embervadászok cimü Discovery sorozatban is ilyet használ csak Rush24 órásat,tehát ha neki jó.
    csak a fekete szinü még bizonytalan lehet csak az a barna lesz talán az sem annyira feltünõ az erdõben.
    Ja és ez olcsobb mint a MAxpedition 72 órás zsákja ami kb 55 ezer 5.11 r72 meg 45 körül van.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 991
    Given: 1,008

0 Not allowed!
    Nekem van Rush 12 és Rush 72 is. Nagyon jók, csak Magyarországon elég veszélyes áron adják õket. Talán érdemesebb jól körülnézni, angol eBay-en, esetleg akár behozatni is lehet, lebeszélni a bolttal. Ha eleget veszel, akkor az ára még postaköltséggel és vámmal is megtérülhet.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    milipoli.hu -rol veszem, nem kell annyit bajlodni vele,lehet külföldin pár ezer olcsobb lenne,de itt egyszerûbb meg amugy sem fizetek szívesen elõre.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Stuka Hozzászólás megtekintése
    milipoli.hu -rol veszem, nem kell annyit bajlodni vele,lehet külföldin pár ezer olcsobb lenne,de itt egyszerûbb meg amugy sem fizetek szívesen elõre.
    mil-tech nagyon jó minõség és ár érték arány. keress rá

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    http://militaarpood.ee/index.php?rou...product_id=837

Találtam egy ilyet itthon, volt a kezemben egy military boltban. (Néztem pár hátizsákot, a mole-rendszerûek nekem kicsik, a 110literesek meg hatalmasak, nem akarok annyit cipelni...) Szóval méretre kb pont jó, van benne belsõ fémváz, nem nehéz, jól alakítható, puha pántos, de! nem érzem iszonyat masszívnak az anyagát, persze lehet hogy a látszat csal, valaki fogott már ilyet? Mennyire lehet megbízni benne? 18.600-at kérnének érte.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem ilyenem van, kicsit nagyobba, de full ugyanez a minta. 8 éve megvan minden évben keményen használtam, 6-7 év után nem életveszélyes pontokon a varratok elkezdtek gyengülni, újra kellett varrnom õket, de végülis még mindig használható, és az anyaga bírja a terepet, nekem nem szakadt el soha egyedül a parázs csinált rá pár lyukat, de mûszálas cuccokat nem is érdemes a tûz közelébe tenni.
    Viszont egy hátránya hogy nyáron hosszú meneteknél a párnázott hátrész miatt nagyon komoly izzadások történnek, ellenben télen melegít. Amúgy nagyon kényelmes a viselése jól elosztja a súlyt, de nekem a következõ táskám már olyan lesz ami speciálisan úgy van kialakítva, hogy csak a derekad ér a hátához a hátad nem, hogy tudjon szellõzni, szerintem ezt a pontot mindenki vegye figyelembe, mert a vízveszteséget csökkenteni lehet.
    És én 80 liter alá nem mennék hátizsákban, fõleg ha az elsõt veszed inkább vegyél elõször egy nagyot mert abban a kevés cuccot is el tudod vinni ellenben a kis hátizsákban a sok cuccot nem, és majd késõbb ha lesz rá keret lehet venni kis hátizsákot is.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    M trampot én sose vennék még egyszer,egy kisebb mtramp hátizsákom kb 25 literes és 1 év se telt el már szakadt szét a vállpántja,MFH bolt ugyan az a 25 literes volt és ott meg oldalt szakadt szét,de M tramprol lebeszélnék mindenkit kinai szar másolat márka.mfh ban max kiegészítõt veszek ( molle zseb meg ilyenek )