0

Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Egyenlõre pár savas autó indítóakku van. Sok ellenvélemény van, de vannak olyanok akik megelégedéssel használják, állítólag mivel nem rázkódik, nincs kirakva szélsõséges hõmérsékleteknek egész jól bírja. Állítólag nem ér annyival többet a solárakku mint amennyivel többe kerül.
Most kint csak egy 100Ah-s akku van, majd haza akarom hozni és egy munkaakkut tenni helyére és bõvíteni ahogy lesz rá pénz.
Nekem lúgos akkukkal még nem volt dolgom, azokat sokkal tartósabbnak mondják.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
"Mûködõ-szerû" prototípus?![]()
Thumbs Up |
Viszont kényes a tartályra. Ha hosszan akarom üzemeltetni, akkor vagy nagy tartály kell, vagy folyamatosan pótolni az elhasznált levegõt. Van egy kis, tartályos kompresszorom. Ha használom akár festésre, akár takarításra vagy csak csavarozásra, igen sûrûn dolgozik a kompresszor a tetején. A gumisnál, ahova hordom az autóm, ott is 2-3 autónként rátölt a tartályra, pedig az egy komolyabb, telepített rendszer.
Az áruráról nem is beszélve, amennyibe kerül a berendezés és a szerszám, annyiért nagyon sok kéziszerszámot és babkonzervet lehet venni, hogy meglegyen a nyomaték.![]()
MTP kabatom rossz meret, elado rontotta el a leirasban, megy vissza, rendeltem masikat, mashonnan. Ezeket ma hozta a postas, polo meg occso multitool horgaszni. image.jpg
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Nem, csak a netes vasarlas nem gyors, foleg ha problema van, a munkatarsam MTP-je meg tul nagy nekem, felprobaltam. O joval magasabb. Hogy legyen meg MTP: Pillowpants nevu szaktarsunk (aki nincs a kepen), ma vette ezeket: image.jpg
Thumbs Up |
Én maradok a Desert DPM minta mellett. Tudom, itthon nem rejtõszín... És hogy ontopik is legyek, húsvétra be is szereztem egy molle-s málhamellényt 13 zsebbel. Most tart a zsebek rendszerezése és amint megvan mit mire használok egy nagyobb bemutató is készül róla. Szigorúan szubjektív véleményként, hogy én mire használom. Rendeltem mellé egy 100L-es, hátizsákként is hordható táskát, 2 bergen oldalzsebet a predátorra, és gazdagabb lettem egy bergen hámmal és egy DPM szimatzsatyorral is. Lassan összeáll a BOB rendszerem.