Oldala 2 of 4 ElsõElsõ 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 34

Topic: A média érdeklõdése a prepperkedés iránt?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 975

0 Not allowed!
    Minden fórumot figyelemmel kísérnek. Pl. az index fórumról az hírlik, hogy nagyon rá vannak szállva.

A lényeg, hogy a szabályzat 4. pontját ne felejtsétek el. http://magyarprepperforum.org/showth...?3-Szab%E1lyok

(Persze a 4.-es pontot más fórumokon is, és az egész Interneten (blogok, hozzászólások, emailek) érdemes betartani.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Média

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Sgtmaj.Prepper Hozzászólás megtekintése
    Ettõl a cikk kísérlettõl függetlenül számomra elég nyilvánvaló, hogy az illetékes szervek figyelemmel kísérik ezen fórum, és az ehhez hasonló fórumok tevékenységét. Ez egy ilyen mûfaj. Én nem látok ebben semmi különöset, vagy váratlant. De, ahogy Túlélõ is jelezte, ez a tevékenység nem ütközik törvénybe, fõleg, ha az ember betart néhány szabályt.
    nekem is ez a meglátásom. tartanak attól hogy ez csak álca és valami egyéb szervezõdés készül mert nem tudják elképzelni hogy valaki törvényesen és legálisan elõre gondolkozzon és felkészüljön valami váratlan dologra.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Minden fórumot figyelemmel kísérnek. Pl. az index fórumról az hírlik, hogy nagyon rá vannak szállva.

A lényeg, hogy a szabályzat 4. pontját ne felejtsétek el. http://magyarprepperforum.org/showth...?3-Szab%E1lyok

(Persze a 4.-es pontot más fórumokon is, és az egész Interneten (blogok, hozzászólások, emailek) érdemes betartani.)
    Persze csak semmi illegális..ez a fórum nem is azért van! De amint a neten rákeresel a kés, fegyver, túlélés, gazdasági összeomlás szavakra, tuti rádállnak.
    Mellesleg ez nem egy gasztroblog, vagy celebfórum, aminek még jót is tesz a sajtóvisszhang. Itt megosztjuk a tudást és tapasztalatot, de szerintem nem közvetlen érdekünk, hogy minél többen legyünk. Pl nem osztogatom meg léptennyomon a FB-on, hogy dejóezafórum és gyertek ahányan csak tudtok..
    Noway

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De amint a neten rákeresel a kés, fegyver, túlélés, gazdasági összeomlás szavakra, tuti rádállnak.
    Nem rám, hanem a fórumra, de ez jó, elvégre arra való a Google meg a többi keresõ.
    Ha nem találná meg senki a fórumot, nem lenne egy fórumozó se. lol

de szerintem nem közvetlen érdekünk, hogy minél többen legyünk
    Nekem igen. Nagyon sok pénzt költöttem rá és jó lenne ha legalább egy kis részét visszahozná. Gondoltam arra is, hogy talán ajándékutalvánnyal segíthetnék a fórumozók a fórum fenntartását -mert az úgy névtelen-, de tudom hogy otthon sincs pénze senkinek, úgyhogy egyelõre még nem agyaltam túl sokat rajta.

Az indexen is van túlélõ topic, rengeteg fegyveres topic is van ott. Meg ott a kék és a fekete fórum is. Nem tudom hogy van-e több. Bár azok inkább csak fegyverekkel foglalkoznak, nem prepperkedéssel, tartós ételekkel, víz ihatóvá tételével és hasonlókkal.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megértem az indokaidat..én most inkább prepper oldalról gondolkodtam, nem üzemeltetõirõl
    Reklámra kattintással nem lehetne bevételt kreálni Neked? Mondjuk mindenki aki belép megnyit új lapon 2-3 reklámot...
    Hm?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csak azért kattintani hogy pénz legyen belõle, az szabályellenes. (Mármint a reklámozó szabályaiba ütközik.) Ha tetszik egy reklám akkor nézd meg, ha nem, akkor inkább ne.) De igen, abból jön pénz, mikor jön.

Ebbe a topicba írom le hogy hogy áll a fórum:
    http://magyarprepperforum.org/showth...lts%E9gvet%E9s

Ha bármi ötletetek van a témában, írjátok oda.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Csak azért kattintani hogy pénz legyen belõle, az szabályellenes. (Mármint a reklámozó szabályaiba ütközik.) Ha tetszik egy reklám akkor nézd meg, ha nem, akkor inkább ne.) De igen, abból jön pénz, mikor jön.

Ebbe a topicba írom le hogy hogy áll a fórum:
    http://magyarprepperforum.org/showth...lts%E9gvet%E9s

Ha bármi ötletetek van a témában, írjátok oda.
    ops..akor ilyet nem csinálok

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az, hogy felfigyelt a fórumra pár 3 betûs "cég" biztosan nem véletlen, pár napja futottam bele egy cikkbe valahol amiben tömören arról volt szó, hogy amerikában olyan sok a prepper, hogy az egy 3 betûs cég külön osztályt hozott létre a megfigyelésükre.

Aki emlékszik még a külömbözõ szektás elzárkózásokra amikor több ember is "csoportos" öngyilkosságot követett el, ne adj isten a fõnök kikiáltotta magát az új akárkinek, stb. akkor ez egyrészt valós félelemnek tûnik hiszen a prepperek között tudnak a legjobban elvegyülni az ilyen elemek... Sajnos.
    Last edited by borsodi; 07-19-2013 at 02:22 PM.