0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Akkor meg az a baj, hogy adott esetben a tûzoltó sem tudja majd rád törni. Vagy ha kib@szik veled a szomszéd, belenyom a zárba egy fogpiszkálót és hívhatsz majd kõmûvest, hogy bejuthass a lakásba. Másnap meg kifosztják a lakást, mert tutira nem lesz az ajtó bezárva.
Thumbs Up |
Áh, a gyufaszálat és fogpiszkálót ki lehet égetni, azt jó van... Pillanatragasztó már más kérdés... De látom találékony az emberi elme![]()
Thumbs Up |
A szomszédok nagyjával jóban voltam, a maradék meg inkább saját szemébe törte volna bele a fogpiszkálót mint az én záramba![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Ezért is van tervben nekem, hogy rendes zár mellett nem a drága hiper-szuper másolás/húzás/fúrás/stb. védett zár lesz, hanem elektromos retesz.
Nem látszik kívülrõl semmi, a proxy kártyaolvasó az ajtó belsõ felére szerelve (próbáltam, simán olvassa fa ajtón át).
Persze áram megszakítására nyitó "fail-safe" reteszekkel és egy rejtett (bevakolt) vésznyitóval.
Egyébként tényleg én is azt olvastam több helyen, ha egyik zárral nem bírnak, azt beragasztják (legjobb nyitott állapotban), utána azzal már nem kell bajlódniuk ha a tulaj elmegy otthonról.
"INTERNATIONAL We ship around the world!" NEMZETKÖZI, Szóval, igen! Szállítanak Magyarországra is.
Lista nincs, de térkép az van itt a lap alján és leírás is van, hogy mi merre hányméter.. Mivel Magyarország kék, biztos szállítanak... Szerintem. Híres utolsó szavak.![]()
Last edited by Medve; 05-05-2014 at 10:26 AM.
Thumbs Up |
shadow177
Láttam egy elég jó megoldást. ~80e fém ajtó kívülrõl fémtisztára pucolva, fémragasztóval ráragasztva egy 1.5mm-es lemez kívülrõl meg beborítva OSB-vel vagy lambériával (kapupánt csavarokkal, a túloldalon 30X3-as laposvas erõsítéssel)
A zárbetét "mágneskulcsos" "fúrásálló"
A lap síkban van a fallal, hogy ne tudjanak emelõt használni, és fehér mûanyagfestékkel lefestett (gagyi külsõt ad) 10 centinként rögzített 5x50-es laposvas a szegõ.
Kívülrõl elég gagyinak tûnik, belül meg mocsok erõs.
Meg lehet erõsíteni egy átlagos ajtót, de megéri? Mert ha ezt mind megveszem hozzá, akkor közelitek egy biztonsági ajtó árához.
Az más ha nem kerül pénzbe az erõsítés anyaga! :-)
Thumbs Up |
Thumbs Up |