Oldala 31 of 98 ElsõElsõ ... 2129303132334181 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 301 to 310 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Láttam egy elég jó megoldást. ~80e fém ajtó kívülrõl fémtisztára pucolva, fémragasztóval ráragasztva egy 1.5mm-es lemez kívülrõl meg beborítva OSB-vel vagy lambériával (kapupánt csavarokkal, a túloldalon 30X3-as laposvas erõsítéssel)
    A zárbetét "mágneskulcsos" "fúrásálló"
    A lap síkban van a fallal, hogy ne tudjanak emelõt használni, és fehér mûanyagfestékkel lefestett (gagyi külsõt ad) 10 centinként rögzített 5x50-es laposvas a szegõ.
    Kívülrõl elég gagyinak tûnik, belül meg mocsok erõs.
    És az ablak is hasonlóan erõs, még a fürdõszobában is? A fal is? Én pl. láttam egy boltot, ahol a téglafalat bontották ki, aztán úgy szajrézták ki belõle a pálinkát.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    És az ablak is hasonlóan erõs, még a fürdõszobában is? A fal is? Én pl. láttam egy boltot, ahol a téglafalat bontották ki, aztán úgy szajrézták ki belõle a pálinkát.
    Egyrészt ajtóról szólt a kérdés, másrészt egy panelház 9. emeletén láttam az ajtót ahol azért az ablakok viszonylag kis biztonsági kockázatot jelentenek
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Akkor meg az a baj, hogy adott esetben a tûzoltó sem tudja majd rád törni. Vagy ha kib@szik veled a szomszéd, belenyom a zárba egy fogpiszkálót és hívhatsz majd kõmûvest, hogy bejuthass a lakásba. Másnap meg kifosztják a lakást, mert tutira nem lesz az ajtó bezárva.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Áh, a gyufaszálat és fogpiszkálót ki lehet égetni, azt jó van... Pillanatragasztó már más kérdés... De látom találékony az emberi elme

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A szomszédok nagyjával jóban voltam, a maradék meg inkább saját szemébe törte volna bele a fogpiszkálót mint az én záramba
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Akkor meg az a baj, hogy adott esetben a tûzoltó sem tudja majd rád törni. Vagy ha kib@szik veled a szomszéd, belenyom a zárba egy fogpiszkálót és hívhatsz majd kõmûvest
    Ezért is van tervben nekem, hogy rendes zár mellett nem a drága hiper-szuper másolás/húzás/fúrás/stb. védett zár lesz, hanem elektromos retesz.
    Nem látszik kívülrõl semmi, a proxy kártyaolvasó az ajtó belsõ felére szerelve (próbáltam, simán olvassa fa ajtón át).
    Persze áram megszakítására nyitó "fail-safe" reteszekkel és egy rejtett (bevakolt) vésznyitóval.

Egyébként tényleg én is azt olvastam több helyen, ha egyik zárral nem bírnak, azt beragasztják (legjobb nyitott állapotban), utána azzal már nem kell bajlódniuk ha a tulaj elmegy otthonról.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Stuka Hozzászólás megtekintése
    Valaki jó angolos légyszives segítsen nekem!
    Héten tervezek PayPal csinálni és majd késõbb rendelnék is ezt,azt innen:
    http://www2.knifecenter.com/info/shipping/

sokkal olcsobb minden!
    ez http://www2.knifecenter.com/item/CR2...l-kydex-sheath
    a hidegfém.eu pl 60 ezer....
    Csak annyit szeretnék megtudni,hogy szállítanak Magyarországra is? Europa biztos csak nem találtam országok listáját..
    Köszönöm!
    "INTERNATIONAL We ship around the world!" NEMZETKÖZI, Szóval, igen! Szállítanak Magyarországra is.

Lista nincs, de térkép az van itt a lap alján és leírás is van, hogy mi merre hányméter.. Mivel Magyarország kék, biztos szállítanak... Szerintem. Híres utolsó szavak.
    Last edited by Medve; 05-05-2014 at 10:26 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    shadow177

Láttam egy elég jó megoldást. ~80e fém ajtó kívülrõl fémtisztára pucolva, fémragasztóval ráragasztva egy 1.5mm-es lemez kívülrõl meg beborítva OSB-vel vagy lambériával (kapupánt csavarokkal, a túloldalon 30X3-as laposvas erõsítéssel)
    A zárbetét "mágneskulcsos" "fúrásálló"
    A lap síkban van a fallal, hogy ne tudjanak emelõt használni, és fehér mûanyagfestékkel lefestett (gagyi külsõt ad) 10 centinként rögzített 5x50-es laposvas a szegõ.
    Kívülrõl elég gagyinak tûnik, belül meg mocsok erõs.

Meg lehet erõsíteni egy átlagos ajtót, de megéri? Mert ha ezt mind megveszem hozzá, akkor közelitek egy biztonsági ajtó árához.
    Az más ha nem kerül pénzbe az erõsítés anyaga! :-)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Ezért is van tervben nekem, hogy rendes zár mellett nem a drága hiper-szuper másolás/húzás/fúrás/stb. védett zár lesz, hanem elektromos retesz.
    Nem látszik kívülrõl semmi, a proxy kártyaolvasó az ajtó belsõ felére szerelve (próbáltam, simán olvassa fa ajtón át).
    Persze áram megszakítására nyitó "fail-safe" reteszekkel és egy rejtett (bevakolt) vésznyitóval.

Egyébként tényleg én is azt olvastam több helyen, ha egyik zárral nem bírnak, azt beragasztják (legjobb nyitott állapotban), utána azzal már nem kell bajlódniuk ha a tulaj elmegy otthonról.

Lehet kapni spéci pajzsokat, amelyek lezárják a kulcsnyílást. Igaz nem olcsóak! Igen drágán mérnek minden használható betörésvédelmi terméket.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    nlkná
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem a legolcsóbb hely, én a knifeoutlet.com-ról rendelek (ott a postaktg. 25$)

A knifecenteren a postaktg: 94.24$ elsõbbségivel, és 103.65$ FedEx-el.

Ûdv

Idézet Eredeti hozzászóló Stuka Hozzászólás megtekintése
    Valaki jó angolos légyszives segítsen nekem!
    Héten tervezek PayPal csinálni és majd késõbb rendelnék is ezt,azt innen:
    http://www2.knifecenter.com/info/shipping/

sokkal olcsobb minden!
    ez http://www2.knifecenter.com/item/CR2...l-kydex-sheath
    a hidegfém.eu pl 60 ezer....
    Csak annyit szeretnék megtudni,hogy szállítanak Magyarországra is? Europa biztos csak nem találtam országok listáját..
    Köszönöm!