0
| Thumbs Up |
| Received: 32 Given: 74 |
Nekem is van ekkora egy, meg 2 nagyobb (amilyen most is van a teszkóban), a kicsit is ott vettem valamikor, de azt hiszem drágább volt mint a nagy.
A nagy most talán 1100 vagy 1200huf.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Én is vettem egyet, igaz kéket. Elolvastam a használati utasítást. "Ne használj benne petróleumot!"
Akkor mit öntsek bele? Beltérre, tartalék fényforrásnak kell. Nem a akarok szúnyog riasztós,szagos fáklyaolajat beleönteni. Vagy minek olvastam el a használati utasítást?
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 0 |
Ez tuti csak valami rossz fordítás. Gas, gasoline, petrol ezek mindig problémát okoznak.
Nyugodtan tölts bele petroleumot!
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
| Thumbs Up |
Én is arra vettem és ugyan ez a bajom. De szerintem nem arra a régi petróleumra gondoltak, hanem a mostani petróleum szerû folyadékra. Egyenlõre most vettem illatosítatlan fáklyaolajat, hogy legyen valami bele. De keresem a megoldást. Olvastam valami petróleumkályháról, amihez "spéci" petróleum kell. Sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerül, de vannak kijelölt mol kutak akik forgalmazzák. Majd ott megvizslatom, bár tankolni nem ott szoktam.
| Thumbs Up |
A 18650 LI-ion akkumlátorok meddig birják a tárolást?
kb ha felötlöm és elteszem akkor akár 1-2 év multán is lesz benne energia?
Mert nem tudom melyik lámpához vásárloljak be, vagy 18650 akku lesz vagy Lithium AA elem varta, annak kb 10 év a szavatossága,a 18650 -nek van valami szavatossági ideje? kb hogy hányszor töltöttem fel vagy hány év?
Köszi!
| Thumbs Up |
Közben leteszteltem a Nitecore Mt26 800lumenes led lámpámat beleraktam egy müanyagdobozba teli engedtem vízzel majd lefagyasztottam,kb 4-5 órát vártam és kivettem teljesen nem fagyott be mert belsejéböl ki folyt a víz de még akkor is világított,ugyhogy ki bírta a tesztet.
DSCF0125.jpgDSCF0126.jpgDSCF0127.jpgDSCF0128.jpgDSCF0131.jpgDSCF0132.jpg
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Voltam egy csomó boltban, de csak egy mezõgazdaságiban láttam petróleumot, 950ft/liter áron. Szerintem nagyon drága, nem vettem. Mondták, hogy benzinkúton érdemes megnézni, ott még nem voltam. Ja és kanócot se kaptam...![]()
| Thumbs Up |
Próbaként készítettem:
20140527_101836.jpg
-Energia italos doboz 250ml(kettévágva és egymásba csúsztatva)
-Fályaolaj
-Fáklyakanóc