0

A mobiltelo-t naponta tölteni kell és sérülékenyebb. Az én karórámat pedig kb 9 év alatt, 1x kellett óráshoz vinni elemcserére. Tavaly.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nekem csak Casio óráim vannak. Régi mûanyag tokos órák szíjai nálam melóban eltörtek másfél évente,(olajos környezet) és havonta egy percet késtek, vagy siettek.
Hét éven át volt egy fém casio edifice karórám fém szíjjal. Sajnos csak sima domború üveges volt, ezért a karcolásra érzékeny. Melóban használtam, faltól, betontól karcolódott a domborúság miatt jobban.Ez nem az üveg hibája! Mind a fém szíja, mind a rozsdamentes háza nagyon strapabíró. Ez a típus már nem késett havonta egy percet. Eleme három évig bírta nálam.Jó órának tartom, akár dolgozni is.
Az én órám a legjobb. '88-ban vettem a SZU-ban. Diplomata változat, krómozott Slava.
NEM KELL BELE ELEM. Két naponta felhúzom.![]()
Ha belefolyik a víz, akár 1-2 nap alatt kiszárad, nem befolyásolja a mûködését...
Egy EMP esetén lazán továbbjár...
Thumbs Up |
Én Luminox Navy Seal órát tervezek venni a mostani casio gshock helyett.
Svájci óra.
"Az elsõ, 1994-ben kifejezetten a Navy SEAL alakulatok részére, az egységek tagjainak igényei és észrevételei alapján kifejlesztett óránk."
http://www.luminox-ora.hu/ora.php?series=2#modeldata
g6.jpg
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Nekem meg az a cél hogy ne kelljen foglalkoznom azzal hogy mennyi az idõ, ha a nap kel kelek, ha delel ebédelek, ha nyugszik akkor fekszem![]()
Akinek nincs karórája az szerezzen be, elég fontos dolog fõleg kint terepen vagy SHTF-ben. Vannak feladatok ahol fontos a pontosság, terepen távolságot is tudsz vele mérni ha ismered mennyit szoktál menni adott idõ alatt a terepviszonyoknak megfelelõen. Fõleg ha csapatban, közösségben éltek, dolgoztok fontos hogy tudjatok egyeztetni, idõpontokat megadni, de szerintem melóból ezt sokan ismerhetitek csak ott van telefon, de SHTF-ban meg szar körülmények közt a telefon gyorsan tönkre mehet, vagy egyszerûen lemerül.
Nekem casio G-Shock órám van, ütés álló, karc álló, 200 méterig vízálló magyarul sose fog beázni, és 10 évig bírja egy elemmel, nagyon is megvagyok vele elégedve, igaz a szíján a szíjvég rögzítõ cucc leszakadt, de gyors kötözõvel helyettesítem már vagy 2 éve, teljesen jó. G-Schock szériát csak ajánlani tudom. Sok hasznos funkció is van rajta stopper, ébresztõóra, hogy csak kettõt említsek.
"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."
Thumbs Up |
3 éve egy fém csatos, fém házas Casio Edifice órát használok teljes megelégedettséggel.
Egyetlen hátránya hogy csillog mint állat, ezért szeretnék mellé venni egy mûanyag tokos órát.
Nekem fontos az idõ melóban is, ha beüt a gebasz akkor ez hatványozódik(vészeseti terv, vészeseti rádiózás)
A digitális+analóg kombót azért szeretem(most is ilyen az Edifice), mert az analóg rész alkalmas navigációra.
Thumbs Up |
http://baloghekszer.hu/hu/karora/W-S200HD-1AVEF/24241
Nekem ilyenem van, hasonló, mint amit elõször kérdeztek, egy bajom van csak vele: karcolódik ez is, tehát nagyon strapás helyre nem vihetõ. Sajnos G-shock szériára nem volt pénzem, de alatta az ideális számomra. Dupla visszaszámlálás, ami edzéshez nagyon király, napelem, 100méterig vízálló, fémszíj - nagyon tartós, programozható (pl meddig világítson a kijelzõ a világítás-gombra), stb. Nagyon szeretem! Mutatója nincs, de úgyse tudok tájékozódni a természetben,m szóval nálam ez nem is volt szempont. Ha újat vennék, valószínûleg ugyanilyet, csak ütésállót.