0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nekem is ilyen fejlámpám van nagyon jó!
Varta Indestructible Head 1W LED 3AAA
http://www.edigital.hu/Elemlampak_fe...a-p285658.html
Már leírtátok a szempontokat miket érdemes figyelembe venni fejlámpa vásárláskor, hozzá tenném még, hogy elõny ha van rajta különbözõ színû fény is. Nem azért mert jól néz ki, elsõsorban nem is azért hogy jelezz vele, hanem mert ezek rendszerint sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, például az én lámpám piros fénnyel, 3 db AAA elemmel 50 órát bír. Sok esetben bõven elég a piros fény, vagy kék/zöld fény ereje hogy a zsákból kivedd a cuccaidat, a térképen megnézz valamit, stb. Menet közben meg nem használunk lámpát csak ha nagyon muszáj.
"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."
Ja igen másik, nekem és ismerõseimnek volt sok lámpánk, és rájöttük érdemes erre egy kicsivel több pénzt befektetni, mert minõségileg ugrik az árral, nem csak a fényerõ de az élettartam is, nekem egy 8 ezer forintos fejlámpám van amit már egy egész jó középkategóriás lámpának tekintek és hûen szolgál már 4 éve. Decathlonban érdemes körülnézni....
Thumbs Up |
Sokan ajánlották már..és biztos, hogy ez minõségi termék
http://utazas-szabadido.vatera.hu/ut...899583676.html
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Köszi mindenkinek a segítséget, maradt a Varta öt ledes változata. Ezt tudom beszerezni plusz költség nélkül.Úgy gondolom, amire nekem kell arra megfelel.Túlságosan erõs fényû fejlámpára nincs szükségem, arra van más zseblámpám. :-)
Thumbs Up |
vennék egy ilyen (BW használt) ponchot, szerintetek mennyire lenne jó/rossz vétel?
Thumbs Up |
Alapvetõ felszerelés. Nem csak esõvédõ, de menedék/sátor is egyben, illetve szükség esetén avarral megtömve paplanként is használható. 2000 ft-ot mindenképpen megér.