Oldala 36 of 98 ElsõElsõ ... 2634353637384686 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 351 to 360 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Ahogy az elöttem szóló is írta, egyik legalapabb cucc.
    Ha lehet olyat vegyél ami vastag anyagból van mert két félét árulnak egy vékonyabbat és egy vastagabbat, gyõzõdj meg róla hogy nincsenek rajta lyukak, mivel ezek nagy része használt megeshet hogy lyukas.
    az oldalukon azt írják újszerûek, de sajnos nem tudok Kecskemétre menni lyukakat ellenõrizni, csak neten rendeltem volna, de így...

akkor tudok olyat ajánlani, ami ehhez hasonló és ringlizett, megfelelõen vastag és jellemzõen nem lyukas? mi vált be nektek?

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pet Hozzászólás megtekintése
    az oldalukon azt írják újszerûek, de sajnos nem tudok Kecskemétre menni lyukakat ellenõrizni, csak neten rendeltem volna, de így...

akkor tudok olyat ajánlani, ami ehhez hasonló és ringlizett, megfelelõen vastag és jellemzõen nem lyukas? mi vált be nektek?
    Ilyet vegyél, jellemzõen nem lyukas, csak elvétve van ami az, de ettõl ne félj... kár volt mondanom, ezt vedd BW ponchó, a favorit. Ár érték arányban a legjobb.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pet Hozzászólás megtekintése

A magyar katonai sátorlap nekem nagyon bevált. Sátornak (menedéknek) és esõköpenynek egyaránt jó és kiválóan viseli a strapát.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pár napja lecsengett a karóra beszerzési csevej, de sajnos akkor nem tudtam becsatlakozni. Én egy kb. 15-20 éves Seiko-t hordok napi használatra. Túrázáshoz keresnék valamit amit nem féltenék ennyire. Valami hasonlón gondolkodom, valószínûleg nem túl pontos, de éjjel jól tud jönni a világító számlap. Használt, birtokolt, látott, gondolkodott valaki hasonló órát?

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Pár napja lecsengett a karóra beszerzési csevej, de sajnos akkor nem tudtam becsatlakozni. Én egy kb. 15-20 éves Seiko-t hordok napi használatra. Túrázáshoz keresnék valamit amit nem féltenék ennyire. Valami hasonlón gondolkodom, valószínûleg nem túl pontos, de éjjel jól tud jönni a világító számlap. Használt, birtokolt, látott, gondolkodott valaki hasonló órát?
    Világítósat ne vegyél taktikai okokból... Amin gombbal lehet világítani az jobb, szerintem.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Világítósat ne vegyél taktikai okokból... Amin gombbal lehet világítani az jobb, szerintem.
    Békeidõben túrázáshoz keresek órát. Inkább legyen könnyen és jól olvasható a számlap minden idõben. Ez a gondom a Seikoval is, a mutatók és a fõbb számok vonásként világítanak, de van amikor nehézkes olvasni.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    köszönöm az esõkabátos hozzászólásokat! berendeltem, majd meglátjuk mit kapok ennyiért.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én ilyet vettem..túrázáskor használom, félteni biztos hogy nem fogom, mert az a pár ezres azért nem vág földhöz. ...Már volt kint velem..kényelmes, a gumi óraszíj. Igaz nem vízálló, de pontos és baromi jól néz ki
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6031722927.html

Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Last edited by Grafitos; 05-19-2014 at 07:50 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tényleg jól néz ki.

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma