0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
A sörrõl már írtam egy másik topikban.
A tészta: 20-25 perc alatt puhára fõzöd a csalánt, lecsepegteted/kinyomkodod, pépesíted, hozzákeversz pár tojást és annyi lisztet "amennyit felvesz".
Meggyúrod, ízlés szerint metéled, szárítod. Köretnek a szokásos módon vízben fõzöd, és tálalod.
Nyúlpaprikáshoz remek.![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Saját kertembõl:
ahová én ültettem, csicsóka sor1.jpgcsicsókasor2.jpg
és ahol elvadulva nõ, csicsókavadon1.jpgcsicsókavadon2.jpg
utóbbiakat megkíméltem a világpolitikai helyzetre való tekintettel.![]()
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Én tavaly elültettem négyet, hogy idén legyen mit ültetni, de semmi sem lett alatta. Nem nagy gond, mert még nincs normális hely neki, majd jövõre...
Lehet az agyagos talaj nem tetszett neki?
Milyen finoman fogalmaztad meg, hogy elkerüld a Degec faluról származó bürokrácia szolgák általi rajtad való kiélést.Egyébként ne nevess ki, de milyen növény látható a képen?
Mai vacsorám: csalános tojásrántotta.
csalán1.jpgcsalán2.jpgcsalán3.jpgcsalán4.jpgcsalán5.jpgcsalán6.jpg
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Ennyire nem ismerem.
Valami ilyesmi rücskös csúnyaság:
![]()
Nekem is van ilyen. Ha megfelelõen felpuhítod a talajt ültetés elõtt és idõnként, amikor szikesedik az agyagtalaj felszíne, megkapálod, akkor gömbölyû végeredmény is kijön belõle. Újgazdagéknak adtam el belõle rendesen, oda voltak a formájáért...
Én a rózsaszínû tápiói simát keresnék, magyar nemesítés(!), olyan a kinézete, mint a krumplinak. Ha bárki tud szerezni belõle, kérem szóljon.
Õsszel tudok majd adni vetõgumót az ilyen "francia" típusúból, ha kell. Természetesen, ingyen.
Last edited by Törölt_fórumtag2; 05-27-2014 at 07:42 PM.